Jump to content
Posted
Merhaba Ben Rogulerde Bi Sorun Olduğunu Düşünüyorum Aslında Düşünmüyorum Dil Kesin Bi problem Var!
Benim yaklaşık 16k Arrmor var 8236k Ambush'tan Dmg Yiyorum Ben Plate Giyen Bi Classım Ben Bu kadar dmg yiyosam Normal Cloth Giyen Bi class ne kadar dmg yer acaba ? Sanırım 8326k dmg En az 2x Çarpmamız lazım.

Sonuç olaraktan... Duel Ettiğim Bütün Rogueler Hemen Hemen Aynı Skil 8k dan aşşa dmg yediğimi görmedim bazen 8k 2k dmg absorb oluyor.
Sanırım Roglarda Bi Bug var Yada Bi Bug buldular Kimse Üzerine Alınmasın Yönetici arakdaşlar Bi Konuya İncelerse sevinirim..

Deul ettiklerim Çoğunda Ss var hepside

[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/341.jpg[/img]
[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/362.jpg[/img]

Dikkat Ederseniz Cast Ve Dmg Ler Aynı 5444+2594 = 8038
Ve Haremi adlı Arkadaşın Ss sini alamadım Onun DMg Olayı daha Korkunç Durumda 9k ların üstündeydi
Kimse Yanlış anlamasın Kusura Bakmasın Ortada Açık Ca bi Problem Olduğu Kesin... Bura Yazmamıın Nedeni Problemin Çözülmesi...

Edited by Snoopboy

• Replies 55
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Yahu sen ''Rogue Deki Fazla Dmg Olayı'' isimli bir konu açıp ben bişey demedim warriorun armoru bozuk diye bitirmeye çalışıyorsun.

arada 1 yorumda gördüm 1200 armor penetration (%99) degildir 1400 dür o bu 1

2.si dedigin ard arda atılan skill bir bug degildir.Global cooldownlarla ilgili bir problem varsa bunu rogue a baglayamazsın.Herkesde bu olay aynıdır.

3sü tekrar söylüyorum SKİLLSEL bir damagele aldıgın o hasarı WARLOCKLARDAN DOTLARLA hayli hayli alırsın bu gözünüze batmıyor [color="#FF0000"]DAMAGE PER SECOND[/color] gözünüze batmıyorda neden AMBUSH la vurulmus (%330 weapon damage plus 1089) damage gözünüze bu kadar batıyor ben hala anlamış degilim.

Edited by Darkie

[quote name='Snoopboy' timestamp='1285755529' post='276788']
Ambushu cd si yok ama bildiğim kadarıyla inv iken vurabiliyosunuz ve Macrodan Gelen bi bug var ard arda 2 3 defa vurulabliyor
[/quote]
sublety spec final talentı http://www.wowwiki.com/Shadow_Dance yani bunu açınca 6 sn glyph varsa 8 sn (9da olabilir hatırlayamadım şimdi) görünmez değilken tüm stealth skillerini kullanabilirsin 8 sn içinde enerjin ne kadarına el veriyosa arkasında olduğun bir rakibe o kadar ambush atabilirsin ayrıca sub roglarda master of sublety vardır yani görünmezken ve görünmezlik bozulduktan sonra bir süre boyunca %6 damage artışın olur ayrıca shadowstep ile de bir sonraki skilline %20 damage alırsın yani shadowstep çekip ardından %20+%6 damage bufflı bi ambush atarsın ardından shadow dance cheap shot ambush ambush fındık fıstık. Rogların anlık yüksek damage vurması böyle bişi işte
[quote name='marvellous' timestamp='1285755661' post='276789']
bullchaos armorun arkadan yapılan saldırılara heleki ambusha etki etmiyor diyim sana 8k vuran adamı al karşına face to face skil basın birnirinize bak bakalım normalde clotha 5k atan skıl sana 1k 2k atacaktır yanı önünden gelen ataklara dodge parry ve armor ile etki edebilirsin pusu kurulmuşbir saldırıya yapılabilicek bir şey yok
[/quote]
arkandan gelen saldırıları dodge parry block edemezsin ama sadece spell damage yapan saldırılar armor görmez yani adamın ister önünden ister arkasından ister tepesinden vur saldırın fiziksel ise (rakibinin armoru)x(%100-arp oranın) kadar damage kesintisine uğrarsın yani sende %60 arp varsa nerden vurusan vur rakibini armorunun %40lık değerine takılırsın
[quote name='Snoopboy' timestamp='1285627631' post='276744']
Merhaba Ben Rogulerde Bi Sorun Olduğunu Düşünüyorum Aslında Düşünmüyorum Dil Kesin Bi problem Var!
Benim yaklaşık 16k Arrmor var 8236k Ambush'tan Dmg Yiyorum Ben Plate Giyen Bi Classım Ben Bu kadar dmg yiyosam Normal Cloth Giyen Bi class ne kadar dmg yer acaba ? Sanırım 8326k dmg En az 2x Çarpmamız lazım.

