Jump to content
Posted
Random bglerde av'yi tekrar kapatırsanız seviniriz sayın yöneticiler.
Sebep : Ally'da bg giren player sayısı çok az(ally=7 horde=30 omg?)
Yorum: Eskiden kapalıydı,iyiydi ya :)
Sonuç: AB,EoS,WSG en azından girmeye çalışan arkadaşlarımızın pvp hevesi kursağında kalıyor.15 kişilik bgleri 10 kişiyle çeviriyoruzda,40 kişi?... :D Anlaşılmıştır zaten
Not:Strand'ıda dahil edebilsek bglere daha çok kayıt olabilir(action olsun az)

Featured Replies

Alterac walley kapatıldı sonunda başardınız servera yeni Bg ler beklerken bişeylerin kaldırılmasını saglamak güzel bir duygudur heralde...
[quote name='cajamanga' timestamp='1286887321' post='277376']
Alterac walley kapatıldı sonunda başardınız servera yeni Bg ler beklerken bişeylerin kaldırılmasını saglamak güzel bir duygudur heralde...
[/quote]

Her yeri kapatacaksın aslında pve pvp adına bi tek wsg açık olacak server' da bak gör sen o zaman ne kadar mutlular <_<
kapatılma sebebinin lag oldugunu bilyorsunuzdur umarım
[quote name='dementor' timestamp='1286890607' post='277392']
lag mı ?
[/quote]
Evet ben girer girmez şahsen cıkıyorum uzun bi süre lagda kalıyoruz yaklaşık 1 dakika kadar ayrıca yeterli sayıyıda ulaşılmıor bitiyo 5dk içinde
1dk 32 saniye gibi bir süresü lag da kalıyor av de
Bende bunu anlamıyorum horde lag yok ally var aynı serverda oynamıyormuyuz biz bunun sebebi ne?
hordeda lag yok mu dedim ya illa horde ally olayına getirceksiniz herşeyi bende lag yok dedim BENDE net mi horde oyuncularında da lag oluyo
Sadece senin lafın için yazmadım yanlış anlama birkaç horde arkadaşımdanda duydum lag olmadığını sende yazınça bende böyle birşey yazdım.
bizde de lag var diyenler oldu ben de bgde lag olduğunu duyunca şaşırdım bende lag yok ama bgnin ortasında karşılaşıyorum allylarla demekki lag genel değil
pvp yok dediniz horde dan ally a geçiş yaptırdınız ve sonrasında bg kapattırdınız ? nası bi ikilemdir anlamış değilim sorunların çözümüne gitmek daha mantıklıydı (bence) <_<
[quote name='alkyone' timestamp='1286898704' post='277416']
pvp yok dediniz horde dan ally a geçiş yaptırdınız ve sonrasında bg kapattırdınız ? nası bi ikilemdir anlamış değilim sorunların çözümüne gitmek daha mantıklıydı (bence) <_<
[/quote]
sorunu ignore etmek varken ne gerek var ona :P
[quote name='dementor' timestamp='1286898846' post='277418']
sorunu ignore etmek varken ne gerek var ona :P
[/quote]
aynen aynen :D bak sende lag bile yokmuş bendede yoktu kesin ttnet sorumlu onu ignore edelim :P
açsınlarda sorunlu bi yeri oynamak ne kadar keyif verir insanlara onu bilemem ben şahsen tercih etmiyorum alteracı
bence kapatılması iyi oldu beni sarmıyodu av :D zaten 5dk da bitiyodu 4dksı at üstünde koşmakla geçiyo. bi kaç serverda girdim 40 a 40 bitmek bilmiyo öylesi daha sıkıcı:D bence Bl@zzard kaldırsın direk avyi
[quote name='Shekoly' timestamp='1286899512' post='277422']
bence kapatılması iyi oldu beni sarmıyodu av :D zaten 5dk da bitiyodu 4dksı at üstünde koşmakla geçiyo. bi kaç serverda girdim 40 a 40 bitmek bilmiyo öylesi daha sıkıcı:D bence Bl@zzard kaldırsın direk avyi
[/quote]

