Jump to content
Posted
Mangos'un yeni aura sistemi değişikliğiyle bağlantılı olarak birçok class'ın spell'lerinin bozulduğunu ve yöneticilerimizinde bunların farkında olarak çalıştığını biliyoruz.Fakat fazla yazılmadığı ve üstünde durulmadığı için bu topic'i açmış bulunmaktayım.Peki nedir bu Feral Druidlerdeki akıl almaz derecedeki bozukluklar şimdi bunları ve oyun esnasında bize yaşattıklarını maddeler halinde yazacağım;

*Tiger's Fury : Talentıyla birlikte 30 sn'de bir 60 energy kazandırması gereken bu güzide skillimizin bozulmasıyla roar açamaz,stun atamaz hale geldik.energymiz dolsun diye 2 dk beklemek zorunda kalıyoruz ki zaten o dolana kadar çoktan kesilmiş oluyoruz.

*Prowl : İnvis olmamızı sağlayan bu skillimiz "heal over time" içeren yani rejuvenation ve regrowth gibi önemli heal skillerimizi atınca invis halinden çıkartıyor bizi.PvP esnasında anlatmak gerekirse bizim belirli damage aldıktan sonra adama stun atıp hotlarımızı üzerimize bırakıp ortamdan uzayarak invis olup beklememiz gerekir.Ama oda ne siz invis değilsinizdir ve karşınızdakinin sizi keseceğini bilerek klavyeyi bırakır,ve sinirden masayı kırmayı deneyebilirsiniz :)

*Bear armor : Bear formun bize getirmesi gereken %370lik armor bize %40 daha az geliyorki buda damage yemeyen ayıları fasulyeden tank yapıveriyor...

*Berserk : Bu skillimizide bastığımızda fear falan yemememiz gerekir ama güzel serverımızda güzel locklar bizi fear manyağı yapıyorlar...PvPde yaşadığımızı anlatmama gerek yok tahmin edebilirsiniz...

Umarım bu feryatlarımız yöneticiler tarafından dikkate alınır da feral druidlere bir öncelik verilir( Şimdi diğer class oynayan arkadaşlarımız benim şuyum bozuk buyum bozuk demesin görüldüğü üzere bizim "herşeyimiz" bozuk durumda )

Edit:Son updatele berserk düzelmiş.Ancak bu seferde major glyphler patlamış.Ama ne olursa olsun öncelikle Tiger's Fury düzeltilmeli...

Edited by Shadowdust

Featured Replies

Paladinlerin divine shield i açıkken paladinlere hiç bir şey zarar veremez. Cyclone da bir hata yok anlayacağın. Divine shield in kendi özelliği zaten 12 saniye boyunca ölümsüzlük vermesi. Ne lock curse leri , druid büyüleri, ne de herhangi bir DoT efekti divine shield açıkken paladine zarar verebilir. Eğer senin dediğin doğru olsa wow forumlarında dönen Bubbleheart (Divine shield + HS) tekniği diye bir şey olmazdı.

NOT: Curse lerin divine shield açılınca silindiği orj serverda denenmiş ve onaylanmıştır :)

Edit: Evet cyclone divine shield den geçiyormuş. Ama divine shield in aynı etkiyi yapıyormuş zaten. Eğer zarar veriyor isen hata var demektir.

Edited by BlackFox

• Author
Gezindiğim birçok serverda balon açan paladine cyclone atıldığını gördüm bugüne kadar.Ama orjinal serverdaki halini bilemiyorum orda fazla bulunmadığım için.Örnek olarak verecek olursam : en son oynadıklarım eternal ve redemption da bu böyleydi...Yani balon açan paladine cyclone esirgenmezdi oralarda :)
  • Author
Editlemişsin şimdi gördüm.Zaten cyclone hasar vermez,atackta yapamazsın cyclone attığın adama.Cyclone adamı uçurur kıpırdatmaz,heal attırmaz.Özelliği budur...
classlarından muzdarip warrior druid paladin rog falan ne varsa bi yerde toplanıp yürüyüş yapalım ally horde :D
  • Author
Ne artisliğinden bahsediyorsun.Orjinal değil demek oynanamaz halde olacak demek değil.Wt teamde bunun farkında ki uğraşıyorlar.Sözlerine dikkat et,düzgün konuş...

Bencede yapalım böyle bir yürüyüş demo.Yoksa daha çok sinirle oyun oynayacağız hehe :D
Her Classta Var Bu Aksaklıklar Bundan Onceki Stabil Sayılan Haldede Bi Olay Vardi Locklarin Chaos Blot u Balon Delermis Felan Yok Ole Bisi Simdi Kurtuluk Ama Baska Buglar Türedi Dementor un Dedigine Katiliyorum Bi Yürüyüş şart :P
[quote name='Shadowdust' timestamp='1282403275' post='273024']
Mangos'un yeni aura sistemi değişikliğiyle bağlantılı olarak birçok class'ın spell'lerinin bozulduğunu ve yöneticilerimizinde bunların farkında olarak çalıştığını biliyoruz.Fakat fazla yazılmadığı ve üstünde durulmadığı için bu topic'i açmış bulunmaktayım.Peki nedir bu Feral Druidlerdeki akıl almaz derecedeki bozukluklar şimdi bunları ve oyun esnasında bize yaşattıklarını maddeler halinde yazacağım;

*Tiger's Fury : Talentıyla birlikte 30 sn'de bir 60 energy kazandırması gereken bu güzide skillimizin bozulmasıyla roar açamaz,stun atamaz hale geldik.energymiz dolsun diye 2 dk beklemek zorunda kalıyoruz ki zaten o dolana kadar çoktan kesilmiş oluyoruz.

