Jump to content
Posted
Not bırakmadan gidilmezmiş belki pek tanıdık isim olmasamda yinede bi imajımız olmustur umarım :) Benim üstümde emegi olan abilerime arkaslarıma sonsuz tesskürler hord un dagılması horde büssürü guildin acılması vs.. oyunu iyice sıkıcı hala getirdi lafı uzatmanında manası yok kalbini kırdıgım arkadaslar varsa af ola herkeze basarılar bol wipe lar :D

Featured Replies

[quote name='Edyy' timestamp='1286096724' post='276936']
sen oyuna girme zaten ağız burun ayak beyin heal alcaksın 3 saat boyunca heal atıcam sana :angry:
[/quote]
lol :lol:
[quote name='AssasiN' timestamp='1286071530' post='276931']
Hayırlısı olsun bakalım :) Bende bayadır girmiyorum 2 ay olcak yakında, oyunu sildim de tekrar yükleme ihtimaline karşılık veda etmedim kimseye :D Okulunda ve hayatında başarılar dilerim, hoşçakal ;)
[/quote]

etme tabi :) ben döndüm bak, sende dönersin belki yakında :P
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1286121636' post='276942']
Yağızzzzzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzz :S seni duele cagırıp dk ya çektirttiğim güne lanet olsn
[/quote]
hehe bu sadece benım basıma geldı sanıyodm hatta dk benı kuleye cekmıstı bu 2 ark ı kesmıstım falan snra bırı benı kesmıstı gelıp ıyı guldm hatırlayınca :)
[quote name='NightMare' timestamp='1286154656' post='276961']
etme tabi :) ben döndüm bak, sende dönersin belki yakında :P
[/quote]
Vay asal döndün mü sende :D catalisymde gelirim artık yeni bişeyler olsun, baştan kasmak istiyodum hem, iyi olur ;)
  • Author
[quote name='thianick' timestamp='1286190058' post='276975']
çarı kime bıraktın ??????????????????**
[/quote]
carların hepsi Kamada cemil abiye bıraktım :)
  • Author
[quote name='arizaates' timestamp='1286178622' post='276965']
Fatal tam ben tekrar baslicaktim sen oyunu birakiosun yaw ben Xollyan =D
[/quote]
hehe :D öle qerekiyodu kanka ya bıraktık artık :D cok yazdı bize :D wow