Jump to content
Posted
İlk önce roguelerden başlamak istiyorum.

Açıkcası yıllardır wt'de rogue ve warriorlerin çektiğini hiç bi class çekmiyo. Her 2 si de tek spec e zorlanıyolar diğer talentler kimsenin umrunda deil. Rogueler Subtetly Olsun warri ler Fury olsun herkez mutlu olsun. Niye böyle bişi varki... Fixleyemiyolar dicem ama tüm serverlerde çalışıyor bu hatta basit funlarda bile gördüm çalıştığını Ama wt de yok. Oyunu bilmeyen insanlar daha hangi talente vereceğini bilmeyen roglar... Alıyor guildin yardımı ile itemleri Shadow dance ambush ambush ambush pat öldün.

şimdi diceksiniz ki bu adam öldü diye şikayet ediyor... Deil. Neden ben belki assas oynamak istiyorum oynayamicakmıyım.. Ben mutilate çalışmıyor diye kaç tane serveri bırakdım. Combat hadi neyse pat küt ama... Rogue nin asıl PvP talenti çalışmıyor.

Roguelerdeki Fazla damage olayına gelince: Bu olay roguelerde var evet ama sadece roguelere has deil. Tüm melee classlara ait. Benim roguemde 5k gearscore var 4.4k ap var ( Subdaki agility ve ap talentleri ile birlikte ) ben dün 10k 10k vuruyodum.Armor penatrationum ise sadece yüzde 11.
Ya armor penatration haddinden fazla çalışıyor.Yada ressielence bozuk. Sanırım 2 bozuklukda serverde mevcut.

şimdi tekrar dönelim şu Subtetly olayına...

şimdi bi subtetly Roguenin size dalacağı şeyi söyleyeyim gidin duel atın kaç hareketi farklı yapıcak bakalım.. Diyelim ben rogueyim Karşımda da shaman var... ( Elemental )

Duel başladı ve stealth oldum... 2 comboyu koydum.. ambushu vurdum ve direk 2 combo ambush dan 1 combo daha initiative talentinden geldi ve 5 combo oldu... vurdum Kidneyi Shaman attı Thunderstorm u Rog tuttu shadowstep attı tekrar... Shaman çıktı kidneyden Flame Shocku attı totem vs kaçmaya çalışıyo biraz uzaklaştı blindi yedi.. Derken rog çekti cloak ı vanish i shaman trinketi de kullandı blind de kaldımı öyle.. ( Armor penat ve Ressi bozuk ) Rogue vurdu 2 combo ile ambushu 5 combo oldu attı kidneyi shadow dance 10k 10k ambush shaman pert..

Gidin deneyin kaç olay farklı olcak.yani sub roguenin yapıcak bişiyi yok. Adam full pve giyiyo ressi giymiyo giyer tabi. Adam ressi giyse ambush la vuramaz ki armor penat kasmasa sub olmazki sub olmazsa rogue oynayamazki...

şimdi diceksiniz bu duel örneğini niye verdi.. Bu duel örneğini şu yüzden verdim... Oynamasını bilmeyip de sadece 3-5 skille adam kesip sonra da karşıma geçip konuşan insanlar varya. İşte onlar için verdim. Daha talent vermeyi bile bilmeyen insanlar geçip Kesince karşımda konuşuyolar ya o yüzden verdim... Bide şöyle bi bug varki server de bununda wotlk dan beri düzeldiğini görmedim... Rogue'de o kadar miss geçiyosunuz ki haddi hesabı yok ( PvE giyenler hariç )... Bi rog pvp item kasıcam dese socketleri full hit abanmalı anca öyle vurabiliyo.. Özellikle de ROgue nin Dismantle skill i.. Önü dönük adama onu vurmanız imkansız gibi birşey defalarca haykırdım ama tın... Arkadan bile o kadar çok missliyorum kii şeytan diyo git full pve kas.. E bu sefer de zaten 10k yiyorum ressi bozuk. çıkıcak yediğim dmg 15k ya.

Evet oynamayı bilen arkadaşlarımız var ama oynamayı bilmeyip 3 skille kestikten sonra ben iyi biliyorum diyenler var ya.. İşte onlar gitsin assas oynasın ondan sonra görsünler rogue nin o akdar basit olmadığını.. Roguenin Arena talenti bozuk burda rogueler nasıl arena yapıyo hayret ediyorum.

Benim bildiğim Assas rogue Alır yanına disc pri yi en İnanılmaz takımdır gidin orjda kime sorarsanız sorun. Arp kasan hiç bi warrior kesemez rogue yi arena da Str kasanlar keser anca ki Str kasan warrior de pek az pvp de...

Sonuç olarak... Neden Rogueler olarak Tek spec e zorlanıyoruz...

