Jump to content
Posted
yeni 5 gm atandı dediniz ama ne nick ler piaysa da ne de oyunda gorduk.... hiç birsey deişmedi kanımca.... bi bakarsa gm ler bize q lar var bozuk ve bosa ugrasıyoruz her seferinde yapmak icin... ama hala yeni 5 gm yok :S

Featured Replies

Arkadaş bi sakin ol yeni seçilen gm ler bile kendini bilmiyorlardır şu anda daha yeni seçildiler :D , daha onlara hesap açılacak toplantı yapılacak yeni karakter açılacak komut öğretilecekte öyle duydurulacak senin bu acelen ne dur bi soluklan yiğen :D
[quote name='Ahmetben' timestamp='1283953386' post='275723']
ben gm deilim :D
[/quote]

Ya ahmet şu alttaki olympos avatarını nasıl açıyoruz??
Bende açmak istiyorum bulamadım bir türlü...
[quote name='killmee' timestamp='1283947794' post='275717']
yeni 5 gm atandı dediniz ama ne nick ler piaysa da ne de oyunda gorduk.... hiç birsey deişmedi kanımca.... bi bakarsa gm ler bize q lar var bozuk ve bosa ugrasıyoruz her seferinde yapmak icin... ama hala yeni 5 gm yok :S
[/quote]

Bug tracker kısmında bozuk olan questlerin bozuklukları neler oldugunu daha cok yardımcı olursun
Ugrasıyosun ama neyın bozuk oldugunu solemıyosun gm gelsin complete etsin ://
bari harcadıgın vakit de neyın bozuk oldugunu solersen duzeltılırse senden sonra o q yu yapacak bırının vaktı bosa gecmez
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1283950387' post='275721']
Arkadaş bi sakin ol yeni seçilen gm ler bile kendini bilmiyorlardır şu anda daha yeni seçildiler :D , daha onlara hesap açılacak toplantı yapılacak yeni karakter açılacak komut öğretilecekte öyle duydurulacak senin bu acelen ne dur bi soluklan yiğen :D
[/quote]

ne yazık ki gm lerin secildiğini soylediler bile fakkat hala haber yok ustelik gm ler size haber verilmeden bi kac gun once belirlenbmis olur dediler... herseyi gecti dier gm lerde oyuna zorla giriyolar :S
  • Author
[quote name='Ahmetben' timestamp='1283953570' post='275725']
Bug tracker kısmında bozuk olan questlerin bozuklukları neler oldugunu daha cok yardımcı olursun
Ugrasıyosun ama neyın bozuk oldugunu solemıyosun gm gelsin complete etsin ://
bari harcadıgın vakit de neyın bozuk oldugunu solersen duzeltılırse senden sonra o q yu yapacak bırının vaktı bosa gecmez
[/quote]

ahmet korkma hacım gm ler butun bozuk q ları biliyo da yapamıyolar sanırım.. cunku ne zaman bi gm e soylesem bu q bozuk die ya biz ona karısmıyoz ya da tmm gel gibisinden seyler diolar...
öncelikle gmler size söylenmeden önce seçilmedi. takdir edersinki yeni gm olan birininde yanına gelip hemen sana yardım edebilmesi mantıken de mümkün değil.
gm eksiği olduğu için yeni gmler seçildi yani sizin sorununuza bakılabilsin daha çok ilgilenilsin diye yapıldı bu seçim. bu yüzden biraz daha soğuk kanlı olup beklemek "nerde hani gm almıştınız" dan daha iyi olur kanımca.
Daha öncede söylemiştim, Chat kanallarında operatörlük olsun, dc++ gibi paylaşım progrmalarında founderlik olsun, yada wow private serverda GM lik olsun. Hepsi ameleliktir. Size iyilik yapmaya çalışan amele sürüsüdür GM ler vs. O yüzden çıkıpta "nerde hani GM ler" diyeceğinize, bence, "GM ler ne zaman yardımcı olmaya başlayabilir" gibi sorular ile moral verseniz, GM olan yada olmaya hazırlanan arkadaşlar için daha iyi olur. Boşu boşuna sinir küpü oluyorsunuz bir oyun için.
  • Author
[quote name='Vandread' timestamp='1283965798' post='275733']
öncelikle gmler size söylenmeden önce seçilmedi. takdir edersinki yeni gm olan birininde yanına gelip hemen sana yardım edebilmesi mantıken de mümkün değil.
gm eksiği olduğu için yeni gmler seçildi yani sizin sorununuza bakılabilsin daha çok ilgilenilsin diye yapıldı bu seçim. bu yüzden biraz daha soğuk kanlı olup beklemek "nerde hani gm almıştınız" dan daha iyi olur kanımca.
[/quote]

bu sadece dikkat cekmek için acılan bi topic... amaç burada kimseyi yıpratmak veya horgörmek deil zaten boyle bişey mumkun deil... fakat haliyle yapammız gerekne daily qlar vs var ve bu q lar gunlerden beridir bekliyor. amaç sadece yarım istemek... oyundan ulasamıyoruz. ki gm lerin gorevleri kısıtlı olacak dendi bir iki komut ogretilcek... yani toplamda tahminimce 10 civarı komut kullanabilicekler... onun için zor bişey oldugunu sanmıyorum ki iyice de bilgisiz oldugunu zannetmiyorum yeni gm lerin. bide bu arada lfg den demedeğini bırakmayan oyuncuların buraya gelip gm leri çok fazla savunması da bana gülünç geliyo... bunuda belirteyim istedim...
  • Author
gerçi bayram girdi araya artık p.tesi gunune kadar bende beklemem gm gelmesini oyuna sonucta bayram bu.... herkesin bayramı mubarek olsun bu arada...
  • Author
abi m da en azında q comp ları yapabilirler herhalde ? ne dersin :) vall abi cok q var bozuk su son mangos olayından beri... cogu q yu atlmak zorunda kaldık :) aman gm ciem canım cicim ciem derdime bi çare.. çaresiz dertlere düstüm aman ciem bi çare :)
[quote name='Anthony' timestamp='1284025747' post='275759']
Henüz yeni gmler göreve başlamadı ki başladıkları zamanda hemen derdinize deva olmalarını beklemeyin :)
[/quote]

Bu başlıkta anthony nin görevden alınmasını talep ediyorum günlerdir yok ortalıkta aldığımız haberlere göre bodrum kıyılarında yazın son demlerini geçiriyormuş :P
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1284037995' post='275766']
Bu başlıkta anthony nin görevden alınmasını talep ediyorum günlerdir yok ortalıkta aldığımız haberlere göre bodrum kıyılarında yazın son demlerini geçiriyormuş :P
[/quote]

dilekce yazıp toplu imza ile yusufa gonderek :)
arkadaslar gmleri yeni sectik secmesine ama bu arada bayram girdi araya gmlerimizden tam performansı hemen su an beklemeniz bence cok mantıklı değil. malum bayram geldi bazı sosyal sorumlulukları war insanların biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1284044805' post='275769']
arkadaslar gmleri yeni sectik secmesine ama bu arada bayram girdi araya gmlerimizden tam performansı hemen su an beklemeniz bence cok mantıklı değil. malum bayram geldi bazı sosyal sorumlulukları war insanların biraz daha anlayışlı olmanızı rica ediyoruz.
[/quote]

arkadaş gm ler modaretörler tarafından bu kadar tepki toplayacagımı bilseydim acmazdım :)