Jump to content
Posted
İlk önce roguelerden başlamak istiyorum.

Açıkcası yıllardır wt'de rogue ve warriorlerin çektiğini hiç bi class çekmiyo. Her 2 si de tek spec e zorlanıyolar diğer talentler kimsenin umrunda deil. Rogueler Subtetly Olsun warri ler Fury olsun herkez mutlu olsun. Niye böyle bişi varki... Fixleyemiyolar dicem ama tüm serverlerde çalışıyor bu hatta basit funlarda bile gördüm çalıştığını Ama wt de yok. Oyunu bilmeyen insanlar daha hangi talente vereceğini bilmeyen roglar... Alıyor guildin yardımı ile itemleri Shadow dance ambush ambush ambush pat öldün.

şimdi diceksiniz ki bu adam öldü diye şikayet ediyor... Deil. Neden ben belki assas oynamak istiyorum oynayamicakmıyım.. Ben mutilate çalışmıyor diye kaç tane serveri bırakdım. Combat hadi neyse pat küt ama... Rogue nin asıl PvP talenti çalışmıyor.

Roguelerdeki Fazla damage olayına gelince: Bu olay roguelerde var evet ama sadece roguelere has deil. Tüm melee classlara ait. Benim roguemde 5k gearscore var 4.4k ap var ( Subdaki agility ve ap talentleri ile birlikte ) ben dün 10k 10k vuruyodum.Armor penatrationum ise sadece yüzde 11.
Ya armor penatration haddinden fazla çalışıyor.Yada ressielence bozuk. Sanırım 2 bozuklukda serverde mevcut.

şimdi tekrar dönelim şu Subtetly olayına...

şimdi bi subtetly Roguenin size dalacağı şeyi söyleyeyim gidin duel atın kaç hareketi farklı yapıcak bakalım.. Diyelim ben rogueyim Karşımda da shaman var... ( Elemental )

Duel başladı ve stealth oldum... 2 comboyu koydum.. ambushu vurdum ve direk 2 combo ambush dan 1 combo daha initiative talentinden geldi ve 5 combo oldu... vurdum Kidneyi Shaman attı Thunderstorm u Rog tuttu shadowstep attı tekrar... Shaman çıktı kidneyden Flame Shocku attı totem vs kaçmaya çalışıyo biraz uzaklaştı blindi yedi.. Derken rog çekti cloak ı vanish i shaman trinketi de kullandı blind de kaldımı öyle.. ( Armor penat ve Ressi bozuk ) Rogue vurdu 2 combo ile ambushu 5 combo oldu attı kidneyi shadow dance 10k 10k ambush shaman pert..

Gidin deneyin kaç olay farklı olcak.yani sub roguenin yapıcak bişiyi yok. Adam full pve giyiyo ressi giymiyo giyer tabi. Adam ressi giyse ambush la vuramaz ki armor penat kasmasa sub olmazki sub olmazsa rogue oynayamazki...

şimdi diceksiniz bu duel örneğini niye verdi.. Bu duel örneğini şu yüzden verdim... Oynamasını bilmeyip de sadece 3-5 skille adam kesip sonra da karşıma geçip konuşan insanlar varya. İşte onlar için verdim. Daha talent vermeyi bile bilmeyen insanlar geçip Kesince karşımda konuşuyolar ya o yüzden verdim... Bide şöyle bi bug varki server de bununda wotlk dan beri düzeldiğini görmedim... Rogue'de o kadar miss geçiyosunuz ki haddi hesabı yok ( PvE giyenler hariç )... Bi rog pvp item kasıcam dese socketleri full hit abanmalı anca öyle vurabiliyo.. Özellikle de ROgue nin Dismantle skill i.. Önü dönük adama onu vurmanız imkansız gibi birşey defalarca haykırdım ama tın... Arkadan bile o kadar çok missliyorum kii şeytan diyo git full pve kas.. E bu sefer de zaten 10k yiyorum ressi bozuk. çıkıcak yediğim dmg 15k ya.

Evet oynamayı bilen arkadaşlarımız var ama oynamayı bilmeyip 3 skille kestikten sonra ben iyi biliyorum diyenler var ya.. İşte onlar gitsin assas oynasın ondan sonra görsünler rogue nin o akdar basit olmadığını.. Roguenin Arena talenti bozuk burda rogueler nasıl arena yapıyo hayret ediyorum.

Benim bildiğim Assas rogue Alır yanına disc pri yi en İnanılmaz takımdır gidin orjda kime sorarsanız sorun. Arp kasan hiç bi warrior kesemez rogue yi arena da Str kasanlar keser anca ki Str kasan warrior de pek az pvp de...

Sonuç olarak... Neden Rogueler olarak Tek spec e zorlanıyoruz...

Neden Defalarca söylediğim şeyler bir türlü elden geçirilmiyo.. Bir şey miss geçiyor sürekli diyince neden ( pvp kasan adama ) git hit kas deniliyo Bu soruların Cevabını verebilicek birisi var mıdır...