Neden Defalarca söylediğim şeyler bir türlü elden geçirilmiyo.. Bir şey miss geçiyor sürekli diyince neden ( pvp kasan adama ) git hit kas deniliyo Bu soruların Cevabını verebilicek birisi var mıdır...

Beğenmiyosan git diyosanız zaten kalıcı deilim Yıllardır oynadım server de ama bugünlerde arkadaşlar çok ısrar ettiler biraz görüneyim dedim ama Sinir katsayımın artmasından başka hiç bi işe yaramadı oynadığım oyun.

Hele ki warriorlerin durumu.. İnanın warri olmaz istemezdim.. Yine rogue ile subtetly de adam kesi0sun hatta ( ressi ve arp bozukluğu yüzünden ) çok rahat adam kesiyosun ya warriler ne yapmalı.Ben daha orjinalde Assas harici pvp yapan rogue gördüm ama Arms harici pvp yapan Warrior görmedim.. Warriorlerin tek PvP spec i var oda Arms onda da hala bozuk talentler var...

Bir de en çok merak ettiğim konu: Neden Basit 3-5 oyuncusu olan fun serverlerde bile tüm talentler ve skiller çalışırken...Burada gm lerimizin sürekli çalışıyoruz dediği halde onca bozuk skill mevcut serverde... Bunun Sebebi sanırım GM lerin sürekli PvE ile uğraşmaları...
  • Replies 58
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

madem sordun cevap veriyim sorun su ki bu mangos işinde ortada durmak cok zor bazısı alıyo bunu pve de ilerliyor diyeri pvp de sen ortada her ikiside olmaya calıştıgında mutlaka bu 2sinin cakışan yonleri oluyor. her ikisinide olmaya calışmamızdan kaynaklanıyor bu eksikler.
yoksa acalım bi fun server ne quest ne dungeon ne npc sadece pvp bizde calıştırmasını biliriz o spelleri. ama amac o değil blizlike olmaya calışmanın verdiği sorun var. ve evet pve ye onem veriyoruz. diğer serverlarda toc yeni acılmışken biz icc nin 2 katını acmıştık.

yani işin sonunda biz sizce serverde bazı şeyler eksik kalsın buda olmasın diye bi dusunce yapısında olabilirmiyiz. farkederseniz her duzenlemede bir şey calışıyor diyeri bozuluyor. bunlar yeni gelenlerin eskisiyle cakışıyo olmasından yoksa yapmadık mı zamanında binek sistemini de devreye soktuk misal, ama daha tam kullanmadan cogu seyle cakıştı diye bıraktık.

ha bakın sunuda dedim kac kere isteyen warsa kullandıgımız sistem mangos bakın arastırın bize tembelliğimizi gosterin bu war işde koymamışsınız diyin.
agzımı acmam.sizden özürdilemekden baska. tam olarak mangosun nasıl birşey oldugun merak eden arkadaslarda warsa forumda baska bi başlıkda anlatmıştım durumu tam olarak.
[quote name='Gintama' timestamp='1286135544' post='276950']
madem sordun cevap veriyim sorun su ki bu mangos işinde ortada durmak cok zor bazısı alıyo bunu pve de ilerliyor diyeri pvp de sen ortada her ikiside olmaya calıştıgında mutlaka bu 2sinin cakışan yonleri oluyor. her ikisinide olmaya calışmamızdan kaynaklanıyor bu eksikler.
yoksa acalım bi fun server ne quest ne dungeon ne npc sadece pvp bizde calıştırmasını biliriz o spelleri. ama amac o değil blizlike olmaya calışmanın verdiği sorun var. ve evet pve ye onem veriyoruz. diğer serverlarda toc yeni acılmışken biz icc nin 2 katını acmıştık.

yani işin sonunda biz sizce serverde bazı şeyler eksik kalsın buda olmasın diye bi dusunce yapısında olabilirmiyiz. farkederseniz her duzenlemede bir şey calışıyor diyeri bozuluyor. bunlar yeni gelenlerin eskisiyle cakışıyo olmasından yoksa yapmadık mı zamanında binek sistemini de devreye soktuk misal, ama daha tam kullanmadan cogu seyle cakıştı diye bıraktık.

ha bakın sunuda dedim kac kere isteyen warsa kullandıgımız sistem mangos bakın arastırın bize tembelliğimizi gosterin bu war işde koymamışsınız diyin.
agzımı acmam.sizden özürdilemekden baska. tam olarak mangosun nasıl birşey oldugun merak eden arkadaslarda warsa forumda baska bi başlıkda anlatmıştım durumu tam olarak.
[/quote]

sonuna kadar haklısın gerçektende uzunca netten araştırıp mangosu okuyarak söylüyorum. gerçekten çok çakışmalar oluyor , sen gidersin herkes şu boss açılsın der açılır alt kattaki boss bozulur.(misal). Gidersin Deathbringerwill'i düzeltirsin Madallion bozulur(misal) herşey böyle eren. ama az da olsa kötüde olsa oynuyoruz zaten bu muhabbet bu ortam olmasa burdaki kimisenin burada işi yok bundanda adım gibi eminim.

