Jump to content
Posted
Evet arkadaslar Cataclysm hakkinda cok ciddi bilgiler edindim ve sizlerle paylasiyorum.
Hepinizin bildigi gibi DeathWing-Nalfarion The destroyer-geliyor ve Azeroth Tamamen degisiyor.Tenaris ve Thousand Needles sular altinda kalip,Desolace yeseriyor.MOunt Hyjal artik lavlarla kaplaniyor.Orgrimmar ve Stormwind yeniden tasarlaniyor.En guzel yani Betada bu sehirlerdeki insaati gorebiliyor(mus)uz.

Time Is Money Friend
Bu sesi her duydugumda icimi bir sevinc kaplar bir tuhaf olurum.Evet Goblin'lerden bahsediyorum.Bu yesil arkadaslar daha onceden bildigimiz gibi Horde Tarafina katiliyor.Lost Isle'da baslayan macera cesitlli gorevlerle devam ediyor,hemde cook eglenceli.Ilk gorevin adi Taking Care of Bussines(nedense tanidik geldi)esya goturmece gibi siradan bir gorev.Obur gorevlerde bizden Tunnel Worms oldurup,Dans eden trolleri adam etmemizi istiyor.Level Atlayinca Ekranda You've Reached Level XX yazisida hos bir dusunce tabiki.Iste gorev sitemindeki degisiklik Ilk gorevimizi aldigimiz Sassy biraz yoldan cikmis bir arkadas.Bizden Kezan bankasini soymamnizi isstiyor.Kasayi acmak icinse bir noktaya dogru zamanda basma oyunu oynuyoruz.

Gilneas Kapilari
Goblinler gibi oyuna yeni katilan irk Worgenlar Alliance Tarafina katilmayi seciyor.Alliance ilk hayvanini aldi boylece :)Baslangic bolgesi olan Gilneas Alliance'in en karanlik baslangic bolgesi.Worgenlar normalde Insan olarak dolassalarda aksiyona girince yada DarFlight ozelligini kullaninca kurta donusuyorlar.DarkFlight kullanilinca hiz 10 saniyeligine %70 artiyor ve pasif olarak Viciousness denen ve hasari %1 arttiran ve Aberration denen Curse ve disease suresini %15 azaltan,Flayer denen Skinning Skill'ine %15 ekleyip Skinning Knife'a ihtiyac duymamamizi saglayan skillerimiz var.

Ucan Binek
Artik ucan bineklerinizi Azeroth'un heryerinde kullanabilirsiniz.Yalniz tabi bircogunuzun ayni seyi yuzrek denedigi sey olmuyor.Yani Kalimdordan Eastern Kingdoms'a ucarak gidemiyoruz....

Son olarak artik Guild'le gorev yapmak daha cok onem arzediyor,cunku ozel gorevleri yapinca Guild Level Atliyor ve yeni Ozellikler kazaniyorsunuz.Iste Liste

1.Fast Track(Rank 1)
Gorevlerden ve moblardan alinan exp %5 Artiyor.
2.Mount Up
BG ve arena disinda Mount hizi %5 Artiyor
3.Mr.Popularity(Rank 1)
Gorevler ve moblardan gelen Rep. %5 artiyor.
4.Cash Flow(Rank 1)
Lootlanan moblardan kazanacginiz paranin %5 i ekstra Guild Vault'ta
5.Fast Track(Rank 2)
Gorev ve moblardan %10 extra exp.
6.Reinforce(rank 1)
Oldugunuzde itemler %5 daha az hasar alir.
7.Hasty Heart
HeartStone 15 dk kisalir
8.Reinforce(Rank 2)
Olnce item'lar %10 az hasar alir.
9.Chug-A-Lug(Rank 1)
Tum Guildin yedigi yemeklerden alacagi buff %50 daha uzun olur.
10Mobile Banking
Guild Bankasi yaniniza geliyor(1 Saat Cooldown)
11.Mr.Popularity(Rank 2)
Gorevlerden ve moblardan gelen rep %10 artiyor.
12.Honorable Mention(rank 1)
Alacaginiz Honor puani %5 artar.
13Working Overtime.
Skill puaninizin ilerleme sansi %10 Artar.
14.The Quick and the Dead
Oluyken kosma hizi%100 artiyor veBir arkadasinizin %50 daha fazla saglik ve manayla canlanmasini sagliyor.
15.CashFlow(rank 2)
Loot'unuzun %10 u extra guild kasaya gider.
16.Guild Mail
Guild Arasi Maillesme aninda gerceklesiyor.
17 Everyone's a Hero(Rank 1)
Heroism Puani %5 artiyor.
18.Honorable Mention(rank 2)
Honor puani %10 artiyor.
19.Happy Hour
FFlask Cauldron kullandiginizda kazandiginiz falask %100 artiyor.
20.Have Group,Will Travel.
Tum raid/partiyi yaniniza summonlar(Cooldown 2 saat)
21.Chug-A-Lug(rank 2)
Tum guildin yedigi yemekten alacagi buff %100 artiyor.
22.Bountiful Bags
Mining,Skinnin,Herbalism ve Disenchantingde alacaginiz malzeme %15 artiyor.
23.Bartering
Vendordan alacaginiz her sey %5 daha ucuz olur.
24.Every One's a hero(rank 2)
Heroism puani %10 artar.
25.Mass Ressurection
Tum olu parti uyelrini 35 can/35 mana ile canlandirirsiniz(coambatta olmuyor)

Iste bu kadar bu yazilarin cogu(aslinda hepsi) alintidir ama ben derledim v,ben yazdim.

Son olarak Surprizimide aciklayim :)
http://www.level.com.tr/index.php/haber/haber/6183-cataclysm-geliyor

Kaynak:Level Dergisi :)

Featured Replies

http://www.youtube.com/watch?v=x30Ghe_SdTA
http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/79969ff68987eda365a06e1de0814eaa810d1f912f71689005c82b743eff71c63371e4fd8c1e42d518723
http://www. youtube.com/watch?v=x30Ghe_SdTA

Edited by dementor

Paylaşım için teşekkürler güzel bi yazı olmuş eline saglık
Guildin level alması güzel olmuş :)
bununla ilgili resimli anlatımları paylaşmıştım bilgilendirme için teşekkürler :) son haberleri almak bi ayrı canım
ayrıca guıld level özelliği guıld.m lar ayarlıyor diye biliyorum seçici olmaları çok önemli
G masterim herseyde olduğu gibi bunuda mükemmel ayarlicaktir :)