Jump to content
Posted
retri paladindeki bozukluklardan bahsediyim biraz sadece skill ve talentlardan bahsetcem glyphere girmiyorum
her türlü judgement çok yüksek oranda miss geçiyor hem pve de hep pvpde büyük kayba yol açıyor ne mana ne de hp geri dönüşü alınamıyor skill miss geçince
judgements of wise talentı sayesinde bir judgement atıldığında base mananın %25i anında doldurması lazım ama %15 dolduruyor
seal of vengeance/corruption pvede uzun süreli bir combatta paladinin main sealıdır ama stuck yapması lazım ki işe yarasın fakan righteous vengeance dotu hedefte açılınca sealın stuckını siliyo yani at o sealı çöpe gitsin
  • Replies 69
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

%100 katılıyorum bu konuya Paladine sorunsuz çalışıo diyen arkadaşlara gelsin bu Topic
3.3.5'in en baba PvE seal'ı zaten serverda uzun süreden beri not working /cry zaten Avenging Wrath (diğer ismiyle Ganat :P )
açmışken nasıl Juddegment'lar miss veriyor onu halen anlamış deillim %20 dmg artışı nasıl miss olur JoL hadi 1 oldu nasıl 3 defa arka arka olur halen çözemedim
kesinlikle katılıyorum kanat bozuk dediğimde arklar deil dedi.aynı sorunları bende yaşıyorum acaba charımdamı sorun var diye düşündüm demekki deilmiş.zaten libramlar kesinlikle çalışmıyor.acaip bı sıkıntı var paladinlerde!
missle olayı hit ratinginizin düşük oldugundan kaynaklanıyor olabilir sonuçta hit rating misslemeyi azaltıyor egerki hitrating olayı düzgünse şuan ondan missliyor olabilirsiniz.ama bozukda olabilir sizin dediiniz gibi
  • Author
[quote name='darkrage' timestamp='1281812177' post='272593']
missle olayı hit ratinginizin düşük oldugundan kaynaklanıyor olabilir sonuçta hit rating misslemeyi azaltıyor egerki hitrating olayı düzgünse şuan ondan missliyor olabilirsiniz.ama bozukda olabilir sizin dediiniz gibi
[/quote]
aynı hit ratingle eskiden hiç miss geçmiyordum abi herkes tank mı oldu defence mi kastı da fark etmedik
Nereye eziyo ya şu paladini neden bu kadar çok gözünüzde büyütüyonuz anlamıyorum.Paladin kesemiyorum çok güçlü bi class diyip geççeğinize acaba pvp de ne eksiğim var ne yapmalıyım diye düşünün.Paladin öyle bi kesiliyo ki yeter ki sen kesmeyi bil.
hit ratın kaç ki :) 2si bende roguedan bahsediyim konu açılmışken

