Jump to content
Posted
gerçi yusuf sohbet kısmından yazmış ama ben görmeyenler için konu açayım dedim.

http://wturk.com/sign/

100 post yapan arkadaşlar ancak imza kullanabilir.

Edited by marvellous

• Replies 94
  • Views 22.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

post sorunu bendede war :D harbüli okadar da konusuyorum :D
  • Author
öncelikle topicde verdiğim siteye girip karakter ismini yazıcaksın ve senın karakter imzan oluşucak ve daha sonra Link in signature: seçeneğindeki link kopyala
forum sayfasında sağ en üstte grindcore yazar ordakı aşşa ok seçeneğien bas ordan my settings de tıkla açılan sayfada profile seçeneğine tıkla
ordanda Change Signature ye tıkla açılan yazı penceresine Link in signature: seçeneiğindeki link buraya yapıştır. umarım açıklayıcı olmuştur olamdıysa resimli anltabilirim.
[quote name='NightMare' timestamp='1283102724' post='274325']
bende bakayım nickim ne alemdeymiş :)

[IMG]http://wturk.com/sign/Nightmare.png[/IMG]
[/quote]
özentisin olm gitmiş lock açmış :P
[quote name='Rokka' timestamp='1283102964' post='274326']
özentisin olm gitmiş lock açmış :P
[/quote]

yok la ben açmadım, başkası açmış, birde utanmadan 2 lvl yapmış :D
hatta orjinalde lvl 2'ye kasıp karakterlerini satanlar varmış :}
[quote name='occi' timestamp='1283124071' post='274339']
hatta orjinalde lvl 2'ye kasıp karakterlerini satanlar varmış :}
[/quote]
espriyi kaçırdım :)
benden önceki alıntılarda lvl 2'ye kadar kasmaktan bahsedilmişti, abartayım dedim ben de :}

linkten girince kutucuğa oyunda kullandığınız nick'i yazın, mesela ben asmodean yazıyorum hoop görüyorum nasıl şahane :}
Imza Bir Kere Alindi mi Degisen Bisi Oldumu Ornegin meslek Honor Rank Yada Guild Gostermiyor Bence Bi Düzeltilmesi Lazim :)
:D Isteyene Link Verebilirim Imza Icin Bütün Paladinler i Temsil Ediyor :P
[quote name='WeNy' timestamp='1283328555' post='274554']
Imza Bir Kere Alindi mi Degisen Bisi Oldumu Ornegin meslek Honor Rank Yada Guild Gostermiyor Bence Bi Düzeltilmesi Lazim :)
[/quote]

Bunda düzeltme olmaz ne yazık ki, anlık olarak karakterin infosunu bir resim olarak kaydediyor script. Güncelleme yapmaya kalkarsan her sayfa açtığında imzada ne varsa artık tekrar tekrar resim oluşturup yüklemesi gerekir. Artı olarak ön belleğe de almaz, alt alta 19 post yazmış olsan bile 19 post için tek tek yineler işlemi. Daha sonra GM lag oldu, GM dc yedik :)
bu imza olayının dbsi yenilenmeli bence lvl 48e getirdiğim karakter bulunamıyo :D