Posted September 14, 201014 yr Sonunda bıraktırıcanız serverı komple... Yazık be bize, biraz daha devam etsem arabesk söz beste cıkcak
September 14, 201014 yr Author Yazsam kelimeler yetmez, ne sen sor ne ben anlatıyım cinsinden.. Yüregimiz yanıor..
September 14, 201014 yr sendemi bırakıyon oooooo :Dyokmu artıran Edited September 14, 201014 yr by Cuqqa
September 14, 201014 yr Author 6 saatlik raidin sonunda dreamwalkerın heallenecek 300k canı kalmışken dc ve info reset yedik. Çalışan bossları kesiyoruz, chain qları bozuk, ona rağmen gayret ediyoruz ama pişmiş tavuğun başına gelmeyecek iş bizim başımıza geliyor ne hikmetse. Mangos saolsun. Ziyadesiyle hak geçti, duruma artık çözüm bulması gerekenler bulacak, ya da alliance tarafını ıssız günler bekliyor. Bana kimse, git bi daha kes, bi kere kesen yine keser gibi laflar etmesin, artık karnım tok bu laflara... Maç izlemiyorum, yemek yemiyorum, hayatımdan saatleri feda ediyorum, sabah işim var, 25 kişinin emeği çöpe gitti, uykusu gitti, alın teri gitti. 2 haftadır beklediğim ve organize ettiğim bir gün, bana zindan oluyor, kahırla doluyorum. Söylenecek daha çok şey var ama demiyorum. Mumla arayacaksınız guild mumla...
September 14, 201014 yr iyi yine bizde tam bu işi çözdük bu sefer bu bossu heallicez dedik boss aldı başını gitti bi anlam veremedik
September 14, 201014 yr Author [quote name='dementor' timestamp='1284428241' post='276051'] iyi yine bizde tam bu işi çözdük bu sefer bu bossu heallicez dedik boss aldı başını gitti bi anlam veremedik [/quote] Valanar kayboldu bugün boss fight esnasında. Taldaram kaldı sadece, o da enrage oldu ve yarım saatimiz çöpe gitti. GM geldi, bi daha kesin dedi. hadi buna birşey demiyorum ama dc ve info reset ne demektir!? Bunu bana kimse izah edemez..
September 14, 201014 yr [quote name='Vuagnon' timestamp='1284428793' post='276052'] Bunu bana kimse izah edemez.. [/quote] sen genede bi G00Gl€ amcana sor
September 14, 201014 yr evet info reset başlarda iyi gibi gelir "abi hadi bi daha girelim ne güzel" denir ama işin aslı icc gibi uzun süreli raidlerde loot kalitesinin raid sonlarına doğru arttığını göz önünde bulundurursak info oyuncuları bir gün tek oturuşta tüm raidi yapma zorunluluğundan kurtarır belli bir noktaya gelinip gün aşırı ara verilebilmesine olanak sağlar
September 14, 201014 yr hayır her zmn olur dc hadi onada tamam ma nie boss fightın bitmesine 10-20 saniye varken oluor 6 saat bounca olmuor yani bu harbiyuh dedirticek bi oly uyukluyorum resmen işyerinde kescez die:D
September 14, 201014 yr bence burda bi fesat veya size yönelik bi hareket aramayın dc bu yani senin için önemli bi an başkası için önemsizdir başkası için önemli bi an senin için önemsizdir dc ikisine de denk gelebilir bence ne zaman geldiğine takılmayın dc zaten komple bi sorun her dc ile bişiler kaybediyoruz
September 14, 201014 yr Yine söylüyorum, ne kod yazmak ne de sunucu idare etmek kolay birşeydir. O yüzden suçlama babında kimseye birşey dememeniz daha uygundur. Benimde hoşuma gitmiyor dc yemek, item kaybetmek vs. Ama sunucu yönettiğimden biliyorum neler döndüğünü. MySQL tekler, işlem yapmaz. Mangos arada kafayı yer. Normalde programlamadaki mantık şudur. Bir işlem her koşula uygun yazılmış ve çalışıyorsa hep çalışır. Ama ne yazık ki ne alaka ise öyle olmuyor. Günde 100.000 defa çalışan kod 100001. defada tekliyor DC ye sebebiyet veriyor. Kaldı ki yazılım windows Mavi ekran gelmiyorsa öp başına koy o windowsu.
September 14, 201014 yr Bu kadarda acınası duruma düşmemek gerek tamam zaman kaybı yaşadınız vs. ama yüreğiniz neden yanıyor onu anlamadım bu kadarda oyuna gömülmemek gerek kanaatindeyim oyunun sadece bir oyun olduğunu bilmek gerek zamanında 1 2 spell calısır (yarım yamalak) yarım saatte bir dc olurdu server bu bazen dakka başına bile düşüyordu yani kısaca kendinize eziyet etmeyin oyun bu deyip geçin aman dikkat edin bozmayın sinirlerinizi bir oyun için rahat olun egonuzu tatmin etmeye bakın
September 14, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1284449100' post='276058'] bence burda bi fesat veya size yönelik bi hareket aramayın dc bu yani senin için önemli bi an başkası için önemsizdir başkası için önemli bi an senin için önemsizdir dc ikisine de denk gelebilir bence ne zaman geldiğine takılmayın dc zaten komple bi sorun her dc ile bişiler kaybediyoruz [/quote] Aynen katılıyorum dün gece aynı şeyi biz yasadık ve dc ler yüzünden kesilmesine belki 500k kalan bossu bastan kesmek zorunda kaldık + bir digerinde itemler gitti ki şimdide ss yollicazda item alcaz
September 14, 201014 yr [quote name='xozox' timestamp='1284461805' post='276066'] Dc yi ben verdirtiyorum mehmet le ben oyuna gelmeden arthass'a gitmeyin diye [/quote] bizsiz kesmek gibi bir ayıp yapmazlar kardeş yoksa dek dek keserim hepsini
September 14, 201014 yr Benden sana hertürlü destek kardeş bozuk warrior + 32 lvl rog + 71 lvl lock ile yanındayım
September 14, 201014 yr 1 rog 2 lvl80 warrior 2 lvl 80 mage 1 lvl80 warlock 2 80 lvl paladin 1 llv 80 druid 1 lvl 80 priest 1 lvl 80 dk 1 lvl 80 shaman 1 lvl 79 warrior hiç hunterim yok
Yazık be bize,
biraz daha devam etsem arabesk söz beste cıkcak