Posted August 6, 201014 yr Sizce ideal bir nasıl olmalı? Hangi classlar olmadı. Girilen Raid'e göre değişiklik gösterebilir elbet. Benim düşüncem: 25 man Raid için; -3 Paladin -2 Warlock -5 Druid -1 Priest -5 Mage -5 Shaman -4 Rogue-Hunter-Warrior ya da Dk. Ya da hepsinden birer tane
August 7, 201014 yr [quote name='c3nk35' timestamp='1281202327' post='271658'] ben kendimde elemantel shamanım 6150 gs sahibiyim.dps de ilk 3den aşa düşmem [/quote] Sen zaten kendi cevabını kendin vermişsin [quote name='c3nk35' timestamp='1281202327' post='271658'] raide giren diğer shamanlar sinir etmekdne başka fayda saglamıyorlar adamın canı azalıo kendine heal atmıo totemlere dikkat etmiyor.üstündeki gemlerle giydiği itemler birbirini tutmuyor.ben o adamı raide sokmam şahsen. [/quote] Biz zaten bu tür oyunculardan bahsetmiyoruz
August 7, 201014 yr [quote name='c3nk35' timestamp='1281209004' post='271684'] yoo bende hordeyim 25 man normal diosan o shamanların içinde bende vardım:) [/quote] yaw şhaman oynamak ayrıcalıktır şhaman oynaması yeter..
August 7, 201014 yr [quote name='SLaM' timestamp='1281209824' post='271687'] Sen zaten kendi cevabını kendin vermişsin Biz zaten bu tür oyunculardan bahsetmiyoruz [/quote] slam mrb buarada kac senedır sende benım gıbı kurtulamadın galıba forumlarda görür oldum senı gene oyundaa actın mı bir prıest
August 7, 201014 yr bence 3 pala 2 saman 2 hunter sart birde alli lerde lockların hepsi dest bitane demon açmıolar su raide buflzmdır die birde tank duruid olrsa of tankta wari da güzel olr gibi
August 7, 201014 yr Ben olsam alayını shamandan kurardım. Restosu manyak heal yapar. Elementali dpsde uçar. Enhancementi desen öle hem instant healıda var. Manyak olur bence. x1 tankımsıtrak biri, x24 Shaman(ismine saygı)
August 7, 201014 yr 24 ench shaman olsa 1 tank maelstorm mu ne varya stacklenıyo o 5 oldukca chain atsa herkez gene kesilir
August 7, 201014 yr [quote name='lauzen' timestamp='1281210110' post='271689'] slam mrb buarada kac senedır sende benım gıbı kurtulamadın galıba forumlarda görür oldum senı gene oyundaa actın mı bir prıest [/quote] Eski alışkanlıklardan kurtulamıyor insan Yok daha açmadımda server gelince açacam inş biraz ters zamanda gelmişim sanırım
August 7, 201014 yr [quote name='EvoX' timestamp='1281199702' post='271644'] Orjinalde paladinlerin, özellikle retridinlerin pvp dışında çok bi olayı yok zaten.. sonuçta hybrid class, Bl@zzard da kabul ediyor pvp de paladinleri özellikle sinir bozacak, yani zor ölecek şekilde dizayn ettiklerini.. ama retridinlerle dolu bi raide orj wow.da girerseniz boss kesmek biraz vaktinizi alır, enrage'e kalır patlarsınız anam... =D bir de orj.de 2 healerla girmeyi denemeyin derim.. sonuçları kötü olabilir.. melee/ranged dengesi kurulmuş bir raid için (ki 9-9 dur bu ideal oran + 5(-+ 1) healer ve 2(-+ 1) de tank) ilk postuma bakabilirsiniz. yazdığım setup ile belki full warlock/mage/rogue bi raidin dpsine ulaşamayabilirsiniz, ama olay aslında survivability ve raid bufflarını maksimize ederken bir yandan da mümkün olduğunca yüksek dps outputu çıkarmak olduğu için gayet ideal bir setuptır.. ha, 100 kişilik bi guildde bile bir kere bile kurmak nasip olmaz kimseye böyle dengeli bi raid o ayrı... [/quote] orjinalde değiliz ama burda retridinler oldukça yüksek dps yapabiliyor
August 8, 201014 yr [quote name='LordoftheDev' timestamp='1281113424' post='271490'] Sizce ideal bir nasıl olmalı? Hangi classlar olmadı. Girilen Raid'e göre değişiklik gösterebilir elbet. Benim düşüncem: 25 man Raid için; -3 Paladin -2 Warlock -5 Druid -1 Priest -5 Mage -5 Shaman -4 Rogue-Hunter-Warrior ya da Dk. Ya da hepsinden birer tane [/quote] 3 tank 5 healer 25 -8 17 dps lazım gerıye bunlarda eit sayıda olmalı range sayısı 9 melee sayısı 8 olabılır onuda class lara gore ayırırsın ne lazımsa ona gore toplarsın
