Jump to content
Posted
retri paladindeki bozukluklardan bahsediyim biraz sadece skill ve talentlardan bahsetcem glyphere girmiyorum
her türlü judgement çok yüksek oranda miss geçiyor hem pve de hep pvpde büyük kayba yol açıyor ne mana ne de hp geri dönüşü alınamıyor skill miss geçince
judgements of wise talentı sayesinde bir judgement atıldığında base mananın %25i anında doldurması lazım ama %15 dolduruyor
seal of vengeance/corruption pvede uzun süreli bir combatta paladinin main sealıdır ama stuck yapması lazım ki işe yarasın fakan righteous vengeance dotu hedefte açılınca sealın stuckını siliyo yani at o sealı çöpe gitsin
  • Replies 69
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='Darkie' timestamp='1281886206' post='272710']
hehe dedim ya zaten hot diye [heal]ot ayrı [damage]ot ayrı :)
[/quote]
pardon dikkat etmemişim :D
[quote name='Canbass' timestamp='1281878758' post='272696']
Selamlar. Öncelikle dmg artışı miss şansınızı düşürmez, bu doğrudan sizin hit raitinginiz ve hedefin defense skillini kullanan bir formülle hesaplanır. Spell ve melee hit raiting eskiden farklıydı, yaklaşık 1 sene önce ikisi tek stat olarak birleşti. şuan kullanılan yazılımda tek hit raiting görüyorsunuz ama hybrid classlar spellerinde bu hit raitingden yararlanamıyor. Judgementların melee vuruşlardan daha çok misslemesinin sebebi bu, hit raiting yokmuş gibi vuruyorsunuz.

Mana regen sorununa gelince kullanılan yazılımın şuanki drumunda MP5 bonusu (mana regen per xx second) spirit gibi çalışıyor ve cast sırasında mananız regen olmuyor. Aynen spiritden gelen regen gibi cast tamamlandıktan 5 saniye sonra regen olmaya başlıyorsunuz. Bu durum en çok druid ve priest gibi cast sırasında spirit regen kazanmaya yarayan talenti olmayan shaman ve paladin healerları etkiliyor. Mana regenden şikayetçi olan arkadaşlar; çok uzun zamandır girmediğim için WT'deki drumu bilmiyorum ama yazılımı takibetmeye devam ediyorum. Karakter ekranınızın spell tabında mana regen üstüne gelip 'casting while regen'in kaç yazdığına bakın ve heal spamlarken gelen manayla aynı olup olmadığını kontol edin. 6k gear score healer ile '18 mana per 5 seconds' gibi bir yazıyla karşılaşırsanız ya da öyle yazmasa bile heal spamlarken yazan değer kadar regen olamıyorsanız dediğim gibidir. Bu yazılımın kısa vadede çözülecek sorunlarından.

İyi oyunlar.
[/quote]

Sayın GM mana regen sorunu normal healden gelen mana sorunuyla alakalı degil, 6200 Gear scorum var ve Raidde seal of wisdomu bossa vurdugum zaman ciddi mana gelmesi gerekirken hiç mana gelmiyor, zaten holyi holy yapanda raidde mana sorunu yaşamaması ama şu anda çok ciddi mana sorunum var ve dementorunda anlattıgı gibi miss oranı cok fazla arttı , yani sealler sizin dediginiz gibi düzgün çaşışmıyor malesef

Edited by doktor44

• Author
pve libramları da aynı şekilde çalışmıyor ama pvp libramları çalışıyor kullanmak isteyenlerin bilgisine
  • Author
retri palalar durduk yerde kendilerine vindication vuruyolar ayrıca
arkadaslar daha once yazılmıştı gene tekrar ediyim eskiden calışan ama su an bozulan skillerin nedeni map ve aura sistemi değişti aura sistemi dediğimde paladinlerin aurası değil dediğim aura dediğimiz sizin butun spell ve talentleriniz spelleriniz sizin uzerinizde aura seklinde etki ediyor oyun mekaniğinde. bu sistem değişince cogu skiliniz bozuldu bunları şimdi tek tek duzenlenip yeni sisteme entegre edilmesi gerekiyor. bunuda tek tek ayarlayıp yada hazır olanları etrafdan toplayıp bunları derleyip koyucaz sorun bu arkadaslar kimse serveri salmış yada başka bir konu sorun değil. dclerde aynı sekilde bu neden den kaynaklanıyor. bunlarında duzenlemesi için de az bir zaman gerekiyor arkadaslar.

