Posted August 5, 201014 yr [img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/5/891.jpg[/img] böyle olsak random bg lerden sonra birde real bg yapardık kafa göz
August 5, 201014 yr Hep beraber böyle bi yerde oynasak süper olurdu da .Chati hiç kullanan olmazdı artık herkes birbirine seslenerek oynardı.
August 5, 201014 yr Author böyle bi ortamda gm varmı diye bağırmak isterdim antthony sesi nerden gelirdi kim bilir yusuf update server 1 dk ofline arkadaşlar dediğinde aaaa diye cıkan sesi birisi banlandıgında masadan kalkıp boynu bükük gidişini hayal bile edemiyorum
August 5, 201014 yr '' Ya olm biraz sessiz olsanıza ya adamlar duydu işte şehirlerini basıcağımızı offf '' gibi diyaloglar
August 5, 201014 yr Author hordeler random yazılın len abi adam rude çekti ben gidip kafasını kırıcam bunun '' arada dolaşan ( gold istiyenlerı düşünemiyom ) abi allah rızası için 2 gold masa masa gezer artık mendilci bebeler gibi
August 5, 201014 yr eğer ki görev yaparken Zz arkadan saldırırsa ben de masasının arkasından saldırırdım hoş olurdu valla...
August 5, 201014 yr Öndeki iki sira bizim hc 25 raidi :)En Arka sırada şişman gözlüklü de Anthony.Milleti dikizliyor
August 5, 201014 yr Bu olayı bi yerde okumuştum herkes kendi bilgisayarını alıp geliyor her sene yapılıyordu sanırım ortak ağ üzerinde turnuva yapıp oyun oynuyorlar
August 5, 201014 yr [quote name='marvellous' timestamp='1280994786' post='271332'] yasin gör bak ne kadar seviliyon [/quote] hem de nasıl severim kendisini ooooo hiç sorma
August 5, 201014 yr böyle bir ortam da oynasaydın hergun oyunda ve gerçek hayatta ılgınc olaylar olurdu. muhabbet için malzeme bol bol olurdu
August 5, 201014 yr Belki Böyle Bi Proje Düşünülebilir Aslında Ne biliyim sponsor Felan Bulunsa Türkiye De Baya Bi yankı Bulurdu Hemde Wt Tarihe Geçerdi... Bi Düşünmek Lazım aslında!
August 5, 201014 yr yahu yer buluruz aslında herkes bi ilde toplanacak ama tabi cogunluk gelemeyebilir buyuk bir buluşma olur ımkansız degıl yani herkes baskentte toplansın ıste hadııı
August 12, 201014 yr Raid i toplamak icin ideal yontem cunku raid i toplamak 2 saat boss kesmek 10 dakika
böyle olsak random bg lerden sonra birde real bg yapardık