Sonuç olaraktan... Duel Ettiğim Bütün Rogueler Hemen Hemen Aynı Skil 8k dan aşşa dmg yediğimi görmedim bazen 8k 2k dmg absorb oluyor.
Sanırım Roglarda Bi Bug var Yada Bi Bug buldular Kimse Üzerine Alınmasın Yönetici arakdaşlar Bi Konuya İncelerse sevinirim..

Deul ettiklerim Çoğunda Ss var hepside

[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/341.jpg[/img]
[img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/28/362.jpg[/img]
+ bull %100 haklısın bi sorun var ama bende anlayamadım penetrtion olayında bi HESAP BOZUKLUGU OLABİLİRMİ ?
rogueler PLATEleri kesemiyor hatta şimdi link vericem orjda oynatyan roguelerin DKlardan yakındıgı bir link :)
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=27026393135&sid=1
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=27026393135&sid=12

Dikkat Ederseniz Cast Ve Dmg Ler Aynı 5444+2594 = 8038
Ve Haremi adlı Arkadaşın Ss sini alamadım Onun DMg Olayı daha Korkunç Durumda 9k ların üstündeydi
Kimse Yanlış anlamasın Kusura Bakmasın Ortada Açık Ca bi Problem Olduğu Kesin... Bura Yazmamıın Nedeni Problemin Çözülmesi...
[/quote]

%100 haklısın ARMOR PENET HATALI HESAPLIO SSERVER

Edited by persian

bu 2 http://www.wowwiki.com/Armor_penetration
[quote name='marvellous' timestamp='1285738639' post='276783']

yanı sizin çok damage aldım diye yakındıgınız skilimizin adi pusu'dur.

darkiede demiş yukarda armor sheild yok bu yok şu farketmez sonuçta arkandan yapılan bir damage ve dikkat ettiysenız boğaz kısmına yapılan bir atak yanı armorla yada her hangi birşeyler engelliyemezsın damagelesını.

[/quote]

kuyruk sokumu ile gerdanın arasından yapılan ataklardan çok güzel kavurmalık et çıkıomuş
  • Author
[quote name='oki' timestamp='1285837601' post='276829']
kuyruk sokumu ile gerdanın arasından yapılan ataklardan çok güzel kavurmalık et çıkıomuş
[/quote]

Lol
bakın söz konusu damageler saece ambushla atılan damageler yanılmıyorsam ki darkie de bunu tane tane çok güzel anlatmış.

bende bi üzerinden geçeyim

Ambush = pusu

darkiede demiş yukarda armor sheild yok bu yok şu farketmez sonuçta arkandan yapılan bir damage ve dikkat ettiysenız boğaz kısmına yapılan bir atak yanı armorla yada her hangi birşeyler engelliyemezsın damagelesını.

yanı arkadaşlar bakın roguelerde damage sorunu yok melee ataklarımızda hiç sorun yok face to face combatlarda sorun yokta size arkadan PUSU kurdugumuz bir atakla saldırınca 8k vurdugumuzda sorun var deniliyor.

bu şey gibi priestin debuffları sürekli 1.5 1.5 damage veriyor bunu hesaplayınca acaba 20saniye boyunca kaç damage alıyo olucaksın budamı bozuk ?
[/quote]
bordo bereli rogue
yeni macro ve specle sat komandosu olcam artık :blink:
bakın söz konusu damageler saece ambushla atılan damageler yanılmıyorsam ki darkie de bunu tane tane çok güzel anlatmış.