Edited by Gintama

[quote name='Darkie' timestamp='1281883750' post='272704']
valla rogue un stealth ı dot bozmalı zatende üstümdeki reju regrown renew tarzı hotlar tiklediginde stealth bozulursa lifeblood tarzı instant steath iken kullanılabılen heal stealth bozuyorsa bi sorun vardır :)
[/quote]
Hot ya da direct heal stealth bozmaz fakat heal atan combattaysa siz de combata girersiniz ki combat stealthi bozar. Hot atan combatta değilken de stealth bozuluyorsa düzeltilmesi gerekek.

Diğer sorunlar için zaten Gintama gerekli açıklamayı yapmış. Yazılımın hazır haliyle değil(hazır hali bukadar iyi değil) gerekli düzeltmeler yapılarak size sunulduğunu ve sınırsız spell-quest-object-item IDsi varken bunun hemen halledilemeyeceğini bilmek ve sabretmek lazım. Bu düzeltmelerin her güncellemede mecburen tekrar yapıldığını da hesaba katarsanız yıllardır harcanan emeği siz düşünün.

İyi oyunlar.

Edited by Canbass

seal of light daki fazla hp gelmesi şöle bi durum
critic veren seali kullanının seal of command yani
1-2k hp alıyosunuz judgeyle
ama seal of light da judge artı divinle 27k hpmi fulluyorum
trdoctor la attıgımız duel 7-8 dk sürdü ve bitmicek die bıraktık :)
  • Author
[quote name='emmy' timestamp='1281978440' post='272760']
seal of light daki fazla hp gelmesi şöle bi durum
critic veren seali kullanının seal of command yani
1-2k hp alıyosunuz judgeyle
ama seal of light da judge artı divinle 27k hpmi fulluyorum
trdoctor la attıgımız duel 7-8 dk sürdü ve bitmicek die bıraktık :)
[/quote]
hey maşallah bir vuruşta fullemiyosundur inşallah
hatırladığım kadarı ile judgement miss geçme şansı diğer skillerden zaten daha fazla idi, yaklaşık 8 aydır oynamıyorum patchlerle ne değişti şuanda bilemiyorum, fakat şöyle bir yazı buldum

[quote]Although a Judgement cannot be dodged, parried, blocked, or "deflected", it has the same chance to miss its target as a melee attack. It may be resolved internally as a ranged attack, which also shares a melee attack's base miss chance. Thus, if you have enough Hit Rating so that you never miss with a melee attack, you will also never miss with a Judgement. [/quote]

yani judgement dodge, parry, blok yada deflected yapılamaz kullandığınız melee silahın missleme şansı ile aynı şansa sahiptir, yani eğer iyi bir hit rating'e sahipseniz asla bir melee silah ile misslemezsiniz ve judgement ilede misslemezsiniz.
[quote name='dementor' timestamp='1281880546' post='272698']
ayrıca exorcism miss geçmezken judgement nasıl oluyor da 3 defa ard arda miss geçebiliyor ikisi de aynı hiti kullanmıyor mu
[/quote]
Kesinlikle destekliyorum en basitinden bugün dungda 11k exorcism 3k crit ama üstüne 3 defa jud missledim
abi öncelikle palalar hala niye ağlıyo anlamıyorum. 2 tane balonunuz war oyunda kimsede olmayan imbalanced skillere sahipsiniz ve hala yok şu çalışmıyor yok bu çalışmıyor. ben dk kullanıcısıyım ve tüm talentlerim buglu ve bundan yakınmıyorum ama siz çalışmayan bikaç skilliniz için ağlıyosunuz. yapmayın bu kadar ya..
  • Author
ben hem dk hem paladin kullanan birisi olarak şu an paladinin durumunu daha kötü buluyorum dknın üç talentından ikisi çalışıyor onlarla hem dps hem pvp hem tanklık yapılır ama paladin öyle değil her iş için bir talentı var bir retri paladin ard arda 8 defa judge ıskalarsa ölür ki 8 9 defa ard arda ıskalıyoruz şu an bazen. paladinin de balonu var diye diyer sınıflara sağladığı bir üstünlük yok zaten balona ağlandığı için blizzin koyduğu bu skilli kullanan oyuncuların sayısı bir elin parmaklarını geçmez oysaki diğer sınıflarda bunu dengeleyen pek çok skill var ama onlar kullanılıyo
Warriro Söylemeye Gerek Yok zaten :D Atın çöpe gitsin :D

