vatani gorevimi tamamlamış bulunuyorum sevincimi herkesle paylaşmakdan mutluluk duyuyorum. şafak dogan guneş bilmeyenler için yarın sabah cıkıyorum. askerdeyken belli belirsiz serverde bulundum. dogru yanlış birşeyler yaptık bu sure içinde. serverin kotu zamanlarına denk geldik; şans gerci askerdeyken kimseye nasip olmayacak şey bize kısmet oldu, wowa da nete de erişimim oldu.... velasılkelam bitti
askerdeyken size 5 tane cevval gm aldık 2 tane dı bıçkın gm miz zaten wardı, ticket sistemini devreye soktuk serverimizi değiştik cok daha saglamıyla,
baya bişiler yapmışız .
arkadaşlar askerlik bitti bu kişilik tatile cıkar bir sure yokum serverde forumdan pm atmayın boşuna olur, oyundan beklemeyin, lfg den gm gm demeyin kulağımı çınlatmayın
geri donduğumde burda olun ama daha yapıcak cok iş war cata ya gecicez daha, buglarla boğuşcaz, lag, dc, kufur, ss, ban
o kadar serverin enleri topiği gorduk biri de en iyi gm yazmamış len
sadece siz mi varsınız bu serverde
askerdeyken size 5 tane cevval gm aldık 2 tane dı bıçkın gm miz zaten wardı, ticket sistemini devreye soktuk serverimizi değiştik cok daha saglamıyla,
baya bişiler yapmışız
arkadaşlar askerlik bitti bu kişilik tatile cıkar bir sure yokum serverde forumdan pm atmayın boşuna olur, oyundan beklemeyin, lfg den gm gm demeyin kulağımı çınlatmayın
geri donduğumde burda olun ama daha yapıcak cok iş war cata ya gecicez daha, buglarla boğuşcaz, lag, dc, kufur, ss, ban
o kadar serverin enleri topiği gorduk biri de en iyi gm yazmamış len
sadece siz mi varsınız bu serverde
seven sevmeyen herkese selam olsun
iyi oyunlar.