Jump to content
Posted
Arkadaşlar şimdi server düştü ve Serkan abi ile konuşurken aklıma şu soru takıldı sizinle paylaşmak istedim,

WoW'dan önce napıyorduk biz ? Hayatımızda sanki o kadar büyük bir eksiklik kapattı ki kopamaz olduk. Nedir bu eksiklik ?

Kazandığımız şeyler nedir kaybettiğimiz şeyler nedir ?

Görüşlerinizi alayım :)

Featured Replies

Kazandıklarımız ,
Yeni dostluklar , arkadaşlıklar...
yeni sohbet konuları =)
boş zamanlarımızı doldurma arayışına son verme
yardımlaşma & takım halinde çalışmayı geliştirme vs.

Kaybettiklerimiz ,
Boş zamanlarımız :D
başka şeylere olan ilgimiz
vb.. :D
Aslında Kayıplar Daha Çoook Bu oyun Bi bağımlılık Sigara Gibi Aynı.. onuda bırakmıyorum bunuda.... bilmiyorum sosyal arkadaş sosyal aktivie denen bişi kalmadı yaa
Başlamadan önce enson, Evlendiğimi hatırlıyorum :P happy married man :D
bu oyuna başlamadan önce başka oyunlar oynuyordum açıkcası,ama o kadar güzel insanlarla tanıştım ki ben burada birçoğu ile hiç görüşmeden çok yakın arkadaş olduk. beni şu anda oyunda tutan budur yoksa oyun konusunda kendimi tatmin edecek bir durumum kalmadı açıkcası oyunda yapılacak herşeyi yaptık sayılır.2004 sonu 2005 başı gibiydi başladık bu oyuna 2 arkadaş çok defalar sıkıldım bıraktım ama gene dönüyor insan bir şekilde.
Bundan önce counter strike oynardım. Ne güzel oyundu. :D Ama bu oyunla çok arkadaş edindim en güzel yönü bu zaten. Başka da bi faydası olduğu söylenemez. zararıda baya fazla Snoopboy'un dediği gibi bırakılmıyo velet bırakıyorum. sonra canım sıkıldımı paşa paşa dönüyorum.:)

şu anda bırakma evresindeyim yakında dönerim :D

-----MeTaX-----