Jump to content
Posted
Arkadaşlar unutulmuş bir isim olarak ben Drahosa bu servera yıllarını vermiş bir undead warrior olsamda aslında daha çok bir orc olarak bilinirim..
ıhmm yanlış başlık oldu sanırım bu başlığa gelecek olursak Eski-yeni-bırakmış-takılmış tüm Ankara'da wt yi tanımış,bilmiş,oynamış arkadaşlarla bir buluşalım dedik..Ne dersiniz seviyeli bir sohbet ve soğuk birer içecek eşliğinde buluşmaya ne dersiniz??

[size="4"][b]Kesinleşen Tarih
[/b][/size]Bu Pazar günü yani 1 Agustos 2010 tarihinde buluşuyoruz bu noktada sıkıntısı olan varsa yazsın yer olarak harika ve sürpriz bir yer ayarladım o yüzden içiniz rahat olsun masraf falanda olmayacak sadece katılım göstermeniz yeterli[/b][/size]

[size="4"][b]Gelicek Arkadaşlar:[/b]
Drahosa(veysel) cep no:0 555 212 70 89
bu numaraya tanıcı msj atarsanız geleceklerin sayısına kesin varabiliriz. kontürü olmayanlar bana yada drahosa'ya pm de atabilir. sevgiler =) [/size]

Edited by Vandread

• Replies 157
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

şimdi bakın ben garanti geliyorum benim team ankarada olsa rahat 5-6 kişi garanti katılım olurdu :D kavga etcez adam topluyoz mübarek :D dediğim gibi garanti geliyorum ben.herkesi de beklerim :) millet tank görsün az :P nekadar oyunu bırakmış olsamda
Her türlü gelirim :D yer zaman falan belirleyin ha birde horde emblem alliance emblem bişey takalım ki birbirimizi tanıyalım :D
  • Author
ts61 acc li saygıdeğer arkadaşım mumkunse benim tele bir tanıtıcı msj salla çagırırken arada kaynama :)
bu arada buluşmada doymayan olursa darkrage ile ben 2vs2 teklif edicez o derece yani :D şu an 10 kişi olmuş durumdayız bu arada onuda belirteyim
adaşımla birlikte.team oluşturup arena yazılcaz 2 tank :D pazardan önceki günlerde de vs atabilirz arkadaşlar
  • Author
o zaman güzel haberlerin ardından yemek menüsünü de yazayım

ana yemekler; pirinç pilavı,tavuk sote garnitür eşliğinde

mezeler; p.kızartması, rus salatası, çoban salata, çiğköfte(tadımlık :D ), sarma, barbunya

içecekler; envai çeşit
  • Author
kesinleşmiş katılımları da yazalım madem;

Drahosa
Vandread
Darkrage
Marvellous
Real Devil
Ts61
Hates
Fatalfighter x 2
Burakfb
Koldorie

yazmadığım varsa uyarsın lutfen :)
[quote name='drahosa' timestamp='1280356107' post='270807']
o zaman güzel haberlerin ardından yemek menüsünü de yazayım

ana yemekler; pirinç pilavı,tavuk sote garnitür eşliğinde

mezeler; p.kızartması, rus salatası, çoban salata, çiğköfte(tadımlık :D ), sarma, barbunya

içecekler; envai çeşit
[/quote]
Yemekten sonra puanlama da yaparsınız artık ''Domatesin kabuğu soyulmamıştı,salata çok tuzluydu, o yüzden benim notum 3'' gibisinden :D Bir yemeği de beğendiklerini görmedim ha :D Ankara'da olsaydım keşke kadro güzel ya :(
[quote name='AssasiN' timestamp='1280364186' post='270809']
Yemekten sonra puanlama da yaparsınız artık ''Domatesin kabuğu soyulmamıştı,salata çok tuzluydu, o yüzden benim notum 3'' gibisinden :D Bir yemeği de beğendiklerini görmedim ha :D Ankara'da olsaydım keşke kadro güzel ya :(
[/quote]
puan sart :D meze varsa wardır rakı alkol felanda .d
veysel tuttum :D onca gencin arasında başımızda bi büyük olsun diye bi 70 lik alıp gelirim ben :D
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1280384338' post='270813']
veysel tuttum :D onca gencin arasında başımızda bi büyük olsun diye bi 70 lik alıp gelirim ben :D
[/quote]