üzerimizdeki hot tiklediginde stealth iptal oluyor ,

shaman saplayınca stealth iptal oluyor ,

shamana pre. atınca stealth iptal oluyor,

herhangi bir stealth birine pre. atınca karşıdakinin stealthı iptal oluyor,

assasination talenti gözden geçirilmeli,

bazı set özellikleri hala çalışmıyor,

envenomda dahil olmak üzere birçok skillde hala sorunlar var,

en son ghostly strike çalışmıyordu halada düzeldigini zannetmiyorum

trapları çözemiyoruz

tek tek talentleri denersem rogue u bırakacagımı düşündüğüm için deneme yapmadım bu kadar sorun yetiyor şu an için :)
bunuda buraya yetkili biri bakarda topice gözüne çarpar diye yazdım konuyla alakasız niye yazdın demeyinde :) anlat anlat dilimizde tüy bitti sorunları
Bütün retri paladinler yeni yamadan sonra bozuldu bakalım ne zaman düzelicek.
bende holy paladinim ve seal of wisdom la gram mana gelmiyor. seal of lightla her zamanki heali alıyorum ama retri paladinlerede cok fazla heal geliyor, konuyu acan kişi az heal alıyorum demiş ama benim duel yaptıgım kişi 2 sealla yarım kalan HP sini fulluyor
  • Author
[quote name='doktor44' timestamp='1281876185' post='272691']
bende holy paladinim ve seal of wisdom la gram mana gelmiyor. seal of lightla her zamanki heali alıyorum ama retri paladinlerede cok fazla heal geliyor, konuyu acan kişi az heal alıyorum demiş ama benim duel yaptıgım kişi 2 sealla yarım kalan HP sini fulluyor
[/quote]
seal of wisdomı atlamışım evet mana gelmiyo seal of lighta gelince denemedim bilmiyorum benim orda heal alamıyorumdan kastım ben retridinde judge critletip art of war açıyorum flash of lightla heal alıyorum judge miss geçince hepsi yalan oluyor
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1281875691' post='272688']
hit ratın kaç ki :) 2si bende roguedan bahsediyim konu açılmışken

üzerimizdeki hot tiklediginde stealth iptal oluyor ,

shaman saplayınca stealth iptal oluyor ,

shamana pre. atınca stealth iptal oluyor,

herhangi bir stealth birine pre. atınca karşıdakinin stealthı iptal oluyor,

assasination talenti gözden geçirilmeli,

bazı set özellikleri hala çalışmıyor,

envenomda dahil olmak üzere birçok skillde hala sorunlar var,

en son ghostly strike çalışmıyordu halada düzeldigini zannetmiyorum

trapları çözemiyoruz

tek tek talentleri denersem rogue u bırakacagımı düşündüğüm için deneme yapmadım bu kadar sorun yetiyor şu an için :)
[/quote]
internetten bildiğim kadarıyla roguen stealthi dotlarla bozuluyor hiç değilse seal of corruptionun netteki anlatımında dotu tickleyerek rogueların stealthini bozar yazıyordu
  • Author
seal of lightı da denedim gelmesi gerekenden fazla bi heal gelmiyo ne yazıyosa o geliyo ortalama 1.2k
Selamlar. Öncelikle dmg artışı miss şansınızı düşürmez, bu doğrudan sizin hit raitinginiz ve hedefin defense skillini kullanan bir formülle hesaplanır. Spell ve melee hit raiting eskiden farklıydı, yaklaşık 1 sene önce ikisi tek stat olarak birleşti. şuan kullanılan yazılımda tek hit raiting görüyorsunuz ama hybrid classlar spellerinde bu hit raitingden yararlanamıyor. Judgementların melee vuruşlardan daha çok misslemesinin sebebi bu, hit raiting yokmuş gibi vuruyorsunuz.

Mana regen sorununa gelince kullanılan yazılımın şuanki drumunda MP5 bonusu (mana regen per xx second) spirit gibi çalışıyor ve cast sırasında mananız regen olmuyor. Aynen spiritden gelen regen gibi cast tamamlandıktan 5 saniye sonra regen olmaya başlıyorsunuz. Bu durum en çok druid ve priest gibi cast sırasında spirit regen kazanmaya yarayan talenti olmayan shaman ve paladin healerları etkiliyor. Mana regenden şikayetçi olan arkadaşlar; çok uzun zamandır girmediğim için WT'deki drumu bilmiyorum ama yazılımı takibetmeye devam ediyorum. Karakter ekranınızın spell tabında mana regen üstüne gelip 'casting while regen'in kaç yazdığına bakın ve heal spamlarken gelen manayla aynı olup olmadığını kontol edin. 6k gear score healer ile '18 mana per 5 seconds' gibi bir yazıyla karşılaşırsanız ya da öyle yazmasa bile heal spamlarken yazan değer kadar regen olamıyorsanız dediğim gibidir. Bu yazılımın kısa vadede çözülecek sorunlarından.

İyi oyunlar.
  • Author
[quote name='Canbass' timestamp='1281878758' post='272696']
Selamlar. Öncelikle dmg artışı miss şansınızı düşürmez, bu doğrudan sizin hit raitinginiz ve hedefin defense skillini kullanan bir formülle hesaplanır. Spell ve melee hit raiting eskiden farklıydı, yaklaşık 1 sene önce ikisi tek stat olarak birleşti. şuan kullanılan yazılımda tek hit raiting görüyorsunuz ama hybrid classlar spellerinde bu hit raitingden yararlanamıyor. Judgementların melee vuruşlardan daha çok misslemesinin sebebi bu, hit raiting yokmuş gibi vuruyorsunuz.

