Jump to content
Posted
Beyler bildginiz güzel ve sürükliyeci oyunlar varsa yazmanızı itina ile arz ederim :)
Prince of Persia, Prototype, Call of Duty, Doom, vs.. yani anlıcanız vurdulu kırdıgılı kesmeli biçmeli;

işletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Intel Pentium D @ 2.6 Ghz / AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 1 Gb
HDD: 8 Gb
Eran Kartı: 256 Mb nVidia Geforce 6800 / ATI Radeon X1600
Network: 128 kbps Broadband Internet Connection
DirectX: 9.0c;

ve bu özelliklere uygun Simdiden Teşekkürler..

Featured Replies

prototype en başlarda cok ilgi çekici geliyor fight sahneleri felan ama oyunun ortalarına geldikçe karakterın aynı haretlerı yapması olası şeyleri tahmin etmen v.s v.s oyunu bıtırmek ıcın iredemle çok savaşmıştım onun yerıne splinter cell oyna derim
age of conan bildigin çıplaklık yarışması abi.Ekran kartın cok düşük abi 1gb falan olsa iş yapıcak oyunlar önerirdik.
Ama sana tavsiyem nedir biliyormusun armorgames.com
Valla sıkıntını stresini alır.
en favorimde

http://armorgames.com/play/6137/crush-the-castle-2

budur.
Sburda sayılan bir çok oyundan daha eğlenceli gelir bana.
peki ben oyun önerisi istesem kendime uzun zamandır çok kötü bilgisayarlara sahip olduğumdan bayağı bir uzak kaldım oyun piyasasına

AMD Phenom 2 X4 processor 955 3.20 ghz işlemci

4 Gb Ram

Nvidia GeForce 1gb 9800 GT ekran kartı
X-Men Origins: Wolverine'in oyununu tavsiye ederim güzeldir kesmeli biçmeli vurdulu kırdılı özelliklerin hepsine uyuyor :D
splinter cell conviction baya güzelmiş öyle duydum :)
splinter cell conviction 2 gündür oynuyorum ve gerçekten görsellik yapay zeka karakter kullanım şahane kesin tafsiye ederim
Assasins Creed Brotherhood oyna da oyun nasıl olurmuş öğren :) vurdulu kırdılı oyunlardan en çok görsel öğenin olduğu ve eğleneceğin oyunlardan biri dene.
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1281185430' post='271620']
TETRİS var çok güzel
[/quote]
:D:D küccükken oynuyoduk :D o cubukları asla birbinlerine sokamazdım