bende bi üzerinden geçeyim

Ambush = pusu

yanı arkadaşlar bakın roguelerde damage sorunu yok melee ataklarımızda hiç sorun yok face to face combatlarda sorun yokta size arkadan PUSU kurdugumuz bir atakla saldırınca 8k vurdugumuzda sorun var deniliyor.

bu şey gibi priestin debuffları sürekli 1.5 1.5 damage veriyor bunu hesaplayınca acaba 20saniye boyunca kaç damage alıyo olucaksın budamı bozuk ?
[/quote]

Benim spell' in adı da corruption bozulma çürüme anlamına gelir sende scourge olmalısın her hitten sonra öyleyse :D

Bu arada başlık doğru bi başlık ambush ta sorun var bariz umarım kısa sürede düzelir çünkü benim conflagrate ile 60 damge crit verdiğim bi ortamda rogue' un bana üstümde soul link varken (bilmeyenler için sl aldığım damagenin %20 sini pete aktarır) 17.5k damage vermesi hoş olmuyor bırak pusu kurmayı atom bombası atsa böyle etki yapmaz :D

Edited by ShadyRIDDLE

[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1285890368' post='276854']
Benim spell' in adı da corruption bozulma çürüme anlamına gelir sende scourge olmalısın her hitten sonra öyleyse :D

Bu arada başlık doğru bi başlık ambush ta sorun var bariz umarım kısa sürede düzelir çünkü benim conflagrate ile 60 damge crit verdiğim bi ortamda rogue' un bana üstümde soul link varken (bilmeyenler için sl aldığım damagenin %20 sini pete aktarır) 17.5k damage vermesi hoş olmuyor bırak pusu kurmayı atom bombası atsa böyle etki yapmaz :D
[/quote]
canım ben vurmuştum sana dimi 17.5 k yı..

Edit ; üstümde BG deki bloodlust gibi büyüme atack arttıran şeyi vardı. 2 bom vardı. şansına trinket açıktı. e bide pve set fulldu. :) sorun yok bence çözüldü :)
[quote name='Lofty' timestamp='1285894431' post='276859']
canım ben vurmuştum sana dimi 17.5 k yı..

Edit ; üstümde BG deki bloodlust gibi büyüme atack arttıran şeyi vardı. 2 bom vardı. şansına trinket açıktı. e bide pve set fulldu. :) sorun yok bence çözüldü :)
[/quote]

Hade ordan artiz millete 19k çaktım diyormuşsun arkamdan haberini almadık mı sanki :D

Not: Eos ta buffsuz 11k attım bende sana ödemiş olduk herhalde :P
Not2: Biz warlock' uz arkadaş stealth yok armor yok block yok izin verin de tek hitte 10k+ görelim :P
[quote name='oki' timestamp='1285837371' post='276828']

[/quote]

burda WTURKdeki rogue abilitylerinden bahsediyoruz :) bana böyle linkler yollama oynamadıgın için bilmiyorsun degil mi ?

gir kas bakalım 1230 armor penetration % 100 olabilcen mi azcık deneyin uygulayında bana sonra cevap verin.

Edited by Darkie

AYRICA Update Faydaları isimli topic e bakarsan ordaki hesaplamalarla WTURKdeki ROGUELAR arasında nasıl bir baglantı var bir incele istersen.

Buraya arena floordaki farelere vurulmuş sslerde koyulsaydı iyi olurmuş :) fareye 10 k vurdu bana 11 k olacak iş degil aşamasına geçicek bu ambush konusu yakında hadi hayırlısı :)

Edited by Darkie

[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1285898030' post='276860']
Hade ordan artiz millete 19k çaktım diyormuşsun arkamdan haberini almadık mı sanki :D

Not: Eos ta buffsuz 11k attım bende sana ödemiş olduk herhalde :P
Not2: Biz warlock' uz arkadaş stealth yok armor yok block yok izin verin de tek hitte 10k+ görelim :P
[/quote]
19k gördüm bi an olabilir böyle şeyler :D
[quote name='Darkie' timestamp='1285904788' post='276861']
burda WTURKdeki rogue abilitylerinden bahsediyoruz :) bana böyle linkler yollama oynamadıgın için bilmiyorsun degil mi ?