August 8, 201014 yr 1 x Tank (Warrior) 2 x Resto Shaman 2 x Resto Druid 2 x Priest Dis/Holy 1 x Pala 17 x Blood/Unholy Dk (plus 17 Ghoul, Zibilyon tane de Army of the Dead olayına girerler) Eğlenceli bi team gibi duruyo Ek olarak; 1 x Gm(Horde) ( Oda raidi izlesin videoya çeksin gerekirse kill çeker bossu stunlar işlevsel yani fantastik bi karakter)
August 8, 201014 yr Ideal Bi Raid Icin Her Sınıftan 1 Tane Olsun (Tank/Heal) Balance la Gerisinin Ne Oldugu Hangi Sınıf Oldugu Onemli Degil Player Olsun Yeter
August 8, 201014 yr [quote name='Livv' timestamp='1281259284' post='271752'] Paladinlere laf yok yuksek dps ve olmusuzler [/quote] genelde ölüyorlar ya neyse. konuya herkz hayalinde raidi yazmış 23 rog 24 shaman 25 paladin v..s öncelikle tank heal ve dps sınıflarına uygun classlar gözden geçirilmeli bence , Bl!zz wolk patch ile warrior tankı geri adıma attı ki bunu dk ve paladinlerden görebiliriz bana kalırsa ki orji oynuyanlarda bu yönde tercih yapıyorlar tankadin ( paladin ) raid tanklaması olabilicek en iyi ihtimaldir agro tutmasi block value gibi aldıgı damagenin %95 kadar engelliye bilmesi gibi ama bizim serverda bazi tankadin arkadaşlar sankı paladin stamine ile tanklıyormuş gibi gemlerıne full sta basmışlerki buda tankadinlere has bir şey değil sol açtıgında dodge parry nekadar çok yaparsan zaman içerisinde vurdugun damageden okadar cok heal alırsın 3k 3k heal aldığımı bilirim. sonuçta benım kurucağım bi raidde tankı paladin yapardım healir olarak yine wolk pacth ile ana heal classimiz priest bir kaç adım geriledi yerine resto shaman ve druidler öne çıktı şu anda en çok girilen instancelerde bosslar alan damage yapıyor bunu göze alarak hızlı heal attıgı ıcın shaman ve alan heali kuvvetli olan druidler tercih edilebilir. tank ve heal slotlarımı doldurduktan sonra dps slotlarımız boş buna göre benım öncelikli dps tercihim warlocklardan yanadir bir kaç kez test ettim ve sanırım 15 saniye gibi bi süre içerisinde 120k gibi bi damage yaptım ( bizim serverda locklar bozuk demeyin orjinalde dps de birinciliği locklar kimseye bırakmıyor ) sağlam bi kaç warlock aldıktan sonra raidi shamanal süsleyip paladinde buffladıktan sonra geriye dk rogue mage hunter gibi dps ağırlıklı classlar ve unutmadan priest. en önemlisi bi raidde boss enrage olucak derdine düşmemek için bi raidde en az 3 yada 4 druid olması şart combat resleri çok işe yarıyor Bknz : Lady Deathwhisper-Deathbringer Saurfang
August 8, 201014 yr [quote name='alkyone' timestamp='1281265695' post='271763'] 17 x Blood/Unholy Dk (plus 17 Ghoul, Zibilyon tane de Army of the Dead olayına girerler) [/quote] sanirim bosun ilk alan vuruşunda zibilyon tane ghoul yere dekor olurdu
August 8, 201014 yr [quote name='marvellous' timestamp='1281266324' post='271766'] sanirim bosun ilk alan vuruşunda zibilyon tane ghoul yere dekor olurdu [/quote] o yüzden son olarak "gm"de ekledik raid e
August 8, 201014 yr ben olsam şöle bi raıd kurardım 10 man raıd ıcın 2 resto şhaman 2 paladın biri tank biri dps 1 element şhaman 1 warror dps 1 mage 1 demon lock spell buff ıcın 1 druıd balance 1 dk frost blood karışımı dk %20 haste için locktan dolayı 5 tane spellciye buff... resto ve elemnetın totemlerı.... frost blood karışımı dknın %20 haste... şhamanın wındfury %20 mele haste...r esto şhamanın %5 spell hastesı... warrıorun ap sı... paladının mana regenı.. Druıdın (balance)%5 crıtığı düşündüm de süper raıd olurdu sanırım
Benim düşüncem:
25 man Raid için;
-3 Paladin
-2 Warlock
-5 Druid
-1 Priest
-5 Mage
-5 Shaman
-4 Rogue-Hunter-Warrior ya da Dk. Ya da hepsinden birer tane