Posted September 19, 201015 yr doğum günün kutlu olsun kardeşim benim iyi ki varsın. hep mutlu olursun umarım. iyi ki tanışmışız iyi ki gelmişiz diyorum :)
September 19, 201015 yr Dogum günün kutlu olsun kardşim benim iyiki varsın. hep mutlu olsursun umarım. iyiki tanışmışız. İnşallah gelecegiz diyorum :rolleyes: B)
September 19, 201015 yr Dogum günün kutlu olsun kardşim benim iyiki varsın. hep mutlu olsursun umarım. iyiki tanışmışız. İnşallah gelecegiz diyoruz abimle :) <3
September 19, 201015 yr eheheh teşekkür ederim tekrar :} sizin aranızda kutlamak muhteşem bi duygu, sanırım böylesi daha önce olmamıştır kimseye :} çok sağolun valla hepinizi çok seviyorum :}
September 19, 201015 yr Ya okullar acılıyo pek giremiyorum ama nası kaçırmışım bu partiyi ya içim içimi yiyo şu anda keşke orda olsaydım diye :( Dogum günün kutlu olsun sevgili dostum nice mutlu yıllara wowsuz yaşama :lol: :P :P
September 19, 201015 yr teşekkür ederim dostum, gelemeyen herkesi montajla ekler timuçin sorun değil :P yeni eğitim öğretim yılımızı da kutlayalım hazır konusu açılmışken :}
September 19, 201015 yr 3 olcak o 3 33 :D Bu işte bi terslik var daha geçen gün bana bende 25 yaşındayım demişti demek ki beni körpe ve genç gördü kafeslemek için bunu yazdı :P Doğum günün kutlu olsun orçun reyiz :D
September 19, 201015 yr teşekkür ederim :} yalnız bu topic'i sahiplendim resmen, ne yazılırsa cevaplıyorum :D
September 19, 201015 yr way arkadas bensiz qizli doum qünü partisi :D iiki dogdun kardesim (: nice yıllara