Ekmek Peynir Gibi warrior Kesiyorlar :D
The pve librams and tier 10 set bonuses ain't working too. Damn shame ol' buddy...
  • Author
mass dispellden kurtulmak zor bişi değil de zaten 1v1de balon açmıyoruz ki
sen açmıyorsun ama başkası açıyor ki 1vs1 ler için önemli değil haklısın fakat arena ve bglerde çok önemli bi skill ayrıca skillden nasıl kurtulucan mrk ettim
[quote name='Edyy' timestamp='1282216998' post='272872']
mass dispel bozuldu yoksa ne balonlar gördük biz :lol:
[/quote]
Thread hijack attempt detected!
  • Author
[quote name='Vuagnon' timestamp='1282218666' post='272878']
Thread hijack attempt detected!
[/quote]
dc yemekten adamın lisan ayaraları bozuldu
miss atmayan skillimiz yok gibi bişey :D Crusader ile dalcaz artık tek :D bide arada divine atarız sonra crusader cd dolana kadar melee off çok eğlenceli dimi :)
Sayko1 usta herkes sınıfını tam güçle oynamayı sever Sen DK oyuncusunun tahminen Blood talenttan gidiyorsundur su anda senin DPS ortalama 3,258.6 civarındadaır (bunun üstündede olabilir bişey demem)Fakat unholy oynayarak DPSde tavan yapabileceğini iyi biliyosundur 3,871.8 hatta 4,192,8 sende istersin UnHoly ağacının düzelmesini gelelim asıl konuya paladin mevzusu oyuna başladığımdan beri tek 80 Charım paladin class'ımı en iyi biçimde kullanmaya çalışıyorum PVPde ölmemmek PVE'de DPS charterda ilk 5te olmak gibi 3.3.0 patchinde beri PVE de en önemli seal [url="http://www.wowhead.com/spell=31801"]Seal of Vengeance[/url] dır ve bu seal su anda çalışmıyor serverda.Gelelim Judgement'lara arka arkaya 5-6 miss den sonra ne yazıkki mana dolduramassın her vuruş light'de health artı mana olarak geri döner.Glyphlerden falan zaten söz etmiyorum en sonunda olay Dementor'un dediği kapıya çıkar Judgement vuramayan paladin ölür.hatta tam söylemiyle ölmeye mahkumdur :P
Enteresan bi nokta dikkatimi çekti..Dementor 'Paladinler'in son zamanlarda ortaya çıkan sorunlarından bahsedince birileri (genelde 'Paladin'i imba bulan kişiler) ayaklanıyor. Evvela başta adam haklı 'Paladinler' bozuk. Ama demek olmuyor ki adamcağız "ben paladin ile oynuyorum, önce şu skillerimizi bi düzeltin, diğer classlara bi ara sıra gelir" diye bi anlam ortaya koymak istesin. "2 tane balonunuz var" muhabbeti de hepten can sıkıcı boyutlarda. Sanıldığı kadar işe yarasaydı serverdaki tüm Paladinler "Honor point" ve "PvP" konularında tartışmasız lider olurlardı. (dikkat ettiniz mi bilmem bi paladin bi rogue ile kapıştığında genel olarak ağlıyor) lafıma şunu da ekleyim karakterin imba olması sadece class ile alakalı değil oynayan oyuncu ile de alakalıdır.

-Ashe-