Jump to content
Posted
Random bglerde av'yi tekrar kapatırsanız seviniriz sayın yöneticiler.
Sebep : Ally'da bg giren player sayısı çok az(ally=7 horde=30 omg?)
Yorum: Eskiden kapalıydı,iyiydi ya :)
Sonuç: AB,EoS,WSG en azından girmeye çalışan arkadaşlarımızın pvp hevesi kursağında kalıyor.15 kişilik bgleri 10 kişiyle çeviriyoruzda,40 kişi?... :D Anlaşılmıştır zaten
Not:Strand'ıda dahil edebilsek bglere daha çok kayıt olabilir(action olsun az)

Featured Replies

[quote name='Cuqqa' timestamp='1286296095' post='277013']
uahskdhaskdjahskdh bayılıyom alteraca yaw :D
[/quote]

:lol: :lol: adam oyunda olmasa bile yorumu eksik kalmıo sanane abi:D

strand ve isle'nin açılmamasının sebepleri sorunlu olmaları bi 2-3 updateden önce alterac bu class'a konmustu ama updateler gelince bazı şeylerin ayarı bozuldugu gibi oda arada kaynadı sanırım

Edited by Edyy

• Author
Derdim honor değil hacı.Bir müddet sonra şevk kalmıyor adamda.Boss kesmeyi bırak 1v1de yakalayamıyoruz kimseyi.Mübarek Çin ordusu çöküyor başımıza :D
[quote name='Shadowdust' timestamp='1286302959' post='277017']
Derdim honor değil hacı.Bir müddet sonra şevk kalmıyor adamda.Boss kesmeyi bırak 1v1de yakalayamıyoruz kimseyi.Mübarek Çin ordusu çöküyor başımıza :D
[/quote]
ben de aynı şeyi wsgde yaşıyodum bi ara :D
zaten 5dkdan fazla av sürmesi imkansızken kalkmalı bencede :) birde zaten o 5dknın ilk 1dksı zaten direk lag giriyor orda bitiyor, onuda anlayabilmiş değilim, her av başlangıcında oluyor :)
isle ve stand bg maplarındaki mounrtlar bölgeler sorunlu oldugundan açılmıyordu sanırım.

Av ye gelince bu konu gerçekten haklı bir konu haksız galibiyet oluyor hordeler tersini yazarlarsa yuh derim zaten arkada kaçını durdurursam durduruyorum ama 30 40 kişi içinde bir kaç kişinin hesabi bile sorulmaz
Ally' ın keyfi istedi diye bg kalkmamalı bencei aksine av geldi mi kanalınızdan yazın arkadşalarınızı çağırın bizde bazı bg aşıkları raid ortasında! bg' ye gidiyorlar, sizde biraz ateşleyin milleti, zaten şu an bg sisteminin ağır çalışıyor olması ally' ların keyfi yüzünden 10 kişiye tamamlanmadan başlamıyor bg' ler normalde bunun daha az sayısında açılması lazım
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1286362041' post='277049']
Ally' ın keyfi istedi diye bg kalkmamalı bencei aksine av geldi mi kanalınızdan yazın arkadşalarınızı çağırın bizde bazı bg aşıkları raid ortasında! bg' ye gidiyorlar, sizde biraz ateşleyin milleti, zaten şu an bg sisteminin ağır çalışıyor olması ally' ların keyfi yüzünden 10 kişiye tamamlanmadan başlamıyor bg' ler normalde bunun daha az sayısında açılması lazım
[/quote]

bg'ye yazılma olayına birşey diyemem fakat, "Ally' ın keyfi istedi diye bg kalkmamalı bence" bunu bir daha düşün istersen, 5dk içinde bitecek ve zaten ilk 1 dksı lag olarak geçen ayrıetten zaten karşıya varmasıda 1dk süren bir bg senin hoşna gidiyor mu? yoksa beleş honor kazanmak mı amaç? kanaldan yazıp milleti doluştursak bile dün max 26 kişi oldu tüm online 80ler gelse bile 40'ı bulamaz.
  • Author
PvP gitti serverın tadı tuzu kalmadı diyen siz değilmiydiniz dayı.İşte bizde az canlanmışken bir av yüzünden tekrar dalaran altı action arar hale gelmesin playerlar diye avler kalksın diyoruz.Bazı günlerde toplamda 80 online'ı bulunan bir serverda AV yapılmasının zaten saçma olduğunu yöneticilerde biliyordur.Update'de muhtemelen birşey olmuştur.(Yani daha öncede kapalıydı,bizim keyfimizle alakalı değil bu.GMlerin kendi kararıydıki çok haklılardı.)Ve bu yaptıklarını tekrar düzeltmelerini talep ettim bu topicte...
+ Olarak bazıları gibi honor,ap derdinde olmadan bunları yazdım.
[quote name='NightMare' timestamp='1286362458' post='277050']
kanaldan yazıp milleti doluştursak bile dün max 26 kişi oldu tüm online 80ler gelse bile 40'ı bulamaz.
[/quote]

