Jump to content
Posted
[font="Tahoma"][/font]Merhaba arkadaşlar,

Bu gece korkudan ölmek istiyorum.Gerçekten yerimden hoplatıcak bir film lazım..Bildiğiniz en korkunç filmleri yazarmısınız?

- Paranormal Activity

- The Shining

- Dabbe 1 Dabbe 2

- Musallat

- Semum

- Araf

- Tepenin gözleri

- Texas katliamı

Bunlar hariç :).

By Porphyria..
şimdiden teşekkürler

Featured Replies

[quote name='Lofty' timestamp='1279921524' post='270606']
[font="Tahoma"][/font]Merhaba arkadaşlar,

Bu gece korkudan ölmek istiyorum.Gerçekten yerimden hoplatıcak bir film lazım..Bildiğiniz en korkunç filmleri yazarmısınız?

- Paranormal Activity

- The Shining

- Dabbe 1 Dabbe 2

- Musallat

- Semum

- Araf

- Tepenin gözleri

- Texas katliamı

Bunlar hariç :).

By Porphyria..
şimdiden teşekkürler
[/quote]

Brokeback Mountain izle sağlam korkudur :D
şaka biyana korku filmlerini pek sevmem ama The eye diye bi film izlemiştim çok aşırı korku olmasada gerilimdi benim için ;)
  • Author
sağol ender abi :)

başka yokmu aklınıza gelecek beylr bekliyorum :)
  • Author
[quote name='AssasiN' timestamp='1279924179' post='270609']
Brokeback Mountain izle sağlam korkudur :D
şaka biyana korku filmlerini pek sevmem ama The eye diye bi film izlemiştim çok aşırı korku olmasada gerilimdi benim için ;)
[/quote]
ya ender abi dalga geçmişin orda sanırım fragman izleyince anladım Blackrock mountain'de :D
[quote name='Lofty' timestamp='1279924993' post='270611']
ya ender abi dalga geçmişin orda sanırım fragman izleyince anladım Blackrock mountain'de :D
[/quote]
Yep :D
haha ender yerlerdeyim :D harbiden korkunç ama :D

"descent" i izle bikaç sahnesinde harbiden hoplarsın(yarısına kadar sıkıcı gidiyo film), "rec" var ispanyol fimi güzeldir, 2.side çıkmışta onu bende izlemedim belkide çıkacak tam bilmiyorum,"resident evil" ilk film var (saydığın filmler korkunçsa buda korkunç :D )
[quote name='NightMare' timestamp='1279934991' post='270615']
"rec" var ispanyol fimi güzeldir, 2.side çıkmışta onu bende izlemedim belkide çıkacak tam bilmiyorum,"resident evil" ilk film var (saydığın filmler korkunçsa buda korkunç :D )
[/quote]
rec 2 yi izlerken güldük ya. komedi olmuş , ha vakit öldürcem diyorsan gülmek istiyorsan izle rec 2 yi. bu kadar dinine bağlı oldugunu bilmiyordum ispanyolların
darkness falss ı bende duymuştum, hatta indirmiş ama seyredememiştim..
Ben şahsen Halka serisini tavsiye ediyorum, ayrıca garez, cevapsız arama gibi japonyadan çıkan ve amerikalılar tarafından tekrar prodüksyona sokulan filmlerin bir çoğu çok güzel oluyor..
  • Author
Rec'i izledim gerçektende çok komik bir film :) daha doğrusu biraz saçma geldi.

Hepinizin verdiğini filmlere tek tek bakıcağım artık korku filmine başlamadan önce bu konuya girer bakar izlerim

Teşekkürler şimdiden :)
len gece yetişememişim ama bu gece izlemek istiyosan " The Fourth Kind ". fena :D
  • Author
[quote name='DissAble' timestamp='1279965342' post='270639']
len gece yetişememişim ama bu gece izlemek istiyosan " The Fourth Kind ". fena :D
[/quote]
Geceler uzun ogu :D farketmez izlerim:P
  • Author
[quote name='Cuqqa' timestamp='1279965220' post='270638']
shining gerilim ama
[/quote]
az çok gerilim ama çok eski bi film oldugu ıcın pek güzel birşey beklenemezdi zaten:) 1973 yapımdı sanırım.

ama geende az cok gerilim dediğin gibi.
Silent Hill :o izle gürkan
[quote name='BlackChaos' timestamp='1280094398' post='270712']
sallayin enderin diyecegi filmi kayyu gibidir kesin:)
[/quote]
3000'den fazla film arşivim var kadirim, ben bilirim bu işleri de korku izlemem hiç :P
  • Author
3000'den fazla asdfghj gereksiz :D
[quote name='Lofty' timestamp='1280137817' post='270724']
3000'den fazla asdfghj gereksiz :D
[/quote]
Fazla mal göz çıkarmaz :lol:
[quote name='Lofty' timestamp='1279925773' post='270613']
:D
[/quote]
puhnk war bide 2 si warda daha nete düşmedi sanırım harbiden hoplarsın adamlar 2 si icin özel bi makina kurdu korkmassan 10 bin dolar veriolardı okadar iddialı bi film :D bu arada bi ara malzemeleri getirde yapaksana moongose :D voidini ben bulurum :P