Jump to content
Posted
[font="Arial Black"]Evet arkadaşlar bu pazar günü 2. bir buluşmayı düzenlemek istiyoruz katılmak isteyen ally , horde bütün arkadaşları bekliyoruz :) gelen kişilere ve yorumlara göre saati belirleyeceğiz ama 5 den sonra olacaktır hava çok sıcak :P

Edit ; Yarın (PAZAR) günü saat 6 de Alsancak SEVİNÇ Pastanesinin önün'de gelmek isteyen bütün herkesi bekliyoruz..[/font]

Edited by Lofty

• Replies 52
  • Views 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='dementor' timestamp='1282224032' post='272904']
statik börek çörek de getir e mi :D
[/quote]
yav küçükparka gelin üni 2 den alalım kuru pastamızı çöregimizi gidelim oturalım bi cay evinde ohh mis (ögrenci rulezz)
[quote name='Rokka' timestamp='1282249949' post='272928']
sen izmire gelip zıplayıp frost bolt atıyonda haberimiz yok he tıtıtıtı terbiyesiz insan
[/quote]

Ohooo ben yıllardır izmirde troll avlıyorum :D

[quote name='uaenesdemir' timestamp='1282252526' post='272934']
valla ben bu sefer çok da güzel gideceğim hehe sen kendine yan oradayken bi istanbul buluşması düzenle ya da
[/quote]

Sen o lanet olası koca gö.ünü kaldırıp ta gidemezsin oraya zaten, ayrıca bayram ertesi izmire geliyorum zaten gelince hesabını verirsin ^^
  • Author
[quote name='Alpatrox' timestamp='1282301274' post='272959']
Nerde buluşu caksınız gelirim belki (Kazekage)
[/quote]
ne demek belki geliyosun sen :D daha kral yapcaz ! :D
[quote name='Lofty' timestamp='1282304470' post='272963']
ne demek belki geliyosun sen :D daha kral yapcaz ! :D
[/quote]
Ne kralı yaa bı buluşmanızda da wow dan bahsetmeyin normal seylerden okuldan kızlardan teknolojiden bahsedin :blink:
tabiki kızlardan konuşmak çok normal bir şey :)
  • Author
[quote name='alkyone' timestamp='1282309415' post='272967']
Ne kralı yaa bı buluşmanızda da wow dan bahsetmeyin normal seylerden okuldan kızlardan teknolojiden bahsedin :blink:
[/quote]

'' Buluşmanızda '' derken ? ' Buluşmamızda demek istedin heralde :D
Ayda kaç kere kız görüyorsunuz pc başından kalkıp ne muhabbetini yapcaksınız :D wow buluşmasında wow konuşulcak tabi ki :D
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1282314113' post='272971']
Ayda kaç kere kız görüyorsunuz pc başından kalkıp ne muhabbetini yapcaksınız :D wow buluşmasında wow konuşulcak tabi ki :D
[/quote]

Nail abi gelmeyi düşünüyormusun sen. gel artık ayıp.
[quote name='Lofty' timestamp='1282314311' post='272972']
Nail abi gelmeyi düşünüyormusun sen. gel artık ayıp.
[/quote]
olm aslında bi arkadaş izmire çağırıyo ama bi kız arkadaşımda muğlaya çağırıyo bilemedim ben onu :D
  • Author
Bu harbi ayıp şimdi. :D
abi askerlik,futbol,kız bu 3 konu biter mi :D valla gürkanım maddi sıkıntıların büyüğüyle karşı karşıyayım bi asala danışayım ben :D
Sen o lanet olası koca gö.ünü kaldırıp ta gidemezsin oraya zaten, ayrıca bayram ertesi izmire geliyorum zaten gelince hesabını verirsin ^^
[/quote]

öyle bi de kaldırırım ki keyiflede giderim hehe
[quote name='Rokka' timestamp='1282314573' post='272973']
olm aslında bi arkadaş izmire çağırıyo ama bi kız arkadaşımda muğlaya çağırıyo bilemedim ben onu :D
[/quote]

Hacı sen bırak bunları kendi hallerinde takılsınlar, ben geliyom izmire 2-3 haftaya takılırız biz senle hem bunlarınki gibi öle bi grup azeroth kaçkını havası olmaz :D 2 kişi takılırız karizmamız olur :P (kız konusunda daha etkili olur :D )
[quote name='EleCtrO' timestamp='1282330894' post='272990']
Hacı sen bırak bunları kendi hallerinde takılsınlar, ben geliyom izmire 2-3 haftaya takılırız biz senle hem bunlarınki gibi öle bi grup azeroth kaçkını havası olmaz :D 2 kişi takılırız karizmamız olur :P (kız konusunda daha etkili olur :D )
[/quote]
ooh gral okulda açılmış olur ben bide çalışmaya başladım tekrar üçgen oldum mu tamamdır :P

[url="http://www.swfcabin.com/swf-files/1280579203.swf"]bah hele[/url]

Edited by Rokka

• Author
Evet arkadaşlar bu pazar günü 2. bir buluşmayı düzenlemek istiyoruz katılmak isteyen ally , horde bütün arkadaşları bekliyoruz :) gelen kişilere ve yorumlara göre saati belirleyeceğiz ama 5 den sonra olacaktır hava çok sıcak :P

Edit ; Yarın (PAZAR) günü saat 6 de Alsancak SEVİNÇ Pastanesinin önün'de gelmek isteyen bütün herkesi bekliyoruz..
[quote name='Rokka' timestamp='1282317989' post='272980']
abi askerlik,futbol,kız bu 3 konu biter mi :D valla gürkanım maddi sıkıntıların büyüğüyle karşı karşıyayım bi asala danışayım ben :D
[/quote]
haha bende şimdi görüyorum bunu :D ewt daha bana danışmadan naili tatile çıkarıyorum :D
  • Author
Bu sefer az kişi olacağız gibi :)
Gelmek isterdimde :D izmir uzak :D mahlum iş güc iyi eylenceler
  • Author
iyi olurdu gelseydin neyse bidahakine :P
peh yine gelemiyorum an itibari ile anne ve babam gelmiş bulunmakta dizlerinin dibindeyim yani :(

Edited by sasori