Beğenmiyosan git diyosanız zaten kalıcı deilim Yıllardır oynadım server de ama bugünlerde arkadaşlar çok ısrar ettiler biraz görüneyim dedim ama Sinir katsayımın artmasından başka hiç bi işe yaramadı oynadığım oyun.

Hele ki warriorlerin durumu.. İnanın warri olmaz istemezdim.. Yine rogue ile subtetly de adam kesi0sun hatta ( ressi ve arp bozukluğu yüzünden ) çok rahat adam kesiyosun ya warriler ne yapmalı.Ben daha orjinalde Assas harici pvp yapan rogue gördüm ama Arms harici pvp yapan Warrior görmedim.. Warriorlerin tek PvP spec i var oda Arms onda da hala bozuk talentler var...

Bir de en çok merak ettiğim konu: Neden Basit 3-5 oyuncusu olan fun serverlerde bile tüm talentler ve skiller çalışırken...Burada gm lerimizin sürekli çalışıyoruz dediği halde onca bozuk skill mevcut serverde... Bunun Sebebi sanırım GM lerin sürekli PvE ile uğraşmaları...
  • Replies 58
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='nuttella' timestamp='1286796695' post='277297']
spell penet i dün denedim çalışıyodu.Prieste gelince bişe diyemicem haklısın :)
[/quote]

bende denedim çalışmıyordu hemde 150 spel penet varken üstadın dedigi gibi penance ki discipline talnetının en önemli skili rapture aynı şekilde çalışmıyor sprit of redemption circle of healing mass dispel daha saysam bitmez :mellow:
[quote name='Edyy' timestamp='1286799685' post='277306']
bende denedim çalışmıyordu hemde 150 spel penet varken üstadın dedigi gibi penance ki discipline talnetının en önemli skili rapture aynı şekilde çalışmıyor sprit of redemption circle of healing mass dispel daha saysam bitmez :mellow:
[/quote]
ne güzel discin çalıştığı dönem priest oynadım ama bilmediğimden berbat oynadım ne zaman ki öğrendim charı takasladım :D ne güzeldir halbuki disc pri bi shield açar o shieldi reflective yapar absorb ettiğinin %45ini karşıya atar bi glyph takar absorb ettiğinin bilmem kaçı kadar heal alır bir nevi bi shield açar sigarasını yakar keyfine bakar :D
Fluu iccdeyken özellikle sık sık bear formdan başka bir forma geç healtinin sıfırlandığını göreceksin bazen.Daha büyük bir sorun olamaz bence pvede...Gm'e bildirdim ama kodlarla alakalı birşeymiş.
[quote name='Edyy' timestamp='1286799685' post='277306']
[/quote]

Spell penet çalışıyor bugünde denedim :) 135 spell penet le frost resist totemli shamana O resistle frost damage verebiliyorum.
[quote name='nuttella' timestamp='1286824837' post='277329']
Spell penet çalışıyor bugünde denedim :) 135 spell penet le frost resist totemli shamana O resistle frost damage verebiliyorum.
[/quote]
tekrar deniycem senin için umarım yanılmam tekrar :rolleyes:
[quote name='dementor' timestamp='1286810131' post='277315']
ne güzel discin çalıştığı dönem priest oynadım ama bilmediğimden berbat oynadım ne zaman ki öğrendim charı takasladım :D ne güzeldir halbuki disc pri bi shield açar o shieldi reflective yapar absorb ettiğinin %45ini karşıya atar bi glyph takar absorb ettiğinin bilmem kaçı kadar heal alır bir nevi bi shield açar sigarasını yakar keyfine bakar :D
[/quote]
o günleri özledim :( hatta bi glyph daha takar stunda bile shield açar => dı eskiden :( çok üzüldüm birden ya priestim ellerimin arasından kayıp gidio sanki. . .
[quote name='Shadowdust' timestamp='1286810701' post='277317']
Fluu iccdeyken özellikle sık sık bear formdan başka bir forma geç healtinin sıfırlandığını göreceksin bazen.Daha büyük bir sorun olamaz bence pvede...Gm'e bildirdim ama kodlarla alakalı birşeymiş.
[/quote]
evet aynı olayın bende farkındayım dpsyken belkı yatmayabılırsın ama ben bu aralar tanklık yapıyorum ıcc de sonuç: kesin ölüm :D kesınlıkle hemen el atılması gerekıyor
  • 9 months later...

allahdan belani istiyorsan ya bu serverda gm olucaksin yada gidip warrior veya rog acıcaksın aylardır takip ediyorum ya mıllet gmlerden yada rog veya warriorlardan şikayetci allah yardımcınız olsun diyorun..bu arada hani bir sand vardi warrior ne oldu ona?

birsey olmadı hafız askerde dag tas dolanıo =d=d