Jump to content
Posted
Beyler bildginiz güzel ve sürükliyeci oyunlar varsa yazmanızı itina ile arz ederim :)
Prince of Persia, Prototype, Call of Duty, Doom, vs.. yani anlıcanız vurdulu kırdıgılı kesmeli biçmeli;

işletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Pentium D @ 2.6 Ghz / AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 1 Gb
HDD: 8 Gb
Eran Kartı: 256 Mb nVidia Geforce 6800 / ATI Radeon X1600
Network: 128 kbps Broadband Internet Connection
DirectX: 9.0c;

ve bu özelliklere uygun Simdiden Teşekkürler..

Featured Replies

Eğer oynamamışsan Assasin's Creed 1 ve 2 seni doyurur üstüne de tabakta bırakırsın o derece :D, Aşırı aksiyon için crysis, çok farklı birşey arıyorsan Guitar Hero oyna wow' u unutursun :D
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1281114093' post='271492']
Eğer oynamamışsan Assasin's Creed 1 ve 2 seni doyurur üstüne de tabakta bırakırsın o derece :D, Aşırı aksiyon için crysis, çok farklı birşey arıyorsan Guitar Hero oyna wow' u unutursun :D
[/quote]
Assasin's creed 1 i okadar metetmiyolar :D ama 2 sini cok tutuyolar guitar hero merak ettim bakıyım bi ona age of conan bu oyunda qüzel diyolar
Sen assasin's crred i bi oyna sonra 2. yi oynarsın hikaye öyle devame diyor ama sistemini sonradan gördüm açmayabilirde
- Devil May Cry 3 ve 4, benzeri şekilde Chaos legion, Onimusha (Tümü Capcom'dan)
- Quake ve Unreal
- Oni (Bulman zor olabilir bu oyunu)
- Fable: The lost chapters

şimdilik aklıma gelenler :P Grafiğe değilde hikayeye bakarım dersen, Snes olarak:
- Terranigma
- Secret of mana (Seiken densetsu)
Assasin's creed güzel oyun fakat ilk serisi aynı kurgu aynı hareketler senaryo sıkıcı 2. serisi oldukça sürükleyici ( işletim sistemin çok kasar )
splinter cell oyna diyicem şu anda kuruyorum makineye bende :) bugun 3 oyun oldum işletim sistemini buda kasıcaktır
starcraft 2 oyna sadece videoları mest ediyor insani
pop5 oyna prince of persia konusu temel olarak ilk serideki gibi geriye dönüş de denebilir.

bunların haricinde

sniper ghost warrior
fear 1-2 ( geceleri oynamada ne yaparsan yap :) )

vurdulu kırdılı action oyunlar bunlar yazdıklarım en iyisi ama yıllar önce oynadıgım ve oyundakı yapay zekaya hayran kaldıgım ve 3. çıkmasını iple bekledıgım bir oyun var ilk serisinden oynuyabilirsin

Hidden & Dangerous grafik pek tatmin edici değil ama oyunda seni ortama sokan ayri bir atmosfer var yada wolfenstein rpg oyna yenı cıktı :D
[quote name='Vandread' timestamp='1281118079' post='271515']
age of conan'a gücün yetiyorsa oyna. wow zaten yalan yanında. hatta videoları felan izle gülersin wowa :D
[/quote]

oyun stili olarak bilmemde görsellik bakımından gerçektende wow un kat kat üstünde
  • Author
[quote name='BlackFox' timestamp='1281119119' post='271525']
- Devil May Cry 3 ve 4, benzeri şekilde Chaos legion, Onimusha (Tümü Capcom'dan)
- Quake ve Unreal
- Oni (Bulman zor olabilir bu oyunu)
- Fable: The lost chapters

şimdilik aklıma gelenler :P Grafiğe değilde hikayeye bakarım dersen, Snes olarak:
- Terranigma
- Secret of mana (Seiken densetsu)
[/quote]
Dmc 2,3,4 hepsini oynadım en qüzeli 4dü fable 1 i de bittirdim fable 2 bekliyorum terranigma ise benim birader oynadıydı pek tatmin etmedi :D ama su oni yi oynıyan 3.türk olmak isterim:D
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1281119733' post='271528']
Assasin's creed güzel oyun fakat ilk serisi aynı kurgu aynı hareketler senaryo sıkıcı 2. serisi oldukça sürükleyici ( işletim sistemin çok kasar )
splinter cell oyna diyicem şu anda kuruyorum makineye bende :) bugun 3 oyun oldum işletim sistemini buda kasıcaktır
starcraft 2 oyna sadece videoları mest ediyor insani
pop5 oyna prince of persia konusu temel olarak ilk serideki gibi geriye dönüş de denebilir.

