Posted August 9, 201014 yr Evet beyler bildiğiniz üzere artık trollerinde başlangıç bölgesi ayrı.Ben beğendim burayı bakalım siz ne düşünüceksiniz www.youtube.com/watch?v=VmvHQ5FS6m0
August 9, 201014 yr İşte bu güzel haber Bana "şehir olsun da çöpten olsun" diye düşünüp yapmışlar gibi geldi. Ama sonuç olarak güzel =)
August 9, 201014 yr Author Evet fazla özenilmemiş ama olsun yinede kendilerine has bi mekanları olması iyi olmuş çok daha önceden yapılmalıydı bu
August 9, 201014 yr Author Videonun tamamını izlerseniz bi Q var Garrush ve Vol'jin in tartıştığı sahneyi gösteriyo Q da
August 9, 201014 yr Trollerinde simdi kendine qöre ana şehri varsa allienceler for the allience yapmak icin vol uda kesmek zorunda ozaman ?
August 9, 201014 yr [quote name='Fatalfighter' timestamp='1281379780' post='272099'] Trollerinde simdi kendine qöre ana şehri varsa allienceler for the allience yapmak icin vol uda kesmek zorunda ozaman ? [/quote] Önce trollerin başına geçecek ve kesilemeyecek bir kral lazım.
August 9, 201014 yr Author [quote name='Fatalfighter' timestamp='1281379780' post='272099'] Trollerinde simdi kendine qöre ana şehri varsa allienceler for the allience yapmak icin vol uda kesmek zorunda ozaman ? [/quote] aynen öyle.Bizde Gnomeların kralını kesicez onlarında yeni başlangıç bölgesi olucak sanırım
August 9, 201014 yr Author [quote name='Turkmasterr' timestamp='1281380080' post='272102'] Önce trollerin başına geçecek ve kesilemeyecek bir kral lazım. [/quote] Vol'jin ne güne duruyo
August 9, 201014 yr Author [quote name='Turkmasterr' timestamp='1281380324' post='272107'] Sanırsam Gnome'lar Gnomeregan'ı yeniden ele geçirip şehirlerini kurtarıcaklar. [/quote] Eet sanırım snn dediğin gibi olucak ama orası zehirli bir yer diğilmi gnomelar orayı tekrar nasıl yaşanılabilir bi hale getircek çok merak konusu çünkü orda bi facia yaşandı
August 9, 201014 yr trollere uygu olmuş denildiği gibi hem hiç yoktan iyidir.Saldırdığı panterlerin de adamın üstüne atlaması çok güzel olmuş dikatimi çekti ^^
August 9, 201014 yr Gnome'lar ufak defek canlılar. Ama müthiş zekalarını ve bu zekalarıyla geliştirdikleri teknolojiyi unutuyorsun sanırım.
August 9, 201014 yr Author işte o geliştirdikleri teklonoji kendi başlarını yaktı birdaha bu hataya düşmezler inşallah ne kadar aliance olsalarda sevimli buluyorum gnomeları
August 9, 201014 yr gnomeregan gnomeların teknolojisi yüzünden değil dwarfların kazı merakı yüzünden o hale geldi titanların onlardan önce yaratıp sonradan beğenmeyeip gömdüğü tragglar dwarfların kazıları sonucu uyanıp gnomeregana giriştiler
August 9, 201014 yr Author [quote name='dementor' timestamp='1281381127' post='272120'] gnomeregan gnomeların teknolojisi yüzünden değil dwarfların kazı merakı yüzünden o hale geldi titanların onlardan önce yaratıp sonradan beğenmeyeip gömdüğü tragglar dwarfların kazıları sonucu uyanıp gnomeregana giriştiler [/quote] Vay be hiç araştırmamıştım gnomeregan ı
August 10, 201014 yr Gnome'lar Gnomeregan'ı geri alacaklar bunu da liderleri Gelbin Mekkatorque sayesinde yaapcaklar. Çok büyük bir ordu ile Gnomeregan geri alınacak. Vol'jin Güruh'un yeni lideri Garrosh Hellscream ile Cairne Bloodhoof'ın ölümüyle ile ilgili atışıyorlar ve çok büyük kavga ediyorlar bunun üzerine Vol'jin Echo Adaları'nı geri alıp orayı yeni yuvaları yapıyorlar. Bu sırada Thrall Maelstrom'u durdurmaya çalışıyor.
www.youtube.com/watch?v=VmvHQ5FS6m0