Jump to content
Posted
Server açılana kadar biraz eğlenelim istiyorum. :) Bir kaç fıkra fena olmaz hani. :P Hem de imza kullanabilmem için 100 posta ihtiyacım var. :D Amaç belli ama çaktırmayın. :D İlk olarak ben birkaç tane ekleyeyim. :)

Fil Yakalama
Bir gün, CIA, KGB ve MİT teşkilatlarından hangisinin daha başarılı olduğunu tespit etmek için bir "istihbarat yarışması" düzenlenmiş. Bu yarışma uyarınca, her üç teşkilatın en iyi adamlarından oluşan onar kişilik ekipleri Kongo'nun balta girmemiş ormanlarına göndermişler.
Ormanın girişinde görevlerini açıklanmış:
- "Ormana girip, en kısa sürede bir zürafa bulup getiren kazanır..."
Önce KGB liler gitmiş. 15 dakika sonra bir zürafa ile çıkagelmişler.
Sonra CIA gitmiş. 10 dakika sonra zürafa ile gelmişler.
En sonunda bizim MİT gitmiş, 5 dakika sonra bir fille dönmüşler.
Yarışmayı düzenleyenler "Bu da nedir?.." diye sorunca fil atlamış:
"Abi valla ben zürafayım..."

Cemal İngiltere'de
Cemal İngiltere`ye gidecekti. Onun için bir arkadaşından İngilizce hakkında bilgi istemişti. Arkadaşı Türkçe kelimelerin son hecesinin uzatılması şeklinde Cemal`e bilgi verdi. Cemal uçağa bindi ve on dakika sonra hostesi çağırmak için, Hosteeees. O da ne hostes gelmişti. Cemal İngilizce`yi sökmeye başladığını düşünüyordu. Havaalanından çıktı...Taksiiiii Vay be taksi de durmuştu. Cemal ağır ağır kendini kaptırdı...Hoteeeeeeel Otele gitti. Odasına çıktı, duş aldıktan sonra dışarı çıktı, Londra sokaklarında dolaşmaya başladı. Parkta bir adam gördü: -Merhabaaaaa,nasılsınıııız? Adam: -İyiyiiiiim,sağoooooool. Cemal: Türk müsünüüüüz? Adam: Eveeeeet Temel: Kardeşim Türksün de neden iki saattir İngilizce konuşuyorsun ?.

Dördünüzün de...
Temel bir gün uçakla Amerika'ya gitmiş çok yorgun olduğu için bir otele yerleşmiş ve uyumaya koyulmuş.Fakat tam uyuyacakmış ki yandaki daireden müthiş bir gürültü ve müzik sesleri gelmiş.Temel dayanamamış, duvarı yumruklayıp, -kimsin ulan!! Uyumaya çalışıyoruz, bu ne gürültü diye bağırmış. Karşı daireden tek ses -Jean Claude Van Damme.
Temel yine bağırmış.
- Gelirsem dördünüzün de bacaklarını kırarım. (Bu bayağı sağlam :D )

Devam et
Zengin bir adam bir gün paraya kıymış ve çok fiyakalı bir Ferrari almış. Tabi ilk heyecanla bir tur atayım demiş. Neyse.. Yolda giderken trafik lambalarına gelmiş ve kırmızı ışık yanınca durmuş... Tam bu sırada arkadan süratle gelen bir kamyon gümmm diye arkadan vurmuş.. Bizimki tabi bir sinirle çıkmış arabadan gitmiş kamyon şoförünün yanına.. Kamyonun şoförü başlamış yalvarmaya.. Abi 5 çocuk babasıyım acı bana başka gelirim yok ben ettim sen etme.. Falan filan... Sonunda bizimki acımış kamyoncuya tamam demiş napalım olan oldu.. Ve affetmiş...Neyse... Yollarına devam etmişler.. Bir sonraki ışıkta bizimki yine durmuş kırmızıda.. Ve arkadan yine bir ses.. güüümmmmm.. Adam yine bir sinirle çıkacakken aynı adam arkadan kornaya basıp el sallamış:" Abi tanıdın mı, benim, devam et".

