Jump to content
Posted
Arkadaşlar şun Tekirdağ da çok feci yağmur var şimdiden istanbulu arkadaşlara uyarı sel geliyo gibi gozukuyor dikkatli olun :S arkadas demin bi şimşek caktı tüm kafe kulakları tıkadık cam zangır zangır titredi.... önlemlerinizi alın arkadaslar

Featured Replies

An itibariyle İzmir'in buca semtindede yagmur vardır.
An itibariyle İzmir Balçova'da da yağmur yagmaktadir :)
  • Author
[quote name='Vandread' timestamp='1284292505' post='275937']
bunlar siyasi oyunlar.hatta kar bile yağdırırlar bunlar. oyunlara gelmeyin gidin oyunuzu kullanın :P
[/quote]

yok canım ben oyumu kullandım yagmura ragmen :)

amaç daha doguda ki arkadaşlar ısele karsı uyarmaktı :) allah korusun kimsenin canına malına zarar gelmesin amaç :D
[quote name='killmee' timestamp='1284294393' post='275942']
yok canım ben oyumu kullandım yagmura ragmen :)

amaç daha doguda ki arkadaşlar ısele karsı uyarmaktı :) allah korusun kimsenin canına malına zarar gelmesin amaç :D
[/quote]
yok canım partilerin oyunları bunlar demek istedim biliyorum iyi niyetini :D
  • Author
[quote name='Vandread' timestamp='1284297071' post='275943']
yok canım partilerin oyunları bunlar demek istedim biliyorum iyi niyetini :D
[/quote]

ne demek istiyon yani millet oy kullanmasın die yagmur duasına cıkmıs party ler mi var :):):):):)
[quote name='killmee' timestamp='1284298122' post='275944']
ne demek istiyon yani millet oy kullanmasın die yagmur duasına cıkmıs party ler mi var :):):):):)
[/quote]
tabiki :D yağmur duası kar duası. molotof duası. herşeyi yaparlar :P
yağmurdan oy kullanmaya kadar gelmişiz her zaman olduğu gibi yine konu dağılmış :D

Edited by alkyone

• Author
[quote name='alkyone' timestamp='1284305010' post='275946']
yağmurdan oy kullanmaya kadar gelmişiz her zaman olduğu gibi yine konu dağılmış :D
[/quote]

wturk player larının en buyuk ozelliği bu... bişeyleri dağıtmak :) konu, ally-horde, guild.... her şeyi dağıtırız biz :)
[quote name='Vandread' timestamp='1284310462' post='275949']
hep konu toplardım. bir istisna oldu ben dağıttım bu sefer. çok mutluyum gururluyum :D
not:vandread banned :D
[/quote]
:D :D :D
[quote name='Kaldorei' timestamp='1284293355' post='275941']
[url="http://www.rainymood.com/"]http://www.rainymood.com/[/url]
[/quote]

Kral paylaşımmış teşekkür ederim bundan sonra ben bu siteyi açmadan pc başına geçmem en sevdiğim havadır gök gürültülü yağmurlu hava :)