gir kas bakalım 1230 armor penetration % 100 olabilcen mi azcık deneyin uygulayında bana sonra cevap verin.
[/quote]

istersen yazımı düzgün oku idrak et. orjinalde nasıl oldugunu yazmıştım. ben kastım ben biliyorum burası wturk gibi bilmişlikler yapmadım
rogue lar nerflenmişmi :D sanki öle bişeler duydum yoksa update sırasında mı bişe oldu dmg leri düşmüş :P
[quote name='alkyone' timestamp='1285917367' post='276869']
rogue lar nerflenmişmi :D sanki öle bişeler duydum yoksa update sırasında mı bişe oldu dmg leri düşmüş :P
[/quote]
yoo gayet normal akıcı devam:)
[quote name='oki' timestamp='1285913228' post='276867']
istersen yazımı düzgün oku idrak et. orjinalde nasıl oldugunu yazmıştım. ben kastım ben biliyorum burası wturk gibi bilmişlikler yapmadım
[/quote]

Burda biz WTURK deki roguelar hakkında tartışıyoruz veya classlar hakkında.Herşey dört dörtlük orjinal gibi olsun ondan sonra o linklerle bana açıklama yap olur mu ? birde 1230 a çekilsin o vakit armor penetration % 100 oda bozuk onuda düzeltin yetkililer :)
[quote name='oki' timestamp='1285837371' post='276828']

[/quote]

o tabloda birşeyi gözden kaçırmıssın, raid bossları 83 lvl olarak alındıkları için hesaplamalar farklı oluyor, tabloda bosslara göre hazırlanmı, 80 lvlde durum biraz daha farklı.

C=400+85*targetlevel+4.5*85*(targetlevel-59); 80 lvl için C=15232.5, 83 lvl için C=16635.

daha sonra (armor + C)/3 formülünden armor penetrenin kullanılabileceği armor miktarını buluyoruz, fakat eğer sunder armor gibi armor düşüren skiller zaten kullanılmışsa ilk önce onlar çıkartılıp geriye kalan armorden hesaplanıyor, örnek 10k armoru olan birisinin armorunu sunder armor ile düşürdüyseniz 8k üzerinden yapılıyor bu hesap yani (8000+15232.5)/3=7744 armor üzerinde armor penetre etkisi oluyor, okinin verdiği linkleti ilk tablodada 80lvl için %1 armor için 13.99 Arp rating gerektiği görülüyor. burdan 1000 arplı bir birini örnek alalım, buda %71,48 Arp yapıyor, burdan 7744*0.7148 = 5535 armor ignore demek oluyor.
Denemedim sadece forumlardan okuduğum kadarı ile hesapladım, umarım açıklayıcı olmustur :)
[quote name='Lofty' timestamp='1285936229' post='276877']
[/quote]

akıcı akıcı saolsun ally rogue arkadaşlar bg yazılmazlardı bu ambush olayı ortaya çıktı çıkalı bg' den çıkmaz olduk bu sorunu düzeltmeyen gm' lere teşekkürler :D
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1285957810' post='276888']
akıcı akıcı saolsun ally rogue arkadaşlar bg yazılmazlardı bu ambush olayı ortaya çıktı çıkalı bg' den çıkmaz olduk bu sorunu düzeltmeyen gm' lere teşekkürler :D
[/quote]
HEY HEY dur orada yaşarım. ben ne dedim diğer topicde ben ally olduugm gün bg olacak dedim 1 kişidenmi diye dalga geçen abine bile kapak yaptım :) daha dur 2-3 gün daha sabredin :).. başınız büyük bela'da yeğen :D
[quote name='Lofty' timestamp='1285959842' post='276892']
HEY HEY dur orada yaşarım. ben ne dedim diğer topicde ben ally olduugm gün bg olacak dedim 1 kişidenmi diye dalga geçen abine bile kapak yaptım :) daha dur 2-3 gün daha sabredin :).. başınız büyük bela'da yeğen :D
[/quote]

Herşey tamam da abim kim yaw :D
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1285978319' post='276896']
Herşey tamam da abim kim yaw :D
[/quote]
abim olacak o :P
[quote name='Lofty' timestamp='1285936229' post='276877']
[/quote]
Ya ben forumun yalancısıyım adamlar ss ler le beraber rogue dmg i düştü diye yakınıyorlar :o