Posted September 9, 201015 yr Disgust'un (Oguzhan)bugün doğum günüymüş. Geç oldu ama nice senelere kardeşim, Muutlu yıllar. :rolleyes:
September 9, 201015 yr nice sağlıklı dilediğin gibi yıllara disgust. var mı yapabilceğim hediye olarak bir isteğin bir dileğin
September 10, 201015 yr çok sağolun :) troll rogue olduğumu nerden hatırladın ben o günlere dönmek istemiyorum :D şimdi taş gibi hatunum var. Eksik olma yeter değerli moderatörüm :) seviyorum lan hepinizi. Wtde 5. hayatta 21. yılımdayım. Nicelerinde beraber olmak dileğiyle..
September 10, 201015 yr doğum günün kutlu olsun canım :D hediye olarak sana 10k gold + succubus yolluyorum iyi eğlenceler :D
September 10, 201015 yr çok sağolun :) troll rogue olduğumu nerden hatırladın ben o günlere dönmek istemiyorum :D şimdi taş gibi hatunum var. Eksik olma yeter değerli moderatörüm :) seviyorum lan hepinizi. Wtde 5. hayatta 21. yılımdayım. Nicelerinde beraber olmak dileğiyle..nail olum ben :D ben hatırlamıcam da kim hatırlıcak :D
September 11, 201015 yr Nice yıllara Oguzhan dogum gunün kutlu olsun artık sende yaşlısın :DPs: biraz geç oldu ama idare et ;)
September 12, 201015 yr doğum günün kutlu olsun canım :D hediye olarak sana 10k gold + succubus yolluyorum iyi eğlenceler :Dgoldu istemiyorum 2 succubus yollasan onun yerine? :D taşın da benden hadi
September 12, 201015 yr nail olum ben :D ben hatırlamıcam da kim hatırlıcak :Deskiden çok mutluyduk be.. :P
September 12, 201015 yr ya ne daş :D nice yıllarasen de pek yakışıklı sayılmazsın ayrıca tipim değilsin :D
September 12, 201015 yr Nice yıllara Oguzhan dogum gunün kutlu olsun artık sende yaşlısın :DPs: biraz geç oldu ama idare et ;)ah teyze.. unutkanlık ta başladı sende dimi. kızmıyorum elinde olan bişey değil.. umarım yaşlılar kampında vakit güzel geçiyodur :D
September 12, 201015 yr ah teyze.. unutkanlık ta başladı sende dimi. kızmıyorum elinde olan bişey değil.. umarım yaşlılar kampında vakit güzel geçiyodur :DEvet mükemmel gecti bodrum da yaşlılar kampı buldum e orda net yok yaşlı yaşlı takıldık :P
September 12, 201015 yr sen de pek yakışıklı sayılmazsın ayrıca tipim değilsin :Dhehe b.elf im oglum :D senin hatuna bakcak kadar düşmedim daha nihaha xd