Ama erende şu yönden haklı ; gerçektende server PvE' ye dayalı , biraz pvp ye dayalı olması şart. Mesela Arena'larda en fazla 6-7 takım var 1400 ile 1200 arası puanda hep onlar yapıyor o onu yeniyor o onu yeniyor döngü gibi dönüyor puan onun hep 1400 de kalıyor wrathfull main set parçaları 1600 1700 1800 istiyor bunları almak imkansız. yeni kurulan takımlar 750 den başlayabilir yada 1000'den.

Ve Stun miss geçmemeli bu bir gerçek ama geçiyor. Dismantle'nin geçmemesi lazm buda bir gerçek..

Ve Assasination talentini gerçektende istiyoruz. herkesin talent hep aynı. farklılık gelmesi şart.

Sizleri anlıyarak bunları istemesi güç'de olsa lütfen yapmaya çalışın demekten başka bir söz düşmez bize kolay gelsin.

Edited by Gintama

• Author
[quote name='Gintama' timestamp='1286135544' post='276950']

[/quote]

bunların hepsini çok iyi biliyorum... Ama dediğim gibi yani nasıl bir türlü sıra gelmiyor bu şeylere anlamış deilim. Yani mesela ben daha wt de Mutilate nin çalıştığını ve assas oynayan bi rog görmedim.. Bi ara ben oynuyodum oda envenom vurmak için :) Madem mangos bu kadar kötü niye biz mangos kullanıyok.. Sipariş edek bi tane parası neyse veririz. para bol :P... Eğer her birşey düzelttiğinizde başka birşey bozulcaksa :S tahmin bile edemiyorum... O kadar da değildir herhalde O.o

Edited by Gintama

[quote name='AzuredragonS' timestamp='1286131066' post='276948']

Benim bildiğim Assas rogue Alır yanına disc pri yi en İnanılmaz takımdır gidin orjda kime sorarsanız sorun.

[/quote]

discipline de bozuk abi boşver :D

Edited by Edyy

• Author
[quote name='Lofty' timestamp='1286139324' post='276951']
sonuna kadar haklısın gerçektende uzunca netten araştırıp mangosu okuyarak söylüyorum. gerçekten çok çakışmalar oluyor , sen gidersin herkes şu boss açılsın der açılır alt kattaki boss bozulur.(misal). Gidersin Deathbringerwill'i düzeltirsin Madallion bozulur(misal) herşey böyle eren. ama az da olsa kötüde olsa oynuyoruz zaten bu muhabbet bu ortam olmasa burdaki kimisenin burada işi yok bundanda adım gibi eminim.

Ama erende şu yönden haklı ; gerçektende server PvE' ye dayalı , biraz pvp ye dayalı olması şart. Mesela Arena'larda en fazla 6-7 takım var 1400 ile 1200 arası puanda hep onlar yapıyor o onu yeniyor o onu yeniyor döngü gibi dönüyor puan onun hep 1400 de kalıyor wrathfull main set parçaları 1600 1700 1800 istiyor bunları almak imkansız. yeni kurulan takımlar 750 den başlayabilir yada 1000'den.

Ve Stun miss geçmemeli bu bir gerçek ama geçiyor. Dismantle'nin geçmemesi lazm buda bir gerçek..

Ve Assasination talentini gerçektende istiyoruz. herkesin talent hep aynı. farklılık gelmesi şart.

Sizleri anlıyarak bunları istemesi güç'de olsa lütfen yapmaya çalışın demekten başka bir söz düşmez bize kolay gelsin.
[/quote]

Gürkan Stun ve Disarm falan bunlar sizde sorun olmuyor PvE oynadığınız için hitiniz çok yüksek. Ama PvP bi rogda 0 hit olsa bile bu kadar miss geçmemesi lasım ki 130 140 hit yeterli. Bende 130 140 yok belki ama yapsam da pek bişi farketmiyor. Bu arada Cloth lara bile dodge geçiyorum O.o

Edited by Gintama

hitin bizde ayarı yok paladinde 650 hit sahibi iken bile ard arda 3 defa judgement miss geçebiliyo ki paladin için gereken hit 250 fazlası gereksiz aslında ve evet benzer işler yapabilen birden fazla talenta sahip classların tek talentta sıkışması gerçekten kötü çeşitsizlik yaratıyor rogların çok büyük kısmı sublety death knightların çoğu blood pvp için tüm priestler shadow vs nerdeyse tek bir talent ağacı benimseniyor herkes o talentla oynuyor falan çoğu kişi aslında verdiği talentın neye yaradığını bilmiyor bile
valla ne diyim su anda yusufun yakasına yapıstım bu gece bi duzenleme daha atıcak.buldugumuz spell duzenlemelerini ustune yenilerini ekliyicek.

