Jump to content
Posted
Arkadaşlar (south park'ı) izlemek istiyorum ama türkçe dublaj ve HD bulamadım acaba bilen varsa link felan atabilrmisiniz rica etsem ? 780P civarlarında olabilir. online yada download farketmez.

sağolun şimdiden.

By ; Porphyria

Featured Replies

valla bence türkçe alt yazı izle çok daha iyi o seslendirmeler fln hiç kimse yerini tutamaz.(kenny nin sesini kim taklit edebilirki zaten.Yada cartman in in screw you guys ı gome home demesi :D:D :D.İNternette türkçe alt yazılı bulaiblirsin her yerde ayrıca facebookta south park türkiye grubu upload ediyor bayağı bi etmişlerdi.

Edited by blueyeredrag

• Author
olur alt yazıyada razıyım ama dediğim gibi HD 780p civarı birşey lazım bana :) nettekiler 360P bile değil nerdeyse.
South parkı torrentlerden bulabilirsin ancak dublaj bulabileceğini sanmıyorum (dublajı olduğunu bile sanmıyorum) ve Cartman'ın sesini dublaj yaparlarsa kahrımdan ölürüm...
  • Author
arıyorum arıyorum ama nafile bi türlü bulamıyorum link atabilcek varmı :(
  • Author
kesmiyo beni o :D direk southpark ağır takılıyoz:D
  • Author
usta sağolasın orada var ama kayıt işlemleri kapalı.
torrent siteleri tavsiyem zabunda ve torrentfinder da hd dahil bulabilirsin ama türkçe dublaj izleme orjinal her zaman daha iidir ve daha çok zevk alırsın
  • Author
[quote name='WitchkinG' timestamp='1281038638' post='271422']
istersen pm atayım benim hesabı?
[/quote]
valla iyi olur bitane buldum ama 10 kb ile cekiyorum torrent :(
Bittorrent tavsiye ederim btjunkie de herseyi bulursun hatta seninki yavaş indiriyorsa söyle ben indirip veriyim sana ;)

Edited by alkyone