Jump to content
Posted
Merhabalar;
Bende şu anda orjinal wow bulunmakta. Ancak bildiğiniz üzere öğrenci bir adama hele ki kredi kartı yoksa aylık para ödemek falan zor oluyor birçoğunuzun tahmin edeceği üzere. Sunucunuza set reamlist ipniz(tam hatırlamıyorum şimdi) yaparak bağlanmaya çalıştım reamlist.wtf dosyasına atarak ancak bir sonuç elde edemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Featured Replies

[quote name='havarian' timestamp='1284323302' post='275952']
Merhabalar;
Bende şu anda orjinal wow bulunmakta. Ancak bildiğiniz üzere öğrenci bir adama hele ki kredi kartı yoksa aylık para ödemek falan zor oluyor birçoğunuzun tahmin edeceği üzere. Sunucunuza set reamlist ipniz(tam hatırlamıyorum şimdi) yaparak bağlanmaya çalıştım reamlist.wtf dosyasına atarak ancak bir sonuç elde edemedim. Bu sorunu nasıl çözebilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
[/quote]

Nasıl bi hata mesajını aldıysan bu yazarsan yardımcı olabiiriz
  • Author
[quote name='Snoopboy' timestamp='1284323417' post='275953']
Nasıl bi hata mesajını aldıysan bu yazarsan yardımcı olabiiriz
[/quote]
Herhangi bir sorun mesajı almıyorum; direk Bl@zzard sunucularına bağlanıyor.
"set realmlist 85.17.143.3" yazdığım şeyde bu. Bunun dışında bir şey yazmam gerekiyor mu ?
[quote name='havarian' timestamp='1284324365' post='275954']
Herhangi bir sorun mesajı almıyorum; direk Bl@zzard sunucularına bağlanıyor.
"set realmlist 85.17.143.3" yazdığım şeyde bu. Bunun dışında bir şey yazmam gerekiyor mu ?
[/quote]

Eski realmlist o

Yenisi ; set realmlist 62.212.69.227
  • Author
Gene bir şey değişmedi, reamlist.wtf içerisine sadece onu mu yazmam gerekli, başka bir işlem yapmam gerekmiyor mu ?
Yani direk Wow resmi sunucularına bağlanmakta, herhangi bir hata almıyorum.

Edited by havarian

Realmlist Dosyanda Sadece set realmlist 62.212.69.227 Bulunsun + Direk Client i Calistir Launcherdan Dolayi Sorun yaşıyor Olabilirsin
  • Author
Launcher zaten çalışmıyor, direk oyuna giriyor eğer teamviewerdan bakacak arkadaş varsa özelden id ve password'u atabilirim.
[quote name='havarian' timestamp='1284326274' post='275961']
Launcher zaten çalışmıyor, direk oyuna giriyor eğer teamviewerdan bakacak arkadaş varsa özelden id ve password'u atabilirim.
[/quote]

ben yardımcı olabilirim kardeşim
yenı patch varsa ona geçtiysen sorun yaşatabılır 3.3.5(12340) olmalı patch ın 3.3.5a yani bi onu kontrol et

Edited by boraeken