bu warrior ve roglardan ben daha cok bunaldım duzelsede o dert de bitse diyorum artık. ama bi gercek war ki su an spell fix duzenlemesinde favori class shaman ve dk adamlar onlara duzenleme cıkarıo. azure bak sende bak rog lara duzenleme bulursan at bana pm koyalım.

mangosdan caymamamızın nedenide ne olursa olsun ozgur bir emu olması olasılıgı cok ayrıca en onemlisi güvenilir; yeni şeyleri anında takip edebiliyorsun.
[Brewmaster] olabilmek için kac gündür ugrasıyorum bir q calısmadıgı için olamıyorum fakat o tittle alan arkadasları görüyorum calısmayan son q ile nasıl alabiliyorlar bu tittle'ı yada calısıyorda bana mı gözükmüyor! [Down With The Dark Iron] bunu düzeltirseniz sevinirim 1 gün kaldı cünkü.. Birde burdan yazıyorsunuz oyunada ugrasanız diyorum zahmet olmazsa 2 gündür gm gm tüy bitti dilimizde !
allahdan belani istiyorsan ya bu serverda gm olucaksin yada gidip warrior veya rog acıcaksın aylardır takip ediyorum ya mıllet gmlerden yada rog veya warriorlardan şikayetci allah yardımcınız olsun diyorun..bu arada hani bir sand vardi warrior ne oldu ona?
Açıkçası assasination talentin düzelmesini bende çok istiyorum şu anda yeni rogue açan yada classını degiştiren çok kişi gördüm.

sadece shadow dance ve ambush skilini kullanan kişiler sanmasın ki rogue basit bir classtır :) emin olun ki rogue oynaması cidden zor bi classtır :)
eklemeyi unuttum bu arada gecişleri acıcaz ally horde arası kalıcı olucak ama yuksek bir ucret karsılıgında olcak bu.

ayrıca yapıldıgında duyurmak istiyordum fakat burdan onuda acıklayalım.

wt vendoru geliyor. bu oyunda olmayan kartla alınan yada bizim serverimizde imkansızlıklardan bulunmayan pet ve bineklerin oldugu yada ona benzer item ve objeleri satan bir vendor geliyor daha vendorun ne satıcagına tam karar verilmesede konsepti bu olcak. buraya kadar olağan değil mi?
ama şoyle bir özelliği olucak itemleri parayla satmayacak.

oyuna yeni bir item ekliyoruz wt nin kendi para birimi geliyor. adı ne olcak su an bilemiyorum ama diyelim ki "mark of wt" bu vendor satışlarını bu para birimi uzerinden yapacak.

bu markı almanın yoluysa 2 dusunce war
ya sadece honor ile alınacak yada hem honor hemde arena puanıyla alına bilicek.
tahmini konusuyorum bir mark of wt 2k honor a alınacak duzgun surekli bglerin oldugunu dusunursek cok fazla gelmiyor.
arena puanı için daha bi dusuncemiz yok ne kadar olur diye onu tam bi dengede koymak lazım.

ama pvp ye ozendirmek için boyle bi calışmada war.

e arena takımınızıda ben kurmuyim onuda siz kurun artık. :)
pvp ye ozendirmek için blizz bizim kadar ugraşmıyor.

bu arada şimdiden honor kasabilirsiniz. zamandan kazanmak için :)
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1286142185' post='276956']
valla ne diyim su anda yusufun yakasına yapıstım bu gece bi duzenleme daha atıcak.buldugumuz spell duzenlemelerini ustune yenilerini ekliyicek.

bu warrior ve roglardan ben daha cok bunaldım duzelsede o dert de bitse diyorum artık. ama bi gercek war ki su an spell fix duzenlemesinde favori class shaman ve dk adamlar onlara duzenleme cıkarıo. azure bak sende bak rog lara duzenleme bulursan at bana pm koyalım.

mangosdan caymamamızın nedenide ne olursa olsun ozgur bir emu olması olasılıgı cok ayrıca en onemlisi güvenilir; yeni şeyleri anında takip edebiliyorsun.
[/quote]

Valla Aurelcim ben hiç anlamam bu database işlerinden. Daha önce hiç uğraşmadım ki hep oyun hep oyun nede olsa benim işim adam kesmek :P... Ama yine de arkadaşlara sorarım bilen 1-2 kişi var... Eğer düzelirse gerçekten server içinde çok iyi olur..

