Jump to content

Featured Replies

yanii blood elf in tamamen traş bir ırk oldugu böylece anlaşılıyor zaten :)
ehhe tebrikler :D ellerin dert görmesin ağşamda ben uğrayım bi :D
iyi bari artık demezsiniz ally krallarını solo kesiyosunuz buglu honor kasıyosunuz diye :D
şimdi aly kralı buglu o bi gerçek onxy tamamen buglu zaten spell attığı yok ama düzeliceğide yok
solo kesildiğine göre bu da bugludur :D kesiniz bol bol ama az honor vermiş söylemeden geçemicem ben solodan en az 3800 honor alıyorum merak ediyorum bizim kralların damage aralığını ally kralları 6k 7kya kadar vuruyo
biz kestiğimiz kralların yerine alliance oyuncularını kral yapıyorduk :D
zamanında kendi kendime event yapar kral,kraliçe demeden keserdim be sırtımda da 2 druid bi hunter olurdu :)
wt de oluyor böyle şeyler o yüzden çok abartmaya gerek yok arkadaşlar
[quote name='dementor' timestamp='1280782317' post='271244']
olsun gençler sevinmiş kutlasınlar
[/quote]
burda bir duel yapılmış ve mukadderath kazanmış çogul konuşmaya gerek yok :)

yapman gereken ;

/target Mukadderath
/congratulate

^_^
Takdire şayan bi hareket vesselam.. Halbuki ne zordur bunun encounter'ı.. Hiç kesememiş arkadaşlar, Tankspot.com dan çalışıp ta girin yada Mukadderath abiniz anlatır bundan sonra size ;)
Allyler qücleniyo oyunun zevki iyice artıyo wsg de horde deliriyor deliriyor :D:D
[quote name='Whitehawx' timestamp='1280787397' post='271246']
gelin orgimmara beraber kutlayalım Vol'jin size ızgara balık yapmış
[/quote]
Bu güzeldi :D Ahahah.
[quote name='marvellous' timestamp='1280749622' post='271212']
ehhe tebrikler :D ellerin dert görmesin ağşamda ben uğrayım bi :D
[/quote]

aa bu marvellous biz 5 kişi stormwind kralını keserken bizi eleştiren arkadaş değil miydi :D
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1280848109' post='271266']
aa bu marvellous biz 5 kişi stormwind kralını keserken bizi eleştiren arkadaş değil miydi :D
[/quote]

bence mukadderath gibi teke tek kapışmalısın diye eleştirmiştir :)
[quote name='Darkie' timestamp='1280834754' post='271257']
burda bir duel yapılmış ve mukadderath kazanmış çogul konuşmaya gerek yok :)

yapman gereken ;

/target Mukadderath
/congratulate

^_^
[/quote]
siz de beni her solo kestiğim kral için tebrik etcekseniz çok tebrik borcunuz var bana :D
hehe tebrikler ne diyim :) aldıgın relentless wrathful armorlara zarar gelmesin
Pardon kusura bakmayın ben oyunda yeniyimde.Arkadaş kimden bahsetmiş? Server ın en kral adamımı bu kestiği.Öyleyse helal olsun.Tebrik ederim..-Nob=+Mob
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1280848109' post='271266']
[/quote]

benım evet de 5 kişimiydiniz orada onu kestiremiyorum gerçi durumu abartarak lansa etmek bu dönemde biraz moda haline geldi:) benım eleştrim hala geçerli kralın ve yanındakı zımbırtıların spellerı çalışsın gidin tek kişi kesin tebrik den başka bir şey demem :) bilmem bu sefer açıklayıcı olmuşmudur.

tekrar tebrikler mukadderath
[quote name='Darkie' timestamp='1280850223' post='271269']
hehe tebrikler ne diyim :) aldıgın relentless wrathful armorlara zarar gelmesin
[/quote]
teşekkür :D