*Prowl : İnvis olmamızı sağlayan bu skillimiz "heal over time" içeren yani rejuvenation ve regrowth gibi önemli heal skillerimizi atınca invis halinden çıkartıyor bizi.PvP esnasında anlatmak gerekirse bizim belirli damage aldıktan sonra adama stun atıp hotlarımızı üzerimize bırakıp ortamdan uzayarak invis olup beklememiz gerekir.Ama oda ne siz invis değilsinizdir ve karşınızdakinin sizi keseceğini bilerek klavyeyi bırakır,ve sinirden masayı kırmayı deneyebilirsiniz :)

*Cyclone : Paladinlerin korkulu rüyası olan bu skillimizde balona immune oluyor.Halbuki bizim çatır çatır paladin kesmemiz gerekirken, onları havalarda uçurmamız gerekirken bu skillimiz balona immune olup bizleri kanser etmekte...

*Bear armor : Bear formun bize getirmesi gereken %370lik armor bize %40 daha az geliyorki buda damage yemeyen ayıları fasulyeden tank yapıveriyor...

*Berserk : Bu skillimizide bastığımızda fear falan yemememiz gerekir ama güzel serverımızda güzel locklar bizi fear manyağı yapıyorlar...PvPde yaşadığımızı anlatmama gerek yok tahmin edebilirsiniz...

Umarım bu feryatlarımız yöneticiler tarafından dikkate alınır da feral druidlere bir öncelik verilir( şimdi diğer class oynayan arkadaşlarımız benim şuyum bozuk buyum bozuk demesin görüldüğü üzere bizim "herşeyimiz" bozuk durumda )
[/quote]
[b]1)Tiger's fury çok büyük sorun.pvp imkansız gibi onsuz.[/b]
2)şimdiye kadar bu kadar büyük bi sorun olmamıştır herhalde feralda.(gerçi ben formdan cıkınca buz çözme olmadıgı zamanları hatırlıyorum ya neyse)[b]hot' ların invis bozması çok büyük problem + olarak shadowmeld catformda kullanılınca formdan cıkarıyor o da düzelmesi lazım[/b]
3)balon derken neyi kastettin? divine shield e mass dispel ve shattering throw hariç hiç bişi işlemez.Divine protection a cyclone işliyor olması lazım.
4)eğer armor talentine vermediysen ,armorda problem yok o yazdığına göre.
http//www.wowhead.com/spell=9634
[u][b]Dire Bear Form[/b][/u]
Immune to Polymorph effects. Increases melee attack power by 120, armor contribution from cloth and leather items by 370%, and Stamina by 25%.
5)bi kaç kişiden duydum fear manyaklıgı eski günlerdeki gibiymiş.0293840928750 kere üstüste fear atılabiliyorsa vay serverin haline. [u][b]Berserk basınca fear a immune olmamız lazım.Umarım düzeltilir.[/b][/u]

Edited by Deftclaw

[quote name='Shadowdust' timestamp='1282403275' post='273024']

*Cyclone : Paladinlerin korkulu rüyası olan bu skillimizde balona immune oluyor.Halbuki bizim çatır çatır paladin kesmemiz gerekirken, onları havalarda uçurmamız gerekirken bu skillimiz balona immune olup bizleri kanser etmekte...

[/quote]

balona bu skıll ın ımmune olması lasım deneyip yazarım ne oldugunu
  • Author
Divine shield'dan da geçmesi lazım cyclone'un.Bunu %100 kesin olarak demiyorum çünkü orjinaldeki halini bilmiyorum.Fakat dolaştığım diğer private serverlarda(özellikle spell'lere önem verilen yerlerde) hep kullanılırdı.%90'da bu böyle,çünkü hadi 1 yerde atılmaz, 2 yerde atılmaz...Her yerdede böyle yapmazlar ki :)
[quote name='Shadowdust' timestamp='1282478112' post='273060']
Divine shield'dan da geçmesi lazım cyclone'un.Bunu %100 kesin olarak demiyorum çünkü orjinaldeki halini bilmiyorum.Fakat dolaştığım diğer private serverlarda(özellikle spell'lere önem verilen yerlerde) hep kullanılırdı.%90'da bu böyle,çünkü hadi 1 yerde atılmaz, 2 yerde atılmaz...Her yerdede böyle yapmazlar ki :)
[/quote],
Yok öyle bişiy.Bilmiyorsan sor :D
Divine shield büyü+ vuruşlara immune olur.Hangi skillerin onu delebileceğini de yazdım zaten.(mass dispel shattering throw)
Eğer divine shield cyclone yeseydi paladin kesmek 1 dakka sürmezdi. :)

Sadece balon deyip geçmeyin.2 balon karışmasın. Divine protection % 50 hasar düşürür.Büyülere immune olmaz.Divine shield ise o yukarda saydığım 2 skill hariç tüm büyü ve vuruşlara immune olur.

Ben nerden mi biliyorum 15 ay orjinalde oynadım ordan biliyorum :)
  • Author
Orjinalde oynayan birinin olması iyi oldu.Demek bazen %10'larda tutabiliyormuş.Ozaman düzgün çalışan tek şeyimiz cyclone demekki hehe :)