Jump to content
Posted
[font="Arial Black"]Evet arkadaşlar bu pazar günü 2. bir buluşmayı düzenlemek istiyoruz katılmak isteyen ally , horde bütün arkadaşları bekliyoruz :) gelen kişilere ve yorumlara göre saati belirleyeceğiz ama 5 den sonra olacaktır hava çok sıcak :P

Edit ; Yarın (PAZAR) günü saat 6 de Alsancak SEVİNÇ Pastanesinin önün'de gelmek isteyen bütün herkesi bekliyoruz..[/font]

Edited by Lofty

• Replies 52
  • Views 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

İşin gücün yok mu olm senin Ya :D Aly Gördün Mü Direk Charge Çekcen :P
Olm Pazar nargileye gidecektik hani? Ne biçim kardeşsin yahu :/
  • Author
cumartesi dedin ya sen :D
pazar geliyoruz 1 tank 3 dps ordayız bu sefer işte yok benim rahat rahat gelirim :D
bak bu sefer boyacıyı falan çekeriz üstüne statik yazarız ona göre :D
seyhana yeni bi tişört alın sevaba girersiniz bu günlerde
  • Author
valla boyacı yada başka bişi çekerik statik diye etiketleriz :P

Erdi o nerden çıktı la :D
7-8 Kişi taksiye doluşacaksak ben gelmiyorum arkadaş. Hayır tedirgin oluyorum kimin eli nerede belli olmuyor. Ürküyorum inceden inceden. :rolleyes:
  • Author
hahaha koptum :D
Ben gene yokum belki de varım siz yeri günü söyleyin gelirsem zaten farkedersiniz :D
[quote name='sasori' timestamp='1282218385' post='272875']
pazar geliyoruz 1 tank 3 dps ordayız bu sefer işte yok benim rahat rahat gelirim :D
[/quote]

gürkan tank sen mi olacan yoksa akifmi ona göre hareket edeyim :D
[quote name='dementor' timestamp='1282225044' post='272907']
chaos boltu yiince anlarım ben :D
[/quote]
aman deyim zamanında chaos bolttan sonra oyunu bırakanlar oldu sende buluşmayı terketme :D
[quote name='Rokka' timestamp='1282228272' post='272909']
aman deyim zamanında chaos bolttan sonra oyunu bırakanlar oldu sende buluşmayı terketme :D
[/quote]
yok ben inadına seni kesmeye kasmıştım o zamanlar :D
[quote name='dementor' timestamp='1282229748' post='272910']
yok ben inadına seni kesmeye kasmıştım o zamanlar :D
[/quote]
hehe neyse o günler güzeldi ama geride kaldı gitti o char şimdi yeni yetme var elimde redda 73 daha ama :P
[quote name='Rokka' timestamp='1282240072' post='272924']
hehe neyse o günler güzeldi ama geride kaldı gitti o char şimdi yeni yetme var elimde redda 73 daha ama :P
[/quote]
Bir kere olsun gel buluşalım. İstersen başbaşa olsun? Mumlar benden olur senden olur bana farketmez bilader :)
[quote name='Alemci' timestamp='1282240205' post='272925']
Bir kere olsun gel buluşalım. İstersen başbaşa olsun? Mumlar benden olur senden olur bana farketmez bilader :)
[/quote]
fener getireyim ben ya hangi devirde yaşıyoruz mum falan :P

olm bak egedeyim izmirdeyim bütün sene boşum sınıfta kalacak kadar boştum niye hiç arayıp sormuyorsun hıııı???
Geçen sefer albirt olacak camuş yüzünden gelememiştim bu seferde izmirde olmadığım için gelemiyorum (-_-) sizin zamanlamalarınızı ben.... XD
[quote name='EleCtrO' timestamp='1282249162' post='272927']
Geçen sefer albirt olacak camuş yüzünden gelememiştim bu seferde izmirde olmadığım için gelemiyorum (-_-) sizin zamanlamalarınızı ben.... XD
[/quote]
sen izmire gelip zıplayıp frost bolt atıyonda haberimiz yok he tıtıtıtı terbiyesiz insan
[quote name='EleCtrO' timestamp='1282249162' post='272927']
[/quote]

valla ben bu sefer çok da güzel gideceğim hehe sen kendine yan oradayken bi istanbul buluşması düzenle ya da
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1282241118' post='272926']
fener getireyim ben ya hangi devirde yaşıyoruz mum falan :P

olm bak egedeyim izmirdeyim bütün sene boşum sınıfta kalacak kadar boştum niye hiç arayıp sormuyorsun hıııı???
[/quote]

Aynen nail abi gelmessen harbi ayıp artık :D kaç oldu arkadaş ya :D
  • Author
Beyler cumartesi günü yeri ayarlıcağız :)