asal oyunda mısınız lan :) nick ne özelden yazsana bi geleyim ziyarete :)
Yani dalaranın altı dolmasın diye mi av kapatılacak? Yapmayın Allah aşkına Av de düzgün rotasyonla girerseniz 5 kişi bile kazanırsınız bizim 25 kişilik horde kadrosu zaten yolda dağıla dağıla 10 kişi kalıyor boss karşısında eğer bir tank birde heal varsa 3 dps olsun boss u kesin direk av bitsin

Önceki gün ally kanalındaydım bazı oyuncular hordeler alt charını sokuyor bg başlatıyorlar sakın girmeyin diyorlardı ispatla dersin ispatlayamaz felaket tellalığı ancak siz önce o arkadaşları susturun bakın millet nasıl şevkle girer, bugün ally 25 kişi çıkaramıyorsa av için bunun suçlusu yine ally dır zamanında itemi düşük diye oyuncular kovuldu bg den çoğu bırakın bg den soğumayı server den soğudu bırakıp gittiler.

Bence kapalı yasak namına hiç bir şey olmamalı kapalı bg' lerde açılmalı giren gelir oynar girmeyen olursa iki tarafta girmez olur biter.
bakın amaç kapatmak değil player sayısı düşürülebilir.

Ve yaşar bilmediğin şeyler hakkında kesin konuşma dostum son günlerde bg olsun diye ter döküyoruz burda benim için problem yok aşşada 2 adam keserim pvp mı yaparım bu konu horde ve aly için 40 player yerine max 25 yapılabilir bg oldugunda random yazılana 250 gold vericem dediğim ve verdiğim günleride bilyorum.Tek tarafli düşünmeyelim lütfen.

her pvp konusunda zamanında aly düşük gs liği kovdu demeyin geçmiş geçti bugun bir aly çıksın desin bakım beni bg den kovdular diye anlını karışlarım walla
:D Ewet 5 Ally Av Aliriz Abi Bende Onu Diyorum Zaten :D 5den Fazla Niye Yaziliyoki Millet 5 Ally Alayina Yeter :D
ya denen şey şu sonuçta zamanında çok adam kovuldu ally tarafında bgden anladığım kadarıyla ve bu adamlar ya bıraktı gitti ya da sıfırdan horde açtılar kastılar şimdi horde tarafında bg giriyorlar yani alliance yok yere kendine oyuncu kaybettirdi şimdi de sayımız az diyor
av hariç her yere sayımız yetiyor şükür :lol:
ha bu arada horde yan char sokuyo diyen varsa evet yan char sokuyorum ama horde tarafında yan char sokuyorum :P dementorla oynamayı bıraktım artık sürekli miss geçen manası zırt diye biten paladin hiç keyif vermiyor valla. Ama yan charlarıma iyi honor kastım son 3 günde :D
[quote name='WeNy' timestamp='1286371815' post='277060']
:D Ewet 5 Ally Av Aliriz Abi Bende Onu Diyorum Zaten :D 5den Fazla Niye Yaziliyoki Millet 5 Ally Alayina Yeter :D
[/quote]

Ben WTurk' de 5 horde ile av bossunun kesildiğini gördüm, şahitlerim var :D
Av random olduunda tüm hordeler baırıo lfg den av random yazılın die ve herkez yazılıo geçenlerde 39 horde yazıldı ki av nin kapasitesi 40player 1 taraf için yani horde tarafı playerlarını tamamlıyo ally tarafı tammlayamıosa o bizim problemimiz diil.Sırf ally tarafı istio diede bg nin kapatılması çok saçma.
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1286378247' post='277068']
Av random olduunda tüm hordeler baırıo lfg den av random yazılın die ve herkez yazılıo geçenlerde 39 horde yazıldı ki av nin kapasitesi 40player 1 taraf için yani horde tarafı playerlarını tamamlıyo ally tarafı tammlayamıosa o bizim problemimiz diil.Sırf ally tarafı istio diede bg nin kapatılması çok saçma.
[/quote]

hoca bizde isteriz 40 a 40 player olsunda AV yapalım.Emin ol en güzel battleground dur AV.şimdi sırf biz istiyoruz diye degilde sayı yetersizliginden kapatılan bi bgyi random bgde tutmak ne kadar mantıklı ? onun yerine adam gibi herkesin girip keyifle oynayabilecegi bgler mevcut zaten çeşitde var.