Geçen sene bir av yapmıştım bir buçuk saat mi ne belkide daha fazla sürmüştü hayatımda yaptığım tek adam gibi bg' idi diyebilirim, büyük bosslar dahil ufakları kesmişti iki trafta ve sayıyı birbirlerini keserek düşürmeye çalışıyorlardı :rolleyes:
valla ben fun serverda girmiştim orda bgden çıkınca da 15dk beklemek gerekiyor yazılamıyosun tekrar. ondan mecbur oynuyoduk çıkmıyoduk bgden bi de fun server item kasma derdi yok herkes heal olmuş :D 30 heal 10 dps oluyodu:D normal pve raidi gibi oluyodu düz dps yapıyoduk :D
[quote name='dementor' timestamp='1286894726' post='277406']
hordeda lag yok mu dedim ya illa horde ally olayına getirceksiniz herşeyi bende lag yok dedim BENDE net mi horde oyuncularında da lag oluyo
[/quote]

horde dan ally geçen arkadaslarda aynı şeyi söylüyor nedenini bilemiyoruz, fakat horde da girerken burda lag olmuyordu diyorlar, burda ally-horde olayına girilen birşey yok, sadece durum belirtliyor.

bgnin kapatılması ile ilgilide, lag olayı çözülüp, gereken player sayısı düşürülürse, bizde neden oynamak istemeyelim av?
  • Author
AV'deki olay odur zaten.Son bossu kesmek öncelikli amaç olamıyor.Neden mi çünkü Boss herkese teker teker tek atmaya başlıyor,sonra birde 5-6 playerda savunmaya gelince boss işi yatıyor.Anca Bossun yanındaki guardlar azaltılarak kesilebiliyorki ki bu çokta mantıklı birşey değil.Çünkü o süre zarfında playerlar doluşuyor savunmaya.Yani lafın kısası pointler biricil bossları kesip,tower,base ve geriye kalanıda killerden alınarak tamamlanıyor sıfıra.İş böyle olunca 20dk ile 150dk arası sürebiliyor(takımların becerilerine göre).
şimdi sonunda kapattırdınız diyenlere biz kapattırmadık,zaten gmlerin almış oldukları karar doğrultusunda kapatılması gerekiyordu.Sadece hatırlattık...Serverda AV'nin oynanabileceği koşullar sağlandıktan sonra açsınlar tabi.30-35k honoru başka nerden kasıcaksın tek seferde :D
Ben wt'de wintergrasp'ı nasıl görmek istiyorsam ama olanaklar nasıl yetmiyorsa buda öyle birşey dostum.
[quote name='Shadowdust' timestamp='1286900920' post='277430']
AV'deki olay odur zaten.Son bossu kesmek öncelikli amaç olamıyor.Neden mi çünkü Boss herkese teker teker tek atmaya başlıyor,sonra birde 5-6 playerda savunmaya gelince boss işi yatıyor.Anca Bossun yanındaki guardlar azaltılarak kesilebiliyorki ki bu çokta mantıklı birşey değil.Çünkü o süre zarfında playerlar doluşuyor savunmaya.Yani lafın kısası pointler biricil bossları kesip,tower,base ve geriye kalanıda killerden alınarak tamamlanıyor sıfıra.İş böyle olunca 20dk ile 150dk arası sürebiliyor(takımların becerilerine göre).
şimdi sonunda kapattırdınız diyenlere biz kapattırmadık,zaten gmlerin almış oldukları karar doğrultusunda kapatılması gerekiyordu.Sadece hatırlattık...Serverda AV'nin oynanabileceği koşullar sağlandıktan sonra açsınlar tabi.30-35k honoru başka nerden kasıcaksın tek seferde :D
Ben wt'de wintergrasp'ı nasıl görmek istiyorsam ama olanaklar nasıl yetmiyorsa buda öyle birşey dostum.
[/quote]
gmler karar almıştı dediğin daha önce de bu kararı alliance aldırmıştı gmlere çünkü bg 6 ally 30 horde şeklinde anlamsız oluyodu ama eğer ki av 20-20 hale getirilebiliyosa getirilsin öyle oynayalım güzel bi bg çünkü
[quote name='Edyy' timestamp='1286899115' post='277421']
açsınlarda sorunlu bi yeri oynamak ne kadar keyif verir insanlara onu bilemem ben şahsen tercih etmiyorum alteracı
[/quote]
kapatılmasın ama SORUNU ÇÖZÜLSÜN demiştim zaten ayrıca buna öneride getirip sayı indirilebiliyosa süper olabilir dedim ayrıca bg lerin uzun süreni daha çokhoşuma gidio sahsen öyle bi haritada 150 dk gecirmek insanı sıkmaz sanırım
[quote name='alkyone' timestamp='1286954807' post='277466']
kapatılmasın ama SORUNU ÇÖZÜLSÜN demiştim zaten ayrıca buna öneride getirip sayı indirilebiliyosa süper olabilir dedim ayrıca bg lerin uzun süreni daha çokhoşuma gidio sahsen öyle bi haritada 150 dk gecirmek insanı sıkmaz sanırım
[/quote]

haklısın üstad ama en azından serverda 40vs40 yakalamak zor olucak inş gmlermiz bi şekil yaparlar ama ben genede girmem alterac :)