Posted July 29, 201014 yr Evet Bl@zzardın Cataclysm üzerindeki kurcalamaları hala devam etmekte fakat en son kurcalaması kafalarda çok soru işareti bıraktı Troll ve Dwarf artık Warlock olabilecekler. http://www.wowwiki.com/Warlock saçmalığın daniskası diyorum büyüden korkan troller iblislerle takılacaklar enteresan açıkçası.
July 29, 201014 yr Tauren PAladin'in mevzusu başka. Druidler ay ve yıldızlardan enerji çekerler. Taurenler başka bir güçlü kaynaktan (güneşten) de enerji çekmeye çalışıyorlar. Bu wotlk da bir yerde geçiyor zaten. "Bazı savaşçılar güneşten enerji almaya çalışıyorlar" şeklinde cümle geçiyor. Nerde olduğunu anımsayamıyorum şimdi. Zaten tauren paladin diye birşey yok, İsmi paladin, ama aslen Sunwalker adını taşıyorlar. Troll meselesine gelince. Voodoo da bir nevi büyü sanatı. Voodoo dan korkmayan varklık neden warlock olamasın ki? zaten voodoonun temelinde kötü ruhlar ile anlaşma vs vs var
July 29, 201014 yr [quote name='BlackFox' timestamp='1280395176' post='270820'] Tauren PAladin'in mevzusu başka. Druidler ay ve yıldızlardan enerji çekerler. Taurenler başka bir güçlü kaynaktan (güneşten) de enerji çekmeye çalışıyorlar. Bu wotlk da bir yerde geçiyor zaten. "Bazı savaşçılar güneşten enerji almaya çalışıyorlar" şeklinde cümle geçiyor. Nerde olduğunu anımsayamıyorum şimdi. Zaten tauren paladin diye birşey yok, İsmi paladin, ama aslen Sunwalker adını taşıyorlar. Troll meselesine gelince. Voodoo da bir nevi büyü sanatı. Voodoo dan korkmayan varklık neden warlock olamasın ki? zaten voodoonun temelinde kötü ruhlar ile anlaşma vs vs var [/quote] kitabını yazmısın sen warcrafttın valla eyer qücünü qünesden alcak ırk varsa b.elf dir sunwell yada ben öylebiliyorum taurenler cok karısık hayatı felan hele troller trollerin b.elf lerle onca savasmalarına rahmet troll horde Bl@zzard bu ne yapacagı belli olmuyor
July 29, 201014 yr http://www.wowwiki.com/Sunwalker [quote] The in-game conversation between Thunder Bluff NPCs Aponi Brightmane and Tahu Sagewind suggests the tauren may be able to draw power from the sun, An'she, like the druids draw power from the moon, Mu'sha. Due to the tauren having no history with the Holy Light, it is likely that their power comes from another source entirely, similar to night elf priests gaining their powers from Elune and troll priests gaining their powers from the Loa. Thus their in-game abilities would be similar to those of human, dwarf, draenei and blood elf paladins, even though the source of their power is different. [/quote] Thunderbluff npc lerinden Aponi, Tahuya güneşten enerji çekme ihtimalleri olabildiğini söylüyor. Druidlerin aydan enerji çekebilmeleri gibi.
July 29, 201014 yr [quote name='Fatalfighter' timestamp='1280418881' post='270835'] kitabını yazmısın sen warcrafttın valla eyer qücünü qünesden alcak ırk varsa b.elf dir sunwell yada ben öylebiliyorum taurenler cok karısık hayatı felan hele troller trollerin b.elf lerle onca savasmalarına rahmet troll horde Bl@zzard bu ne yapacagı belli olmuyor [/quote] elflerle savaşan trollerle hordea katılan troller farklı troller elfler zul'amanın amani trolleriyle savaşıyor hordea katılan darkspear trolleri ise yanılmıyosam stv kökenli bir kabile ve diğer pek çok troll kabilesiyle savaş halindeler hatta eversong ve ghostlandsde amani trollerini karşı yaptığın her questte darkspear repusu geliyor
July 29, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1280421543' post='270844'] elflerle savaşan trollerle hordea katılan troller farklı troller elfler zul'amanın amani trolleriyle savaşıyor hordea katılan darkspear trolleri ise yanılmıyosam stv kökenli bir kabile ve diğer pek çok troll kabilesiyle savaş halindeler hatta eversong ve ghostlandsde amani trollerini karşı yaptığın her questte darkspear repusu geliyor [/quote] hmm zenciler qibi anladım
July 29, 201014 yr şimdi şöyle birşey var.Her ne kadar troll mage olsada şuanki hordeye baglı olan darkspear trolleri vodoo ile pek içli dışlı değiller.Bunları kendi konusmalarından bile anlayabilirsiniz. Blood Elf olayına gelince.Bl@zzard tarafları karıştırmak işledi.Ama birde kendilerine ait özel classları bulounan bir ırkı kalktı paladin ekleyerek oyuna kattı. Oda yok efendim neymiş Sunwell den guc alan blood knight lar (b.elf paladin) sunwell yitip m'uru da ellerinden gidince Lady Lİadrin naaruya gitmiş.A'dal a yalvarmıs A'dal biz bi halt ettik biz ettik sen etme bize bu gucu sagla diye yalvarmıslar.Olaylar gelişmiş.Ya hadi be. Paladin ekliyecegine hem lorede hemde b.elfler arasında özel ve karma class olan spellbreaker eklesene.Mesela n.elf ede gene özel hero class warden gelebilirdi.Neyse efendim. Draenei mevzusu cok karışık ama bir o kadarda sacma sapan zaten.şAman mevbzusuna girmiycem. N.elf mage geliyor.Buda kovulan highbore nun geri gelmesi demek gibi bişey. earthen ırkı dwarfların şaman olmasını anlarım.şaman yakışır.Ama lock ne tarz bi sacmalıktır. Wotlk ile lore mevzuunu iyice camura attılar.Ve bu para için yapılan bir oyun Bl@zzard loreyi nasıl yazarsa en cok hangisi tutulursa o lore olur.Artık mantık bu kısacası mantıklıksız hat safhada.Neyse
July 30, 201014 yr Holy cow diyorum baska bisey demiyorum Bl@zzard tum classlari farkli irklara senkronize edebilir sorun yok sadece tek sey Rogue Tauren gormeyelimde baska bi istegim yoq blizzden
July 30, 201014 yr sprint değilde vanish bir de stealth ı düşünsenize bir fidanın arkasına saklanmış bildiğin öküz
August 1, 201014 yr Undead hunter garibime gitti. Aslında Cata' da neye ne gelirse garip gelicek. Sonra alışacağız tabi..
July 12, 201113 yr Abi sırf blood elfleri büyü yapıyor diye aralarından atan n.elf ler de artık mage var WTF?*!
July 12, 201113 yr Ancotar Post kasmaya çalışırket önemli topicleri aşağı itiyosun.Post kasma makinası diye ni topic var git orda kas postunu.
July 12, 201113 yr Ancotar Post kasmaya çalışırket önemli topicleri aşağı itiyosun.Post kasma makinası diye ni topic var git orda kas postunu.ya abartmıssın post kasma falan kasıp napıcak adam sanki :D bende aynısını dıcektım n.elflere mage geldıkten sonra su anda her race e her class gelebılır human druid >> WTF!! :D
July 12, 201113 yr evet ya forumda sürekli şu bozuk bu bozuk oraya giremedim buradan çıkamadım muhabbeti dönüyo arada wowun baka yönlerinden de konuşun :D
http://www.wowwiki.com/Warlock
saçmalığın daniskası diyorum