Mana regen sorununa gelince kullanılan yazılımın şuanki drumunda MP5 bonusu (mana regen per xx second) spirit gibi çalışıyor ve cast sırasında mananız regen olmuyor. Aynen spiritden gelen regen gibi cast tamamlandıktan 5 saniye sonra regen olmaya başlıyorsunuz. Bu durum en çok druid ve priest gibi cast sırasında spirit regen kazanmaya yarayan talenti olmayan shaman ve paladin healerları etkiliyor. Mana regenden şikayetçi olan arkadaşlar; çok uzun zamandır girmediğim için WT'deki drumu bilmiyorum ama yazılımı takibetmeye devam ediyorum. Karakter ekranınızın spell tabında mana regen üstüne gelip 'casting while regen'in kaç yazdığına bakın ve heal spamlarken gelen manayla aynı olup olmadığını kontol edin. 6k gear score healer ile '18 mana per 5 seconds' gibi bir yazıyla karşılaşırsanız ya da öyle yazmasa bile heal spamlarken yazan değer kadar regen olamıyorsanız dediğim gibidir. Bu yazılımın kısa vadede çözülecek sorunlarından.

İyi oyunlar.
[/quote]
heal atan bir holy paladinden değil sadece retri paladinden bahsediyorum ben talentlarla gelmesi gereken manadan bahsediyorum yani
  • Author
ayrıca exorcism miss geçmezken judgement nasıl oluyor da 3 defa ard arda miss geçebiliyor ikisi de aynı hiti kullanmıyor mu
[quote name='dementor' timestamp='1281793066' post='272584']
retri paladindeki bozukluklardan bahsediyim biraz sadece skill ve talentlardan bahsetcem glyphere girmiyorum
her türlü judgement çok yüksek oranda miss geçiyor hem pve de hep pvpde büyük kayba yol açıyor ne mana ne de hp geri dönüşü alınamıyor skill miss geçince
judgements of wise talentı sayesinde bir judgement atıldığında base mananın %25i anında doldurması lazım ama %15 dolduruyor
seal of vengeance/corruption pvede uzun süreli bir combatta paladinin main sealıdır ama stuck yapması lazım ki işe yarasın fakan righteous vengeance dotu hedefte açılınca sealın stuckını siliyo yani at o sealı çöpe gitsin
[/quote]

yavf dementor hic utanmıyon hea gidip sw kralını tek kesip bi de paladinler bozuk dion.... aıp deil mi ? :D
  • Author
[quote name='Myrmidon' timestamp='1281882068' post='272702']
yavf dementor hic utanmıyon hea gidip sw kralını tek kesip bi de paladinler bozuk dion.... aıp deil mi ? :D
[/quote]
sw kıralını afk kesiyorum ben o kralın kendi bozukluğu :D
[quote name='dementor' timestamp='1281876735' post='272693']
internetten bildiğim kadarıyla roguen stealthi dotlarla bozuluyor hiç değilse seal of corruptionun netteki anlatımında dotu tickleyerek rogueların stealthini bozar yazıyordu
[/quote]

valla rogue un stealth ı dot bozmalı zatende üstümdeki reju regrown renew tarzı hotlar tiklediginde stealth bozulursa lifeblood tarzı instant steath iken kullanılabılen heal stealth bozuyorsa bi sorun vardır :)
  • Author
[quote name='Darkie' timestamp='1281883750' post='272704']
valla rogue un stealth ı dot bozmalı zatende üstümdeki reju regrown renew tarzı hotlar tiklediginde stealth bozulursa lifeblood tarzı instant steath iken kullanılabılen heal stealth bozuyorsa bi sorun vardır :)
[/quote]
hea tabi benim dediklerim damage veren dotlar heal dotlarının böyle yapmaması lazım
hehe dedim ya zaten hot diye [heal]ot ayrı [damage]ot ayrı :)

Edited by Darkie