bunların haricinde

sniper ghost warrior
fear 1-2 ( geceleri oynamada ne yaparsan yap :) )

vurdulu kırdılı action oyunlar bunlar yazdıklarım en iyisi ama yıllar önce oynadıgım ve oyundakı yapay zekaya hayran kaldıgım ve 3. çıkmasını iple bekledıgım bir oyun var ilk serisinden oynuyabilirsin

Hidden & Dangerous grafik pek tatmin edici değil ama oyunda seni ortama sokan ayri bir atmosfer var yada wolfenstein rpg oyna yenı cıktı :D
[/quote]
abi doom um tüm serisini bittirdigm icin fear okadar ürtükücü qelmedi pop desen :D onun tüm serisini bittirdim en kralıda warrior within di splinter cell trainlerine baktımda qüzele benziyor sc2 ben bunu cod qibi sanıyodum ama :D bina kurmalı felan filanmıs :D warcraft var :D ama su splinter cell ı biraz da arastırıym qüzel e benziyor
@Fatal: Biz 3 kardeşiz :P sen muhtemelen 5. olursun :D
@vandread: Tek değilsin, muhtemelen ilk te değilsin. 7 yıl önce oynadım o oyunu sanırım :D
doomu bende bitirdim belki sen hatırlamazsın doom nukem'i bile bitirdim azmı ofisde o oyunu oynadık :D ama fear doomun bi kaç adım önünde korku sahneleriyle sc2 yi araştır güzel oyun
[quote name='BlackFox' timestamp='1281121470' post='271534']
@vandread: Tek değilsin, muhtemelen ilk te değilsin. 7 yıl önce oynadım o oyunu sanırım :D
[/quote]
bende o civar olmuştur. hatta oyun çıkmadan bi yerden demosunu bulup oynamıştım :D
duke nukem 3d hastasıydım zamanında :) pentium 150 mhz 16 sd ram 1 mb ekran kartı 850 mb harddısk böle bir pc de oynadım :)
EN SEVDİGİM SEÇMELERDEN SÖYLEYEYİM
CALL OF DUTY MODERNWARS2
DARKSECTOR
ASSASİN CREAD 1
ASSASİN CREAD 2
METRO 2033
PROTOTEYPE
NFS CARBON
[quote name='Vandread' timestamp='1281119804' post='271529']
japon polisiye demi? o oyunu oynayan tek türk sanıyordum kendimi. çok kötü bunalıma soktun beni :(
[/quote]

oni yi bende oynamıştım öyle ahım şahım bir oyun değildi yaw deli bi kadını oynatıp duruyorduk yanlış hatırlamıyorsam ama çok eski bir oyun onu oynayıp ta ne yapacaksın :)
zamanında (benim ilk pc'im düşün yani :P ) o grafikler ne kadar gerçekçi gelmişti. çok etkilenmiştim şahsen. hala büyüsünü korkuyor fakat tekrar oynasam o grafiklerle büyü müyü kalmaz tabide onun için oynamamak lazım :D
[quote name='Acidburn' timestamp='1281119097' post='271524']
Kanka farm frenzy 3 oyna.Ne yapcan vurduyu kırdıyı amannn :P
[/quote]
2 gece boyunca oynayıp her levelı gold medalla bitirdik 2 arkadaş :D
  • Author
[quote name='BlackFox' timestamp='1281121470' post='271534']
@Fatal: Biz 3 kardeşiz :P sen muhtemelen 5. olursun :D
[/quote]
Hepimiz kardesiz :D 3 ü 5i yok :D
  • Author
Valla arkadaslar sizde biliyonuz wow günlük hayatımız qibi bisey oldu .d oynamadan bakmadan sohbet etmedende olmuyo e haliyle bizim serverda bakımda söylediginiz oyunlara hemen hemen baktımda yaklasık 30 ila 20 part arası tek linklere pek qüvenmiyorum ama prototype ve splinter cell qüzel qözüküyor daha varsa bildikleriniz :D hem dier arkaslarında hosuna gider belki cok teşşekürler