Edited by AzuredragonS

[quote name='Edyy' timestamp='1286139665' post='276953']
discipline de bozuk abi boşver :D
[/quote]
Sürekli bir warior rogue pala diye surup gidiyo bu şikayetler priest ler cidden ölsün oyunda pri oynayanda az diye simdiye kadar pri için bu kadar laf edildiğini görmedim şahsen. diyosunuz ya farklı talent oynamak istiyorum bende holy pri oynamak istiyorum off spect te dıs olsun istiyorum hatta tüm skilleri çalışsın istiyorum ama su andada tek çalışan (o da tam olarak değil tabi ki) shadow talent i ve herkes shadow bı ben dis pri yim sanırım ve pri sevmeyen bıri hayatta dis ya da hply oynamaz gm ler madem her seye el atıyor bakıyor server da hersey duzgun gibi talent la ilgili sorunlari soyleyip yapmalari bekleniyor ilk olarak su pri yi komple bı fix leyin bı zahmet
Eee.. vendor fikri pveciden geldi pvpcilere vendor açıyorsunuz :) 2 lvl 80 im var pvp ile aram 0. ben kendime celestial steed alamayacakmıyım yani?
  • Author
[quote name='alkyone' timestamp='1286170079' post='276963']
Sürekli bir warior rogue pala diye surup gidiyo bu şikayetler priest ler cidden ölsün oyunda pri oynayanda az diye simdiye kadar pri için bu kadar laf edildiğini görmedim şahsen. diyosunuz ya farklı talent oynamak istiyorum bende holy pri oynamak istiyorum off spect te dıs olsun istiyorum hatta tüm skilleri çalışsın istiyorum ama su andada tek çalışan (o da tam olarak değil tabi ki) shadow talent i ve herkes shadow bı ben dis pri yim sanırım ve pri sevmeyen bıri hayatta dis ya da hply oynamaz gm ler madem her seye el atıyor bakıyor server da hersey duzgun gibi talent la ilgili sorunlari soyleyip yapmalari bekleniyor ilk olarak su pri yi komple bı fix leyin bı zahmet
[/quote]

Herkez şikayetini bildiricek ki bi çözüm aranıcak. Eğer oyundan ticketle bildirmeyi deniyosanız unutun gitsin ben 4 yıldır deniyorum bişiler düzelsin die ticketle ııh olmuyo :D Ancak forumdan sesimizi duyurabiliyoruz. Ben oyunda ticket atıp bizzat yusufun kendisi ile de çok konuştum ama bi türlü olmadı... :(
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1286184905' post='276970']
Herkez şikayetini bildiricek ki bi çözüm aranıcak. Eğer oyundan ticketle bildirmeyi deniyosanız unutun gitsin ben 4 yıldır deniyorum bişiler düzelsin die ticketle ııh olmuyo :D Ancak forumdan sesimizi duyurabiliyoruz. Ben oyunda ticket atıp bizzat yusufun kendisi ile de çok konuştum ama bi türlü olmadı... :(
[/quote]
öyle bi anlatmışsınki olayı sanki 4 yıldır rogue larda bu warmıs we bunun için ugrasılmıomus gibi bende diorumki zaten bunun için ugrasılıodur yapamıolarsada eyw cünkü ben pri yle ilgili sikayetimi 5 yıldır söylüorum noldu düzeltcez diye ugrasılırken dier skiller gitti, yeri geldi ben ve bi kaç kişi dahil serwer a girince server dc yedi, yeri geldi tam calısan talent lar gitti (zamanında shadow full calısırdı) vs. vs. demek ki düzeltlirken sorun yasanabilio düzeltebilseler şimdi hepsini yaparlar bırak biraz zaman tanı kısaca olay su ki sen bu kadar coooook yazıp sanki 40 yıldır sıkıntı weren bi konu düzeltilmiomus gibi dawranmıssın gibime geldi yoksa tabiki bencede bildir hata yanlış ne varsa
öncelikle başka serverlarda bu var bizde yok demeden önce sebepleri araştırılmalı.

assa talente gelince bi çokları assa talentin rogue için en iyi spec oldugunu bilir bende aynı görüşteyim fakat ---

azure orjinalde oynuyan tek sen değilsin 4 yıl aynı zamanda orjinaldede oynadım ben bu oyunu dediğinde haklısın herkez assa specde nedenı assa profesyonellerin speci değildir tam tersi oyuna yeni başlıyan rogue ögrenmeye başlıyanların devamındada el alışkanlıgı olan bi specdir çünkü çok seri damage verirsin ap ye dayalı olarak hasten abartı olur skilden çok melee damagen olur ve en önemlisi damage reduce zor olursun çok stunlarsın felan kimisine göre arena specidir.

gelelim orjinalde sublety görememe olayına orjinalde tüm classların specleri tam çalıştıgından sublety rogue eğer gerçekten profesyonel değilse vur kafasına al yemeğini tarzında bir class görürsünüz karışınızda birde şu var rogue damage çok fazla yanılıyorsunuz değil dedin ya oyunu bilen bilmeyen konuşuyor diye sublety talent ağıcındaki damage artıran ve armor düşüren bir kaç ability

