Jump to content
Posted
vatani gorevimi tamamlamış bulunuyorum sevincimi herkesle paylaşmakdan mutluluk duyuyorum. şafak dogan guneş bilmeyenler için yarın sabah cıkıyorum. askerdeyken belli belirsiz serverde bulundum. dogru yanlış birşeyler yaptık bu sure içinde. serverin kotu zamanlarına denk geldik; şans gerci askerdeyken kimseye nasip olmayacak şey bize kısmet oldu, wowa da nete de erişimim oldu.... velasılkelam bitti :)

askerdeyken size 5 tane cevval gm aldık 2 tane dı bıçkın gm miz zaten wardı, ticket sistemini devreye soktuk serverimizi değiştik cok daha saglamıyla,
baya bişiler yapmışız :).

arkadaşlar askerlik bitti bu kişilik tatile cıkar bir sure yokum serverde forumdan pm atmayın boşuna olur, oyundan beklemeyin, lfg den gm gm demeyin kulağımı çınlatmayın :)

geri donduğumde burda olun ama daha yapıcak cok iş war cata ya gecicez daha, buglarla boğuşcaz, lag, dc, kufur, ss, ban :)

o kadar serverin enleri topiği gorduk biri de en iyi gm yazmamış len :)
sadece siz mi varsınız bu serverde :)

seven sevmeyen herkese selam olsun :)
iyi oyunlar.

Featured Replies

hayırlı olsun ama benim favorim darılmaca olmasın anthony serverın reisi tartışmasız:)

Edited by Edyy

ben teskere almış kadar oldum ve benım şafak doğan güneş dediğim gün geldi aklıma sana burdan ne yazsak yarın nafile tek diye bilceğim tebrik ederim.

Giderken nizamiye kapısına bir hatıra bırak askerlik adetindendir
Geçmiş Olsun Gözün Aydın Doğan Güneş yatamazsın Ki bu gece :P Bizde geçtik o y ollardan ama 15 ay :P
hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun, darısı askere gideceklerin ve teskere bekleyenlerin başına.
[quote name='Gintama' timestamp='1284662612' post='276134']

o kadar serverin enleri topiği gorduk biri de en iyi gm yazmamış len :)
sadece siz mi varsınız bu serverde :)

[/quote]

Hahahaha :D Sağlam koymuş lafı gider ayak :D (evet banada geldi o laf XD )
HAyırlı olsun senden cok ben şafak saydım en kaos zamanlarda betha ile nası yapsak bilemedik zor zamanlar yaşadık sonunda geliosun şükür kavusturana dicez yarın akşam kaçısın yok :D bu işe en cok sevinen adamlardan biriyim buna eminim :D ama yok öle kaçmak abi sen geliosun görev başına ben kaçacam tatile yahu :D
hayırlı olsun hocam. Bu arada anthony arada oyuna ugra yahu tatil nerden çıktı :)
gözün aydın hayırlı olsun :) gel tezkereeee gel tezkereeee şarkısı geldi aklıma nedense :D
[quote name='satanized' timestamp='1284719515' post='276165']
Hayırlı olsun :)
[/quote]
+1

ne diyim gelince beni bulursun umarım :)
ayanın tozunu sileydin bi :D hemen wt ye topic acmısın :P hayırlısı olsun hos geldin
hadı gecmış olsun bahanesıyle bızde 100 postu tamamlayalım:D