Jump to content
Posted
Keyif almak için oynadığımız şu oyun, benim için tam bir stress kaynagı oldu, Ayrıca insanlarin yapabilecegini düşündüğüm ama yaptıgını görmediğim yönlerinide görme fırsatım oldu, Öyle davranıslar gördümki birazdan söyliycegim kişilerden, şu anda önce allahtan sonra bunlardan korkar oldum. Öyle bir insan düşünün (Nicki Vuagnon) hem onca insanin arkasindan kuyusunu kazsın, küfürler etsin, bir dolu laf söylesin, Yanınada bir yamak düşünün (nicki Darkie) versin gazı, desin ki: sen büyüksün abi bu guild senin hakkın sen guild master olmalısın, senol abi kim ya onun bi emegi yok bu guildde, kendini bi şey sanıp birde laf soyluyor ona buna........(bu konusmaları konu olarak sizlerle paylastıgım için küfür dolu konusmaları bu sekilde kibarlastırıyorum) ve Öyle kişiler düşünün ki Guildden çıktıktan sonra bile arkasından laf soyledigi hemen herkezi yanına cekebilsin. Öyle birini düşünün ki Bu kadar kötü lafları hiç çekinmeden benim ve başka kişilerinde oldugu kanaldan rahatlıkla söyliyebiliyor. Söylediklerini duyamayan kişiler sadece igrenc laflari itaf ettigi kişiler. O kadar iğrendim ki sizden olaylar hiç buraya varmadan bu charı silip kurtulacaktım ama İğrençleştirdikçe iğrençleştirip sizler istediiğinizi başardınız. Kendilerine gerekli acıklamayı yapmama rağmen geçen ve artık arkadaşım bile demiycegim kişileride bu guildi bu noktaya getirdikleri ve onlara yardım ettikleri için hiç bir zaman affetmiycem, sizin gibi insanlarla oyun oynamak dahi iğrenç, charımı siliyorum. Trdoctor

Featured Replies

ohhoooo calkalanmak ne kelime kesin ally ler toptan char silecek :D

saka bi yana da yazık oluyo boyle kavgalar ugruna char silinmesi:D
[quote name='dementor' timestamp='1283190654' post='274465']
ally çalkalanıyo mu şu an
[/quote]

aegpaegoasdgkjashdfjkashdfj bencede merak konusu bu :D
serverda o kadar gereksiz insan war ki.. bunun yeni farkına warman garibime gitti sanal-gercek arasındaki bagı birbirinden ayırt edemiyen insanlarla dolu .. bence en dogrusunu yaptın cok konusmak istemem ama wt oynanıcak bi server degil bir cok kisi icin artık ben cok oynardım bu serverda bırakalı 1-2 ay oluor ama ugruorm gene hafta sonları giriorm iste gerekli kisiler ignoreda :D ben 2-3 arkadasım icin giriorm iste her neyse
İğrenç olan sizsiniz ki herkes bu guildi yalan ve dolanlarla nasıl parçaladığınızı çok iyi biliyor. Zaten haksızlığı görenler de seçimlerini yaptılar. Ayrıca hakkında hiçbirşey söylemediğim insanlara whisp atıp sana böyle küfretti diyecek kadar alçalmış ve çirkefleşmişsiniz. Charını silmen çok yerinde olmuş, allyı mahvetmeden [i]charını da al git[/i] diyorum ben bütün bu fitne fesat takımına.
Guest
This topic is now closed to further replies.