Jump to content
Posted
retri paladindeki bozukluklardan bahsediyim biraz sadece skill ve talentlardan bahsetcem glyphere girmiyorum
her türlü judgement çok yüksek oranda miss geçiyor hem pve de hep pvpde büyük kayba yol açıyor ne mana ne de hp geri dönüşü alınamıyor skill miss geçince
judgements of wise talentı sayesinde bir judgement atıldığında base mananın %25i anında doldurması lazım ama %15 dolduruyor
seal of vengeance/corruption pvede uzun süreli bir combatta paladinin main sealıdır ama stuck yapması lazım ki işe yarasın fakan righteous vengeance dotu hedefte açılınca sealın stuckını siliyo yani at o sealı çöpe gitsin
  • Replies 69
  • Views 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
libramlar bozuk hala 622 hit ratingl yine miss saydırdım judgeda :D
hangi skill var ki balon açıp bir skill attığında hp ni başka bi skill attıgında mananı fullesin. hangi skill varki hem mananı hem hp ni fullesin bir defada. hangi skill var ki 20-30 sn boyunca hiçbişey etkilemesin karakterini.. haklısın hiç imba değil.
  • Author
[quote name='Sayko1' timestamp='1282232259' post='272912']
hangi skill var ki balon açıp bir skill attığında hp ni başka bi skill attıgında mananı fullesin. hangi skill varki hem mananı hem hp ni fullesin bir defada. hangi skill var ki 20-30 sn boyunca hiçbişey etkilemesin karakterini.. haklısın hiç imba değil.
[/quote]
bu dediğin skiller paladinde de yok
öh 1 defada hem heali hem manayı fulleyen hangi skill var ? :D LoH mu diyo acaba xD ben 80 level paladine toplasan 3 defa kullanmadım lohu :D
  • Author
zaten balon açıp lay atamazsın. skill de 15 dk cdli bi skill
[quote name='dementor' timestamp='1281880546' post='272698']
ayrıca exorcism miss geçmezken judgement nasıl oluyor da 3 defa ard arda miss geçebiliyor ikisi de aynı hiti kullanmıyor mu
[/quote]
judgede exo da spell powerdan faydalanıyor.şöyle bişey diyim taylan shockadin talent ve spell powerın etkilerni bi gözle.sorun mele dmgmi yoksa spell dmglemi alakalı dha bi kontrol et
[quote name='dementor' timestamp='1282234144' post='272918']
zaten balon açıp lay atamazsın. skill de 15 dk cdli bi skill
[/quote]

lay atılıyor.. balon da açılıyor. skillin var mı var kullanmak senin insiyatifine kalmış.
e tamam da paladin tek onlardan mı ibaret :S loh atsın balon açsın dalsın :S balonsuz da dalabiliriz lohsuz da bilen adam kanatla mahveder ztn :)
Sadece paladinlerde bozukluk yok ki çoğu sınıfta sorun var umarım hepsi bir an önce düzelir.
  • Author
[quote name='Sayko1' timestamp='1282258638' post='272939']
lay atılıyor.. balon da açılıyor. skillin var mı var kullanmak senin insiyatifine kalmış.
[/quote]
ben dk kullanırken lay da atsa balon d açsa çatır çatır paladinleri kesiyordum demek ki paladin öyle imba bi class değil üstelik paladini mage ve priest maymun ediyor dk ise tam tersi bu classları mahvediyor rogu full canla kesiyor her talentında rakibini yavaşlatma var kendiliğinden expertise sahibi pvpye %60 yüksek armorla giriyor tüm talentlarında str ve/veya stam bufflama var str üzerinden parry alıyor 2k strsi olan bir dk %20ye yakın parry ile dolaşıyor her parryden sonra dodge parry block edilemeyen ve burst damageın allahını yapan rune strike çıkarıyor tüm melee classlardan daha fazla ranged abilitye sahip cast interruptı da var silenceı da var healı da var damage reductionu da var doğru talentla feat sleep charma 17 sn stuna 23 sn immune verdirebiliyor hysteria açıp üstündeki bütün ccleri kırabiliyor kendisi cc yapabiliyor yani maşallahı var bunlara karşılık paladin de bi balon açsın veya lay atsın izin verirsen
ben dk da bişey yok demiyorum.. bizim talentlerımızde cok fazla bozukluk olmasına karşın sizin kadar ağlamıyorz sadece bundan bahsediyorum. unutmadan araya karışıp yok şu olmasa da keserim bu olmasa da keserim diyen arkadaşları 1v1 lerde yada bg lerde de görmek isteriz öyle konusmak olmuyor sadece. zaten kendini kanıtlamış birçok adam war serverda. araya giren kakalaklara ve işlevsizlere rağmen en azından bu konuyu seninle tartışabilmek güzeldi dostum ;-)
malesef ki isim yetmiyor :) bilen paladindeki bozuklukları yine biliyo ha kesiliyosunuz diye laf etmeniz nomaldir bende kesildiğim class bozulunca bayram eder laf ederdim normaldir... :)
bide anlamadığım olay paladin BENİM oynadığım bi class olduğu için sorununu belirtmek yine BENİM görevim buraya laf yetiştirmek için giren sazanalara laf edemiyorum bile...
zaten sorunu belirten belirtti arkadaşım utanmadan sen araya karışıp laf etmeye polemik yapmaya çalışıyosun bunun farkında değilmisin ? bu kadar mı kendini bilmiyosun. bu konuyu dementor ve ben tartışıyoduk sen araya girdin. gel de kes arkadaşım o zmn. bekliorum seni 92 li cevat =)=)

iyide benim classım iyi bak bakalım ilk ne yazmışım polemik mi yoksa skilldeki sorunumu sonra tekrar bak bakalım polemiği kim başlatmış kendini bilmeyen biri varsa kendinden başla aramaya ! evet 92 liyim sende 92+ olsan kaç yazar daha yaptığın şeyi bilmiyosun konuşuyosun :) herşeye muhalefet hep sen doğru haklısın 92 li olan benim yaşıma göre davranabiliyorum :)
Hiç unutmam orjinalde 5600 gs lu dru charımla ;6k gearscore lu retri palayi divine shield,lay on hands ÜSTÜNE üstlük pot çekmesine rağmen aldım :P

Nasılmı ? heal atmaya calısınca uzaklaşıp hotları dizip geri invis...5 kere fight i resetledim desem ?... :P üstelik n.elf dru olsam çok daha kolay olurdu kafadan 1 kere daha resetliyorsun savaşı.
Gerçi orada herşey çalışıyor :)

Mangoscular bugları düzeltene kadar bekliceksiniz paladinleri kesmek için :P

Not:Bu aralar Airrivals die bi oyuna sardım wowun 10 katı zor anlaşılması üstelik türkçe :S

Edited by Deftclaw