Jump to content
Posted
Ben yeni bi mage acıcam ama Frostmu olsun Fire mi olsun arcane mı karar veremedım :S Siz bana + larını ve - lerini soyleyıp bıde destekledııgınız talentın verırsenız sevıınırm Ayrıca Wturkte Frost Talent Ağacı bıraz bozukmus yanı calısmayanlar varmıs :S Ona gore dusunun lutfn :S :blink: :(

Featured Replies

• Author
Arkadaşlar savunduğunuz talentı burda gosterırmısınz mesela frost-arcane burda sız en ıyı talentlerı dızıp link verirseniz sevinirm :D http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?c=Mage
mageden anlamam ama kasanların %90 ı fire ile lvl kasıo 80 olduktan sonra frosta dönüolar die biliorum ama yinede mageden anlayan arkadaşlar daha ii bilirler onlar ne dicek bakalım
  • Author
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281615911' post='272482']
mageden anlamam ama kasanların %90 ı fire ile lvl kasıo 80 olduktan sonra frosta dönüolar die biliorum ama yinede mageden anlayan arkadaşlar daha ii bilirler onlar ne dicek bakalım
[/quote]
Benim Bi tanıdık Var orj. de oynuou undead mage o 80 ekadar frost 80 de arcaneye donmus memnunum dio :D
kasarken fire gidersen daha hızlı kesersn mobları ama biraz savunman düsük olur ,frost ile daha saglam kalirsin ama fire a göre yavas ilerler...80 olunca arcane olmani önerirm hem senin icin hem raid icin
[quote name='OniON' timestamp='1281616058' post='272483']
Benim Bi tanıdık Var orj. de oynuou undead mage o 80 ekadar frost 80 de arcaneye donmus memnunum dio :D
[/quote]

herkezin oyun stili farklı tabi bende mageden anlamadığımı söyledim.Sadece gözlemlediklerim hakkında konuşuyorum.Magesi olan arkadaşlar daha iyi blgi vericeklerdir bu konuda
sen kas 60 a kadar fire olarak ondan sonra sağlamlık için frosta dön 80 olduktan sonra iyi bir gearyapana kadar raidlere fire olarak gir 4.5k gs yaptıktan sonra arcane e dönersen senin için daha mantıklı olur

Albirtcamus apprentice of "Electro"

Edited by uaenesdemir

[quote name='uaenesdemir' timestamp='1281625252' post='272490']
sen kas 60 a kadar fire olarak ondan sonra sağlamlık için frosta dön 80 olduktan sonra iyi bir gearyapana kadar raidlere fire olarak gir 4.5k gs yaptıktan sonra arcane e dönersen senin için daha mantıklı olur

Albirtcamus
[/quote]
artiz :rolleyes:

Albirtcamus
[/quote]

Bu cümle bana bi yerden tanıdık geldi ya.. nerde duymuştum acaba daha önce :D

Albirtcamus
[/quote]

[quote name='EleCtrO' timestamp='1281628047' post='272493']
[/quote]
gene bi yerde çift post atmışsındır :D
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sonuçta sana kalmış bir durum zaten biraz ezilirsen daha iyi öğrenirsin classınla oynamayı en azından daha uzun süre hayatta kalmayı :)
  • Author
Hepinize Teşekkurler arkadaslarım Frost gideceğim 60 da arcane doneerım sanırm :D
Bu server açıldığından beri 712356871538713 tane mage kasmış biri olarak kasarken 60 a kadar fire 60-80 arası frost 80 den sonra raidlerde bir süre fire ardından gs yükselince arcane olmanı tavsiye ederim.. Frost kasmaya kalkarsan hızlı kasamazsın + frostun efektif talentleri ilerde ve toplu halde ihtiyaç duyulduğundan başta kasarken yavaş yavaş açtığpın talentler çok işine yaramayacak.. Arcane kasmaya kalkarsan kullanacak spell bulamayacaksın 60 tan önce gene frost ve fire spelleriyle kasacaksın arcane talentlerin çok işlevli olmayacak.. Fire kastığında burst dmg yapacak ve genelde mobları yanına dahi yaklaşamadan keseceksin bu arada verdiğin talentlerin farkını direk hissedeceksin... ancak 60 tan sonra dayanıklılığa ihtiyaç duyacaksın çünkü moblar artık o kadar kolay kesilmeyecek bu yüzden frost olup biraz daha yavaş ama emin bir şekilde keseceksin mobları 80 den sonrada raidlerde arcane ile dps yapman için gs nin biraz iyi olması lazım yoksa bi işe yaramazsın.. fire ile gs düzelene kadar kolay ve düzgün dps yapabilirsin...
daha detaylı açıklayamam heralde :)
[quote name='Rokka' timestamp='1281631526' post='272494']
gene bi yerde çift post atmışsındır :D
[/quote]

Yörü len :D pis herif benim verdiğim taktikleri sağda solda satıyo :D insan hiç olmadı tırnak içine alır yazmadan :D emeğe saygı kalmamış hocam :D
[quote name='EleCtrO' timestamp='1281627947' post='272492']
[/quote]

Alıntıyı unutmuşum kusura bakma hocam düzelttim
[quote name='uaenesdemir' timestamp='1281646653' post='272507']
Alıntıyı unutmuşum kusura bakma hocam düzelttim
[/quote]
Seviyom len bu adamı çok çabuk öğreniyor :D