1 : http://www.wowhead.com/spell=14171
[color="#FF8C00"] yanı derki bu abiliy bize :[/color] Ataklarınız targetınızın armoru 183/376/500 eksikmiş gibi vurur,ayrıca Rupture'ın verdiği hasarı %10/20/30 arttırır.[color="#8B0000"]Armor düşürme oranı level yükseldikçe artar[/color]
2: http://www.wowhead.com/spell=14079
[color="#FF8C00"]bu talentd derki:[/color] abi sen ambush vurdugunda % 25 ve %50 şansla critin ve abiliynin %50 kadar fazla damage verirsin yanı criticale bağlı olarak %25 %50 daha fazla damage
3: http://www.wowhead.com/spell=36554
[color="#FF8C00"]bu derki bize :[/color] Rakibiniz sizden 25 yard içinde biraz uzaklaşmış ise bunu kullandığınızda arkasında çıkarsınız.3 saniyeliğine hareket etme hızı %70 artar.Bir sonraki özelliğiniz %20 daha çok vurur ve yarattığı aggro oranı %50 az olur.10 saniye sürer
4: http://www.wowhead.com/spell=14057
[color="#FF8C00"]birde bu var tabi :[/color] Backstab,Mutilate,Garrote ve Ambush özelliklerinin verdiği hasar %10/20 artar
5: http://www.wowhead.com/spell=31221
[color="#A0522D"]bunuda unutmyalım tabi :[/color] Stealth haldeyken ve çıktıktan 6 saniye sonrasına kadar verilen hasarlar %4/7/10 artar

[color="#8B0000"] DAMAGE ARTTIRAN YAN TALENTLER[/color]
1: http://www.wowhead.com/spell=48660
Hedefe 110% silah hasarı vurur ve düşmanın yediği tüm fiziksel hasarı 75 arttırır.Ya 10 charge ya da 15 saniyeliğine kalır hedefte.1 combo point verir

ve bunun gibi bir çokları mevcut sublety specde şimdi size sormak isterim elimde an itibari ile wowdaki en iyilerinden 2 dagger varken ve yukarıda gösterdiğim talentlere verdiğimde ve itemlerimde çok iyiyse kalkıp bi adama 15k atmam 10k atmam abartımı düşmana verilen hasarın %lerını toparlayın bi kaç çıkar %100 bile geçiyor belki bu kadarını ispat etmek ıcın hiç uğraşmadım ynaı rogue bu kadar vuuyor demeyın bozukluk yok arp da bozukluk yok talent veren rogue senın hit statsinda görülen %11 ve specden gelen lvl yükseldikçe 500 belki 2k kadar armoor penetre mevcut oluyor otomatikman.

assa specin açılmasını bende çok isterim ama oynarmıyım belki karşıma prot çıkan 2 warrior varsa oynarım tabi ama örneğini verdiğim talentlere verdikten sonra kalkıp sublety talentimi bozmam tabi sublety roguede oynanması en zor specdir sebebi kağıt helva gibi kalırız bi yakalnırsan paladin stununa öldün lock fearina cloak yoksa mage yawaşlatmasına vs oynamasını bilirsen tüm claslarla alay edersin geçenler birisi dedi bu itemlerle neden eziliyorsun diye her oyuncuya aynı oyunu oynucaksak hiç wow oynamıyalım konbinasyonlar geliştirilmeli ki eksiler artılar görülsün ben eksimi gördüm 4k backstap atarken şimdi 10k 9k atıyorum abartı mı sizce bence değil .

[color="#8B0000"]yazdıklarıma tepki gösterenler olur ama lütfen doğruları konuşun varsayım değil[/color]
[quote name='marvellous' timestamp='1286189211' post='276973']
öncelikle başka serverlarda bu var bizde yok demeden önce sebepleri araştırılmalı.

assa talente gelince bi çokları assa talentin rogue için en iyi spec oldugunu bilir bende aynı görüşteyim fakat ---

azure orjinalde oynuyan tek sen değilsin 4 yıl aynı zamanda orjinaldede oynadım ben bu oyunu dediğinde haklısın herkez assa specde nedenı assa profesyonellerin speci değildir tam tersi oyuna yeni başlıyan rogue ögrenmeye başlıyanların devamındada el alışkanlıgı olan bi specdir çünkü çok seri damage verirsin ap ye dayalı olarak hasten abartı olur skilden çok melee damagen olur ve en önemlisi damage reduce zor olursun çok stunlarsın felan kimisine göre arena specidir.

