Jump to content
Posted
Arkadaşlar unutulmuş bir isim olarak ben Drahosa bu servera yıllarını vermiş bir undead warrior olsamda aslında daha çok bir orc olarak bilinirim..
ıhmm yanlış başlık oldu sanırım bu başlığa gelecek olursak Eski-yeni-bırakmış-takılmış tüm Ankara'da wt yi tanımış,bilmiş,oynamış arkadaşlarla bir buluşalım dedik..Ne dersiniz seviyeli bir sohbet ve soğuk birer içecek eşliğinde buluşmaya ne dersiniz??

[size="4"][b]Kesinleşen Tarih
[/b][/size]Bu Pazar günü yani 1 Agustos 2010 tarihinde buluşuyoruz bu noktada sıkıntısı olan varsa yazsın yer olarak harika ve sürpriz bir yer ayarladım o yüzden içiniz rahat olsun masraf falanda olmayacak sadece katılım göstermeniz yeterli[/b][/size]

[size="4"][b]Gelicek Arkadaşlar:[/b]
Drahosa(veysel) cep no:0 555 212 70 89
bu numaraya tanıcı msj atarsanız geleceklerin sayısına kesin varabiliriz. kontürü olmayanlar bana yada drahosa'ya pm de atabilir. sevgiler =) [/size]

Edited by Vandread

• Replies 157
  • Views 19.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Canlı olcak gibi ^^ kaç alliance kaç horde var ?:D
  • Author
horde biraz üstün gibi ama az önce etkili bir ally üyesi daha katılım için başvurdu :)
bg dönebilir hazırlıklı olun :)
  • Author
[quote name='Vandread' timestamp='1280537858' post='271041']
lanet olsun tanıncak hiç bir özelliğim yok. normal bi insanım :/
[/quote]

:D daha ne olması gerekir erenim

Edited by drahosa

• Author
Arkadaşlar meteoroloji ve sağlık bakanlığı ile konuştum haberler kötü sıcaklık 42 derece olacak bu yüzden buluşmaya yerini sürprizden mega sürprize çevirdim ama panik yok herşey eski haliyle geçerli..
tekrar söylüyorum sakin olun herşey eskisi gibi 14.00 de ykm önü buluşma şapka falan varsa takın pişmeyin :)
veysel ben tarık :) lichkingg nıcklı arkadas var onlarda gelmek ıstıyorlar onunla bır gorus dıyecektım
  • Author
[quote name='hates' timestamp='1280593247' post='271081']
veysel ben tarık :) lichkingg nıcklı arkadas var onlarda gelmek ıstıyorlar onunla bır gorus dıyecektım
[/quote]

tarık hemen çaldırsınlar beni yada pm atsınlar ama mutlaka 2sinden birini yapsınlar kapımız herkese açık
  • Author
[quote name='LordoftheDev' timestamp='1280593379' post='271082']
Abi biz gelicektikte işler karıştı. Dışardan 3 arkadaş geliyor eve. şimdi nasıl yapsak bilemedim bir türlü :S
[/quote]

hemen çaldırın beni hemen pm birşey yapın durumu konuşalım :9
  • Author
arkadaşlar başka gelecek olan varsa mutlaka bana ulaşsın ona göre araba,yemek vs ayarlıyorum..
herkes gelsin mutlaka ama haber etmeniz lazım :)

nick yada isim aşşağıdakilerden biri değilse mutlaka çaldırın beni

Drahosa
Darkrage/veysel)
beksal
tarık(hates)
Fatalfighter
Ts61
Necati(Greenworld)
Eren(Vandread)

MUTLAKA ÇALDIRMA YA DA PM BEKLEDİKLERİM

marvellous(enttreri)

Edited by drahosa

• Author
[quote name='hates' timestamp='1280593917' post='271085']
saat 13.45 de benımle bırlıkte alabılır mısınız?
[/quote]
Tmm ben konuştum onlarla sorun yok gelemiyorlar yalnız.
SEn 13.45 olarak ykm de ol gene değişme yok

Edited by drahosa

[quote name='drahosa' timestamp='1280593999' post='271087']
1 kişi lichkingg nickli arkadaş gelen değil mi?
[/quote]
lichkingg gelecek bı yanında 3 arkadası daha olacak sanırım. sizin kesın gorusmenız lazım ben söyleyecegım sana ulasmasını olmadı saat 13.45 de benımle bırlıkte ykm de olurlar :)
  • Author
[quote name='hates' timestamp='1280594310' post='271088']
lichkingg gelecek bı yanında 3 arkadası daha olacak sanırım. sizin kesın gorusmenız lazım ben söyleyecegım sana ulasmasını olmadı saat 13.45 de benımle bırlıkte ykm de olurlar :)
[/quote]

bir üste editledim orayı okursan sorun kalmaz :)
  • Author
Arkadaşlar kesinleşen ayrıntıları paylaşayım son kez
İkili bir buluşma olacak araba sıkıntısından dolayı şöyle yapacağız;

Saat 13.45;

Beksal,Darkrage,Tarık ve Ts61 ykm onunde buluşacak ve Vandread onları benim arabaya getirecek..
Vandread yk önüne dönecek
Ben 1. grubu buluşma yerine götüreceğim

Saat 14.00

Fatalfighter,Greenworld,Marvellous ykm önunde buluşacak Vandread onları benim arabaya getirecek..
Hep birlikte buluşma yerine geçeceğiz...

Olay bu kadar basit arkadaşlar sadece zamanında orada olun yeter :)
lichkinq felan qelcek yazıyordu üste qelirmi o ? kesin .d bq ler hakkında o adamla cok pis kaynattam :D
Mutlaka o anın fotoğraflarını görmek istiyorum size zahmet :) Sıcaklardan dert yanılmış, Havuza gitme ihtimali var sanki :P
[quote name='Alemci' timestamp='1280624414' post='271128']
Mutlaka o anın fotoğraflarını görmek istiyorum size zahmet :) Sıcaklardan dert yanılmış, Havuza gitme ihtimali var sanki :P
[/quote]
.d belkide bize en büyük süprizi o :D
evet fotoğrafları istiyoruz :)
ben kaçak ınternet kullanıyorum bu yuzden upload ve download berbat :S yukleyemecegım forumu acana kadar zaten bı 5 dk gecıyor. ykm nın önunde fotograf makınesı ıle bekleyen tek kısı ben olacagım :P
aslında gec kaldık face de grup kurup orda yesımlerı gorebılırdık rahatlıkla :)
Güzel bi bulusma oldu valla düsüngümüz seyler onaylanırsa wturkun tasları yerinden oynıcak .d