şoför Papa
Bir gün Papa makam arabasıyla giderken canı çok sıkılır ve şoförüne yer değiştirmeyi önerir. Bunlar yer değiştirir ve Papa hız yapar. Gaza basar da basar ve en sonunda bir polis arabası tarafından çevrilir. Memur papayı görünce şaşırır ve amirine başvurur. Amirle aralarında şu konuşma geçer: Memur- Amirim, burada çok önemli biri var hız yapıyordu ceza yazacak mıyım? Amir- Yazacaksın tabii, kaymakam da olsa vali de olsa ceza yazacaksın. Memur- Hayır amirim daha da önemli! Amir- Devlet bakanı da, Başbakan olsa da yazacaksın. Memur- Hayır amirim hayır daha da önemli! Amir- Bill Clinton da olsa yazacaksın!!! Memur- Hayır amirim daha da önemli! Amir- Eee, kim bu daha da önemli daha da önemli diyip durduğun? Memur- Valla amirim kim olduğunu ben de bilmiyorum ama şoförü papa!!!

şimdilik bu kadar yeter sanırım. En güzellerini araştırıyorum şu an. :)

Edit: İmla

Edited by Turkmasterr

Featured Replies

yaz dostum yaz fazla posttan zarar gelmez :PP birkaç tanesini okudum güzelmiş bu arada
  • Author
[quote name='spdmn' timestamp='1279865776' post='270421']
yaz dostum yaz fazla posttan zarar gelmez :PP birkaç tanesini okudum güzelmiş bu arada
[/quote]

Teşekkür ederim. :) Çok güzel fıkralar var toparlamaya çalışıyorum, gün içerisinde daha çok ekleyeceğim. :)
  • 2 weeks later...
şoför papa we dewam et i cok begendim eline saglık :)
[quote name='Turkmasterr' timestamp='1279864612' post='270419']

Cemal İngiltere'de
Cemal İngiltere`ye gidecekti. Onun için bir arkadaşından İngilizce hakkında bilgi istemişti. Arkadaşı Türkçe kelimelerin son hecesinin uzatılması şeklinde Cemal`e bilgi verdi. Cemal uçağa bindi ve on dakika sonra hostesi çağırmak için, Hosteeees. O da ne hostes gelmişti. Cemal İngilizce`yi sökmeye başladığını düşünüyordu. Havaalanından çıktı...Taksiiiii Vay be taksi de durmuştu. Cemal ağır ağır kendini kaptırdı...Hoteeeeeeel Otele gitti. Odasına çıktı, duş aldıktan sonra dışarı çıktı, Londra sokaklarında dolaşmaya başladı. Parkta bir adam gördü: -Merhabaaaaa,nasılsınıııız? Adam: -İyiyiiiiim,sağoooooool. Cemal: Türk müsünüüüüz? Adam: Eveeeeet Temel: Kardeşim Türksün de neden iki saattir İngilizce konuşuyorsun ?.
[/quote]
Temel nereden çıktı :D
Bill Gates ölmüş ve ahirette sorguya çekilmeye başlamış.Meleklerin lideri ona:Evet bill windows u yaratarak birçok insanın hayatını kolaylaştırdın ama interneti yaratarakta birçok insanın hayatının mahfolmasına yol açtın.Yani günahların ve sevapların eşit ve biz seni cehennememi cennetemi koysak karar veremedik.Sen 2 sinide gör hangisini beğenirsen ona gir demiş.Bill de bu teklifi kabul ederek önce cehenneme göz atmış.Bir bakmış ki gözlerine inanamamış kızlar plajda voleybol oynuyo ortalık cıvıl cıvıl diskolar falan filan bill kendi kendine vay anasını cehennem bölese cennet nasıldır demiş ve hemen cennete göz atmış.Cennette insanların hepsi oturmuş ağaç altında kitap okuo bazıları bulutların üstünde şarkı söylüyo falan filan Bill başlarım böle hayata ben cehenneme gidicem diyip direk baş meleğe söylemiş ve Bill i cehenneme atmışlar.1 ay sonra baş melek Bill in yanına gitmiş Bill e eee Bill eğleniyormusun bakalım demiş.Ama eğlenmek ne kelime zebaniler Bill i zincirlere vurup defalarca kırbaçlıyorlarmış.Bill hemen bitkin bi halde baş meleğe ama burası böyle değildi burada kızlar mızlar diskolar falan vardı şimdi niye böyle oldu demiş baş melekte Bill e dönerek:Eeeeee o ekran koruyucusuydu demiş :D
Papa yı bende tuttum :D Bende ekliyeyim bir tane.