gelelim orjinalde sublety görememe olayına orjinalde tüm classların specleri tam çalıştıgından sublety rogue eğer gerçekten profesyonel değilse vur kafasına al yemeğini tarzında bir class görürsünüz karışınızda birde şu var rogue damage çok fazla yanılıyorsunuz değil dedin ya oyunu bilen bilmeyen konuşuyor diye sublety talent ağıcındaki damage artıran ve armor düşüren bir kaç ability

[color="#FF8C00"] yanı derki bu abiliy bize :[/color] Ataklarınız targetınızın armoru 183/376/500 eksikmiş gibi vurur,ayrıca Rupture'ın verdiği hasarı %10/20/30 arttırır.[color="#8B0000"]Armor düşürme oranı level yükseldikçe artar[/color]
[color="#FF8C00"]bu talentd derki:[/color] abi sen ambush vurdugunda % 25 ve %50 şansla critin ve abiliynin %50 kadar fazla damage verirsin yanı criticale bağlı olarak %25 %50 daha fazla damage
[color="#FF8C00"]bu derki bize :[/color] Rakibiniz sizden 25 yard içinde biraz uzaklaşmış ise bunu kullandığınızda arkasında çıkarsınız.3 saniyeliğine hareket etme hızı %70 artar.Bir sonraki özelliğiniz %20 daha çok vurur ve yarattığı aggro oranı %50 az olur.10 saniye sürer
[color="#FF8C00"]birde bu var tabi :[/color] Backstab,Mutilate,Garrote ve Ambush özelliklerinin verdiği hasar %10/20 artar
[color="#A0522D"]bunuda unutmyalım tabi :[/color] Stealth haldeyken ve çıktıktan 6 saniye sonrasına kadar verilen hasarlar %4/7/10 artar

Hedefe 110% silah hasarı vurur ve düşmanın yediği tüm fiziksel hasarı 75 arttırır.Ya 10 charge ya da 15 saniyeliğine kalır hedefte.1 combo point verir

ve bunun gibi bir çokları mevcut sublety specde şimdi size sormak isterim elimde an itibari ile wowdaki en iyilerinden 2 dagger varken ve yukarıda gösterdiğim talentlere verdiğimde ve itemlerimde çok iyiyse kalkıp bi adama 15k atmam 10k atmam abartımı düşmana verilen hasarın %lerını toparlayın bi kaç çıkar %100 bile geçiyor belki bu kadarını ispat etmek ıcın hiç uğraşmadım ynaı rogue bu kadar vuuyor demeyın bozukluk yok arp da bozukluk yok talent veren rogue senın hit statsinda görülen %11 ve specden gelen lvl yükseldikçe 500 belki 2k kadar armoor penetre mevcut oluyor otomatikman.

assa specin açılmasını bende çok isterim ama oynarmıyım belki karşıma prot çıkan 2 warrior varsa oynarım tabi ama örneğini verdiğim talentlere verdikten sonra kalkıp sublety talentimi bozmam tabi sublety roguede oynanması en zor specdir sebebi kağıt helva gibi kalırız bi yakalnırsan paladin stununa öldün lock fearina cloak yoksa mage yawaşlatmasına vs oynamasını bilirsen tüm claslarla alay edersin geçenler birisi dedi bu itemlerle neden eziliyorsun diye her oyuncuya aynı oyunu oynucaksak hiç wow oynamıyalım konbinasyonlar geliştirilmeli ki eksiler artılar görülsün ben eksimi gördüm 4k backstap atarken şimdi 10k 9k atıyorum abartı mı sizce bence değil .

[color="#8B0000"]yazdıklarıma tepki gösterenler olur ama lütfen doğruları konuşun varsayım değil[/color]
[/quote]

bencede asas specti açılmalı. (+)
[quote name='Forgiveme' timestamp='1286147213' post='276957']
[Brewmaster] olabilmek için kac gündür ugrasıyorum bir q calısmadıgı için olamıyorum fakat o tittle alan arkadasları görüyorum calısmayan son q ile nasıl alabiliyorlar bu tittle'ı yada calısıyorda bana mı gözükmüyor! [Down With The Dark Iron] bunu düzeltirseniz sevinirim 1 gün kaldı cünkü.. Birde burdan yazıyorsunuz oyunada ugrasanız diyorum zahmet olmazsa 2 gündür gm gm tüy bitti dilimizde !
[/quote]

o quest icin blackrock a gitmek gerekiyodu ama gmler sagolsun brewfest camp ortasına koymuslar o q yu veren elemanı (ki blackrocka gidip yapanlara haksızlık bu) ordan alıp teslim edersen oluyo