alıp gel tabi ne harika olur :D :D
[quote name='AssasiN' timestamp='1280364186' post='270809']
[/quote]

ahh bro ahh sende olsaydın da heallerdin beni :D ama cidden gelebilmeni isterdim
veysel bu arada yapabılecegımız bırsey varsa söyleyebılırsın? numaram var sende bir isteginiz olursa gelirken getirelim
[quote name='drahosa' timestamp='1279821491' post='270365']
Arkadaşlar unutulmuş bir isim olarak ben Drahosa bu servera yıllarını vermiş bir undead warrior olsamda aslında daha çok bir orc olarak bilinirim..
ıhmm yanlış başlık oldu sanırım bu başlığa gelecek olursak Eski-yeni-bırakmış-takılmış tüm Ankara'da wt yi tanımış,bilmiş,oynamış arkadaşlarla bir buluşalım dedik..Ne dersiniz seviyeli bir sohbet ve soğuk birer içecek eşliğinde buluşmaya ne dersiniz??

[size="4"][b]Kesinleşen Tarih
[/b][/size]Bu Pazar günü yani 1 Agustos 2010 tarihinde buluşuyoruz bu noktada sıkıntısı olan varsa yazsın yer olarak harika ve sürpriz bir yer ayarladım o yüzden içiniz rahat olsun masraf falanda olmayacak sadece katılım göstermeniz yeterli[/b][/size]

[size="4"][b]Gelicek Arkadaşlar:[/b]
Drahosa(veysel) cep no:0 555 212 70 89
bu numaraya tanıcı msj atarsanız geleceklerin sayısına kesin varabiliriz. kontürü olmayanlar bana yada drahosa'ya pm de atabilir. sevgiler =) [/size]
[/quote]
veysel abi okadar gaz vermiş durumdasın ki bana birikmişim olsa izmirden orda olurdum gerçekten :D yada 18 + olsaydım vallahi orada olurdum daha 16'ımdayım :D Yada 1 ay sonra olsaydı gene gelirdim :D iyi eğlenceler simdiden :)

Junior Alemci

Edit Porphyria.
Gidiş dönüş parasını ayarlayabilcek olsam uça uça gelirdim (swift formda) :D
[quote name='Deftclaw' timestamp='1280427245' post='270879']
[/quote]
mersin de mi oturuyorsun ? :)
[/quote]
Swift form ateş pahası enver artık :D
o degilde bu topic sayesinde hayatımın wt comment rekoruna ulaştım hahah.....( /click post)
  • Author
[quote name='Lofty' timestamp='1280422920' post='270847']
veysel abi okadar gaz vermiş durumdasın ki bana birikmişim olsa izmirden orda olurdum gerçekten :D yada 18 + olsaydım vallahi orada olurdum daha 16'ımdayım :D Yada 1 ay sonra olsaydı gene gelirdim :D iyi eğlenceler simdiden :)

Junior Alemci

Edit Porphyria.
[/quote]

keşke olsaydı dediklerinde gelseydin gürkan :)

[/quote]

yahu cebimde param olsa varya bilet alacağıım en az 5-6 kişi var :)
  • Author
[quote name='hates' timestamp='1280422878' post='270846']
veysel bu arada yapabılecegımız bırsey varsa söyleyebılırsın? numaram var sende bir isteginiz olursa gelirken getirelim
[/quote]

adamım sağol eksik olma pazar konusuruz eksik kalırsa :)
  • Author
[quote name='darkrage' timestamp='1280441848' post='270925']
papazın yerinemi gitsek semaverde çay oh mis gibi
[/quote]

adaş güzel yere götüreceğim sizi bana güvenin :)
rahat olucak bağırtı çağırtı rahat olacak :)
yemek bol olacak, muhabbete katılmayanada direk charge atarız artık :)
[quote name='drahosa' timestamp='1280442200' post='270927']
adaş güzel yere götüreceğim sizi bana güvenin :)
rahat olucak bağırtı çağırtı rahat olacak :)
yemek bol olacak, muhabbete katılmayanada direk charge atarız artık :)
[/quote]

valla senin bizi eve atıcakmış gibi halin varda hadi hayırlısı :D