Jump to content
Posted
yeter Artık Lütfen Bu işi Bi el Atın yani bu şekilde giderse kendimize zarar vericez yada Delete edicez charı Lütfen Bu warrioralra Bi el atın artık oynaılmıyor artık...
gerçekten oynılmıyor artık.

Bunların Bi REPACK Paketi Felan yok mu Gerçekten Warrirlar Ölü Bütün charlar Alay edercesine dalga geçiyor şunlarar bi bakın verin

Featured Replies

• Author
Va Yönetici arkadaşlar bi gelsin oyuna alsın bi warrior baksın sonra anlar halimizi
Classlarda hakkaten büyük problemler var.Armsların ömrümde yemeyeceği damageleri atabiliyoruz wt'de.Neredeyse hiç block görmüyorum warilerle kapışırken.Normalde acayip block ederler ama maalesef wtmizde böyle değil,her vurduğunu nerdeyse yiyiyorlar.Bizim druların halide böyle,ama pek ilgilenilmiyor doğrusu ne kadar "classların düzgün çalışması icc'den daha önemli" desekte...
block mu pehh..eminim dier class alr wari gördüğünde hiç istiflerini bozmuolardır nası olsa peynr ekmek die..
  • Author
sayın yönetici arkadaşlar eğer warriorlar bu şekilde kalacaksa söyleyin bari dizde boşuna emek verip kendimizi harap etmiyelim...
yaşarcım bugunki 2v2 den sonra direk konuyu açtın sanırım :)

Gerçektende warriorlara el atılması şart.
Druidlerde aynı durumda lütfen bi düzeltme yapın ya çoğu özellik çalışmıyor skiller bozuk !!!
  • Author
Gintama Öle diyosunuzda Her class İçinm Çalışma Var ama Warriorlar Hala olduğu gibi duruyor ya Bu warriorlar 5 6 ayden beri aynı Bi gelişme bi olmadı Ya on malee vuruşu yapıyor Miss bilmem ne kanser edici Kendinizi yerimize koyun Sinir Krizi Geçirmemek Elde Dil...
Valla ben bi bg sırasında klavyeyi kırıyodum çok az kalmıştı yani...
[quote name='Snoopboy' timestamp='1282641333' post='273187']
Gintama Öle diyosunuzda Her class İçinm Çalışma Var ama Warriorlar Hala olduğu gibi duruyor ya Bu warriorlar 5 6 ayden beri aynı Bi gelişme bi olmadı Ya on malee vuruşu yapıyor Miss bilmem ne kanser edici Kendinizi yerimize koyun Sinir Krizi Geçirmemek Elde Dil...
[/quote]
valla ortak paladin için de bi çalışma söz konusu gittikçe kendinden geçiyor paladinler her gün daha bozuk :D gintama doğru diyorsun çalışıyorsunuz ama biz de artık elle tutulur birşeyler görmek istiyoruz yani oynadığımızdan zevk almamaya başladık artık warriorların durumu aylardır belli yanı sıra dklar bildim bileli en önemli dps talentları bozuk herkes sabitlendi bir blooda onda da death rune mastery bozuk bir ara çalışıyordu yine gitti paladinlerin dps sealı bozuktu şimdi yüzüklerle birlikte arenada bgde en çok işi yapan seal of command de tarihe karıştı druidler roglar desen stealthleri kafaya göre iş yapıyor hot yüzünden stealthten çıkıyorlar onu geçtim durduk yerde de çıkabiliteleri var şahit oldum her classın ayrı bir topic açmaya yeticek kadar sorunu oldu artık bize şunu yapın diyin bunu yapın diyin hatta para gönderin diyin gönderelim çünkü biz burda olmayı seviyoruz daha iyi olmasını sağlıcaksa bunu da yaparız ama şikayet etmememizi beklemeyin çünkü durum şikayet edilmiyicek gibi değil malesef o_O