Edited by WitchkinG

• Author
[quote name='alkyone' timestamp='1286185662' post='276972']
öyle bi anlatmışsınki olayı sanki 4 yıldır rogue larda bu warmıs we bunun için ugrasılmıomus gibi bende diorumki zaten bunun için ugrasılıodur yapamıolarsada eyw cünkü ben pri yle ilgili sikayetimi 5 yıldır söylüorum noldu düzeltcez diye ugrasılırken dier skiller gitti, yeri geldi ben ve bi kaç kişi dahil serwer a girince server dc yedi, yeri geldi tam calısan talent lar gitti (zamanında shadow full calısırdı) vs. vs. demek ki düzeltlirken sorun yasanabilio düzeltebilseler şimdi hepsini yaparlar bırak biraz zaman tanı kısaca olay su ki sen bu kadar coooook yazıp sanki 40 yıldır sıkıntı weren bi konu düzeltilmiomus gibi dawranmıssın gibime geldi yoksa tabiki bencede bildir hata yanlış ne varsa
[/quote]

Ben 4 yıldır sadece rogueleri kastetmedim. Ama merak ediyosan söyliyim evet 4 yıl oynadım bu server de ve 4 yıl boyunca assas hiç çalıştığını görmedim :)
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1286189211' post='276973']

[/quote]

Ben sizin damagelerinize yüksek demiyorum ki... Kendi dmg lerime yüksek diyorum sadece.Ben elimde daha Furious ve Deadly daggerlerle vuruyorum 10k yı :)

Bu arada sen o ambush talentini tam bilmiyosun galiba o damageyi arttırmıyor Sadece Crit şansını arttırıyor. İyi okursan farkedeceğinden eminim.

Bu arada subtetly oynaması zor değil siz PvE item giydiğiniz için Kağıt helva gibi kalıyosunuz.PvE itemle Assas gir dmg yi boşver kendini bile hiç savunamazsın.Subtetly de kaçmak daha kolay :)

Edited by AzuredragonS

bugün shamanım ile ilk kez pvp ye girdim. sonuç hüsran. PVP ci değilim ve PVE item ile girdim. Ama şunu biliyorum. bir earth shock 200 vurmaz abi :D marrow a 4k koyan skill oyuncuya 200 nasıl vuruyor. Biri izah etsin. adamın 2k resilence i mi var? hadi birinin var, hepsinin mi var? Tamam anlarım, fazla hasar yiyebilirim zaten soğan başı kadar hp vardı. ama caster itemleri ile girdiğim halde o kadar az hasar verebilmek saçma geliyor bana. Resilence te sorun var. Hemde devasa bir sorun. Pve itemleri ile girdiğim arenalardan biliyorum. Paladin ile rogue + dk almışlığım var. Shaman ile bir earth shock atabiliyorum o kadar.
[quote name='BlackFox' timestamp='1286175572' post='276964']
Eee.. vendor fikri pveciden geldi pvpcilere vendor açıyorsunuz :) 2 lvl 80 im var pvp ile aram 0. ben kendime celestial steed alamayacakmıyım yani?
[/quote]

bu arkadasa katiliyorum. pvp sevmeyen fakat achi kasanlar ne yapacak? emblem dönüştürme olsun bari. veya yapılabiliyorsa "requires atıyorum 4000 achivement point" olsun.
[quote name='AzuredragonS' timestamp='1286214011' post='276986']
Ben 4 yıldır sadece rogueleri kastetmedim. Ama merak ediyosan söyliyim evet 4 yıl oynadım bu server de ve 4 yıl boyunca assas hiç çalıştığını görmedim :)
[/quote]
tamam azure sen haklısın dogudur öyledir serwer da neler olmuş rogue la ilgili şimdiye kadar sana danışalım bence ayrıca yazmısım zaten yapılamıosa nedenı wardır 4 yıldır da yapılmamıs ya o zmn acma baslık yapılamıo demekki baslıkla olcak iş deilmiş ;)

Edited by alkyone

düşünce yapısı bir şeye odaklanırsa konuna verilen cevaplarada aynı derecede cevap yazarsın critical damagen abiliytnin çokluguna göre değişir full abiliy 20 damage arttırma %7 damage arttırma %15 yahut 20 damage arttırma gibi talentlere verdikten sonra geriye kalan tek şey %50 critical li bi ambush atman 10k atabilirsin full ability o damagede devreye girmiştir sürekli atıyorum diyorsan eğer gel deniyelim bana 7k üzeri damage verirsen doğrulugunu savundugun şeyin yalnış oldugunu ispat etmeye çalışmıcam.
Ama pardon oyunu iyi biliyorsun kesin doğrudur dimi.

birde 10k attıgın adam pve giymiştir muhtemelen pvp değil

ayrıca sen gördüğün bi tablo hakkında konu açmışsın bg lere pve girer arenalara pvp girerim ki bg lerde max damage ararım oynamasını bildiğimden olsa gerek hiç bi zaman kağıt helva durumunda kalmadım ve lütfen şunu bilmiyorsun sanırım deme orda bi ton ability gösterdim.

Edited by marvellous