Jump to content
Posted
Serverda PvP yine dibe mi vurdu bana mı öyle geliyor

Featured Replies

• Author
İyi günleri mi? Zaten hiç PvP yok ki şu an. Random yazılan ally sayısı 5i geçmiyo
yeni gelen gm lerle birlikte herkez arenaya odaklandı bir süre bu böyle devam eder sonra gene bg+arena ikisi bir arada yürür
Bg olurda ally lar sorunlarını halletse :P
Aslında arena daha zevkli sanki :unsure:
arenayı herşeye tercih ederim ama haklısın pek yazılan olmuyo bazı günler mesela 2-3 gün önce baya döndü
1 günde 6-7 bg girerdik şimdi hic yok canlandırın su bglerii.. B)
1400 yaptık ratingi honor kasamıyoruz arkadaş :P boşverin arenayı bg akalım :o
  • Author
bg çok daha zevkli bence :/ (arenada ezildiğimden değil :P) ama daha geniş bir alanda daha taktik dayalı bir savaş daha heyecan veriyo bana :)
ayrıca gmlerimizin yeni bi pvp eventi düzenleme zamanları geldi gibi hissediyorum :P

Edited by dementor

şu tbc ve wotlk olmadan önce world pvp çok meşurdu raid bırakıp world pvp ye dahil olurdu oyuncular. Artık harita büyüdü o zamanları görmek zor şimdi ise sadece arenalarla yetinebilir gerçi onada pek bakan yok :)
işte "o zamanlar" kelleci ve ramcoreisi önden gönderirdik arkadan sadece ss alırdık :)
[quote name='dementor' timestamp='1284596188' post='276108']
Serverda PvP yine dibe mi vurdu bana mı öyle geliyor
[/quote]
ben gene ally oldum biraz gear yapayım ensendeyim :D
  • Author
[quote name='Rokka' timestamp='1284650489' post='276129']
ben gene ally oldum biraz gear yapayım ensendeyim :D
[/quote]
:D :D
Aslında wg yapılsa güzel olabilir :blink: icc yerine wg raid i kurarız :P
artık canınızı çok yakıcak bir oyuncu geliyor benden demesi :D enttreri onundur artık bg lerde biraz kovalıcak sizleri
[quote name='marvellous' timestamp='1284710722' post='276157']
artık canınızı çok yakıcak bir oyuncu geliyor benden demesi :D enttreri onundur artık bg lerde biraz kovalıcak sizleri
[/quote]
hayırdır dostum kım oynuyo entterı ile kıme verıdn charı :S
[quote name='Edyy' timestamp='1284662970' post='276137']
yok yok arena iidir :rolleyes:
[/quote]
haklısın valla arenalar ıyıdır herkezı davet edelım yenelım yenılelım eğlenelım :)
[quote name='lauzen' timestamp='1284758402' post='276185']
hayırdır dostum kım oynuyo entterı ile kıme verıdn charı :S
[/quote]
eskilerden bir arkadaşıma verdim dostum
[quote name='marvellous' timestamp='1284617730' post='276112']
yeni gelen gm lerle birlikte herkez arenaya odaklandı bir süre bu böyle devam eder sonra gene bg+arena ikisi bir arada yürür
[/quote]

Artık kendi aranızda duel atarsınız...