Bugune kadar böyle yapılan şeyi daha dogrusu update e kadar randomdan kaldırılmış olan AV updateden sonra unutulmuş sadece bunu düzeltmelerini istiyoruz + KAPILAR AÇILINCA CİDDİ BİR LAG SÖZ KONUSU 1 2 dk kadar ALLİANCE DA DURUM BU GMLER BU DURUMA BİR BAKSIN.
Av de kapatılırsa 3bg kalıo gerie ztn sürekli eos wsg ab bayıyo adamı arada deişik ortam iyi oluo ha açarlarsa bozuk olan 2 bg yi o zmn kapatsınlar avyi ona bende razıyım.Lag olayı horde tarafındada oluo kapılar açıldıktan sonra çok keç binebilioruz atlara
Horde aşkı yav horde aşkı 27 ally 13 horde av de geçişleri sevdim bg bg bg bg bg kapatabilrsiniz topici (:
[quote name='etsw' timestamp='1286366583' post='277055']
asal oyunda mısınız lan :) nick ne özelden yazsana bi geleyim ziyarete :)
[/quote]

eet döndüm bende yalın oldu bi ay falan heralde :) druid kastım nightmarre senle bikaç kez karşılaştık bglerde :P
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1286370449' post='277057']
Yani dalaranın altı dolmasın diye mi av kapatılacak? Yapmayın Allah aşkına Av de düzgün rotasyonla girerseniz 5 kişi bile kazanırsınız bizim 25 kişilik horde kadrosu zaten yolda dağıla dağıla 10 kişi kalıyor boss karşısında eğer bir tank birde heal varsa 3 dps olsun boss u kesin direk av bitsin

Önceki gün ally kanalındaydım bazı oyuncular hordeler alt charını sokuyor bg başlatıyorlar sakın girmeyin diyorlardı ispatla dersin ispatlayamaz felaket tellalığı ancak siz önce o arkadaşları susturun bakın millet nasıl şevkle girer, bugün ally 25 kişi çıkaramıyorsa av için bunun suçlusu yine ally dır zamanında itemi düşük diye oyuncular kovuldu bg den çoğu bırakın bg den soğumayı server den soğudu bırakıp gittiler.

Bence kapalı yasak namına hiç bir şey olmamalı kapalı bg' lerde açılmalı giren gelir oynar girmeyen olursa iki tarafta girmez olur biter.
[/quote]

sen beni anlamamışsın birdaha oku istersen, amaç kazanmak yada kaybetmek değil, ben 5dk içinde bitecek ve zaten ilk 1 dksı lag ile geçen bir bg istemiyorum (not bugün birçok kez kazanıp beleşe honor almamıza rağmen) ally av için 25 kişi çıkartsa neolcak? av kaç kişilk biliyormusun? horde da henüz av için gerekli sayıyı bulamadı...
edit : 26 kişi girdiğide oldu allyın

[quote name='marvellous' timestamp='1286371451' post='277059']
bakın amaç kapatmak değil player sayısı düşürülebilir.

Ve yaşar bilmediğin şeyler hakkında kesin konuşma dostum son günlerde bg olsun diye ter döküyoruz burda benim için problem yok aşşada 2 adam keserim pvp mı yaparım bu konu horde ve aly için 40 player yerine max 25 yapılabilir bg oldugunda random yazılana 250 gold vericem dediğim ve verdiğim günleride bilyorum.Tek tarafli düşünmeyelim lütfen.

her pvp konusunda zamanında aly düşük gs liği kovdu demeyin geçmiş geçti bugun bir aly çıksın desin bakım beni bg den kovdular diye anlını karışlarım walla
[/quote]
evt player sayısı düşürebilir o daha mantık en azından 5dk içinde bitmez, gerçi düşürülüncede millet birbirini arıcak haritada, kocaman harita :D

Edited by NightMare

o haritada zaten amaç pvp değil boss kesmek oldugundan pvp yapmaya kalkanlarda yolda dökülücektir sorun yartıcagını sanmıyorum
Karşınızda yeterli player olmadan bg den ne kadar zevk alıyorsunuz ki <_<
10vs10 wsg yi 40vs10 av ye tercih ederim ama kapatılmasın tabi ki random da karsı tarafta yeterli player yoksa( her iki taraf icinde geçerli ) bg açılmasın! acilip 5 dk da kapanmasi sadece bi tarafin haksiz ustunlugune neden oluyo ya da format olarak sayı dusurulebiliyorsa düşürülsün