TÜNEL İNşAATI

Bir boğaza tünel yapılması gerekmektedir ve bununla ilgili ihale açılır. İhaleye giren firmalar ise Japon, Fransız ve Türk şirketleridir, ancak üç firmadan da aynı fiyat alınır. Dolayısı ile sonucu görüşmeler belirleyecektir. İlk olarak Japon firma çağrılır:

Japonlar:
"Biz iki yakadan başlarız oratada en fazla bir metre hata ile buluşuruz, o da hemen düzeltilir, önemli bir şey değil." demişler.

Fransızlar:
"Biz de iki yakadan başlarız ortada en fazla on santim hata ile buluşuruz, nerdeyse kusursuz olur." demişler. Yetkililer bu habere çok sevinmiş, sıra ise Türk firmaya gelmiş.

Türkler:
"Valla biz de iki yakadan başlarız fakat ortada buluşur muyuz o bilinmez, buluşursak bir tane buluşamazsak iki tane tüneliniz olur."
Ahahah supermis 2 tünel çok iyidi cidden çok güldüm paylaşım için teşekkürler :D :D :D
  • Author
Bu fıkrayı hiçbir yerde görmediniz, duymadınız, bilmiyorsunuz. Çünkü sahura kalkınca bir an kafamda şimşekler çakması sonucu kendim yazmış bulunmaktayım. :D

Onbinbaşı

Temel'le Dursun bir gün kahvehanede otururlarken askere gittiklerinde ne olacaklarını tartışmaya başlamışlar. Dursun bir ara demiş "Ben onbaşi olacağum seni dövecağum." Temel demiş" Ula ben yüzbaşi olup seni döveceğum!" Dursun demiş "Binbaşi olursam ben seni döverum!" Temel hiç altta kalırmı " Ula kafami bozma bende gider Onbinbaşi olurum daaaa!!!"

Yorumları bekliyorum. :D İlk fıkra denememde mükemmel olamayacağımı biliyorumda fazlada olumsuz cevaplara gelemem yani. :lol:
[quote name='Turkmasterr' timestamp='1281543044' post='272422']
Bu fıkrayı hiçbir yerde görmediniz, duymadınız, bilmiyorsunuz. Çünkü sahura kalkınca bir an kafamda şimşekler çakması sonucu kendim yazmış bulunmaktayım. :D

Onbinbaşı

Temel'le Dursun bir gün kahvehanede otururlarken askere gittiklerinde ne olacaklarını tartışmaya başlamışlar. Dursun bir ara demiş "Ben onbaşi olacağum seni dövecağum." Temel demiş" Ula ben yüzbaşi olup seni döveceğum!" Dursun demiş "Binbaşi olursam ben seni döverum!" Temel hiç altta kalırmı " Ula kafami bozma bende gider Onbinbaşi olurum daaaa!!!"

Yorumları bekliyorum. :D İlk fıkra denememde mükemmel olamayacağımı biliyorumda fazlada olumsuz cevaplara gelemem yani. :lol:
[/quote]

Gzl olmuş.... :P

Onbinbaşı

[/quote]
güzel güzel devam et :D
Hadi eline saglık diyelim o kadar yazmışsın :P sahur vakti uğraşma böyle şeylerle git biseler ye daha iyi :P
Benden bir tane daha

Osmanlı Donanması

Osmanlı donanmasıyla Venedik donanması arasında savaş çıkmış. Venedik donanmasının komutanı Andrea Doria'ymış. Gözcü Osmanlı donanmasının yaklaştığını fark edince hemen Andrea Doria'ya haber vermiş:
-Osmanlı yaklaşıyoor.
Andrea Doria sormuş:
-Kaç gemi var?
Gözcü:
-10-20 kadar.
Komutan hemen emir erini çağırmış:
-Oğlum bana hemen kırmızı gömleğimi getir.
Emir eri şaşırmış:
-Niçin komutanım?
Andrea Doria:
-Savasırken yaralanacağız.
Kan izi belli olmasın ve de askerlerin cesareti kırılmasın diye...
Bu arada gözcüden yine ses gelmiş:
-Efendim 50 kadar oldular.
Andrea Doria heyecanlanmış ve emir erine tekrar seslenmiş:
-Gömleği boşver. Sen bana kahverengi pantolonumu getir...(Afedersin sıçtık:)
Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk ceh...ennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?

şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz, bir gün kova olur bok olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her boka karışır, anlayacağın 3 aydır bir bok yediğimiz yok!..
  • 2 weeks later...

Onbinbaşı

[/quote]
tadında bırak bence :D
  • 3 weeks later...
Güzel güzel sağol paylaşım için