Jump to content
Posted
http://www.wowhead.com/spell=46924 Bladestrom Skill'ini Kullanırken Yani pvp attığında Normalde stun blind slow effectk gibi skillerin etki etmemsi laızm ama Şuan het rülü skil teget geçiyor stun Blind slow vs vs bi ele alınırsa güzel olur..

paladinin Divine SHield de Buglu Kırılmıyor http://www.wowhead.com/spell=63148 Hiç bi şekidle kıramıyoz

Edited by Snoopboy

Featured Replies

olm bizde bi bug varsa hayırlı değildir kesin sizin throw bozuktur
yaw allah rızası icin yapın su bladestormu maymun olduk bglerde warrior buzktu zaten iyice kaldırın clası da raat etsin herkes bari
Bi siz mi buglusunuz warlocklar teleport açamıyor, conflagrate leri resilenceli bi düşmana 60 damage critic dot damage veriyor :D

Bekliyoruz bakalım Yusuf kaptan bozuklukları biliyorum düzelticem demişti
palanın balonu hangi skillin silmesi gerekiyor ki? benim bildiğim sadece prilerin mass dispell silebiliyor, yeni bir skill geldiyse bilemiyorum tabi, uzun süredir yoktum oyunda :)

Edited by NightMare

en son denediğimde divine shield ı silemiyordu mass dispel divine proctection ı siliyor ayrıca bu kadar bahsedilio o nerfli bu bozuk bilmem ne diye ona bakarsanız priest in holy talent hiç bi şekilde çalışmıyor hele kullanılcak son skiller bosuna talent ağacına konmuş gibi priest bu yaa class ın işi bu zaten ama nedense kullanılamadığı için priest ler warlock gibi takılıyor ortalıkta <_<
  • Author
[quote name='NightMare' timestamp='1285893023' post='276858']
palanın balonu hangi skillin silmesi gerekiyor ki? benim bildiğim sadece prilerin mass dispell silebiliyor, yeni bir skill geldiyse bilemiyorum tabi, uzun süredir yoktum oyunda :)
[/quote]

http://www.wowhead.com/spell=64382 şurdan Bakabilirsin Shattering Throw Paladinlerin ve magelrein kırıyoruz
[quote name='NightMare' timestamp='1285893023' post='276858']
[/quote]

artık dispel magic silio daha çok işime gelior pat die siliyorum valla:D
http://www.wowwiki.com/Divine_Shield
The only abilities in the game that can dispel Divine Shield are the Priest's Mass Dispel and the Warrior's Shattering Throw.
ya normalde mass dispel siliorda wtde dispel magic ne güzel castsiz çaktırmayın:=)
[quote name='Edyy' timestamp='1285968903' post='276895']
ya normalde mass dispel siliorda wtde dispel magic ne güzel castsiz çaktırmayın:=)
[/quote]
Mass dispel sildiğine göre o zaman bg de gördüğüm kadarıyla paladin divine protection ve divine shield i arka alaya kullanabiliyo demektir ilginc yoksa her bg de miss mi gecti benim speller :blink:

Edited by alkyone

[quote name='alkyone' timestamp='1286003643' post='276899']
Mass dispel sildiğine göre o zaman bg de gördüğüm kadarıyla paladin divine protection ve divine shield i arka alaya kullanabiliyo demektir ilginc yoksa her bg de miss mi gecti benim speller :blink:
[/quote]
miss değil de onun silinmeme ihtimali de var paladinde üstlerindeki magiclerin silinme ihtimalini %30 azaltmaya yarayan (üstümden magic silemeyen görmedim daha ama) bir talent var
[quote name='dementor' timestamp='1286018609' post='276914']
miss değil de onun silinmeme ihtimali de var paladinde üstlerindeki magiclerin silinme ihtimalini %30 azaltmaya yarayan (üstümden magic silemeyen görmedim daha ama) bir talent var
[/quote]
sendekini silmem zaten merak etme kalsın :P
bg de denk geldim genelde silmiodu ya da skill de bişe war düel atalım Taylan ögrenmem lazım su işi :D
diyorum ya update önce normali yani mass dispel skilinin silmesiydi ama updateden sonra buf silerken bi ara baktım biri balon acmıstı dispel magic skiliyle balonuda siliverdim daha iyi pıt die siliyor hiç öle alanla falan ugrasmıyosun :lol:
mass dispell wtde benim bildiğim genelde bozuktu, oyüzden de dispell magic'in mass spell silme özelliği kaldırılmamıştı :) tabi prilrin işine geldiği kesin :) (tbc zamanında bununla ilgili topic bile açmıştım :P ) mass dispellde zaten talent olmasa dahi, %100 ihtimalle silemez, palanın balonu magein buzu kolay siline bilen skiller değildir heleki bir de alan dispell büyüsü ile :) genelde 2. yada 3.de silmesi normaldir :)

edit : ayrıca sunuda ekleyeyim, bende berserk açıkken fear yiyorum :)

Edited by NightMare

[quote name='NightMare' timestamp='1286199290' post='276978']

edit : ayrıca sunuda ekleyeyim, bende berserk açıkken fear yiyorum :)
[/quote]
:D :D :D