Jump to content
Posted
[b]Öncelikle selamlar arkadaslar ygs-lys şu iki saçma sınav yüzünden oyuna ara veriyorum ki zaten zevkide kalmamıştı son günlerde. Her türlü saçmalıklarıma ego tatminlerime maruz kalan kişiler ; Lichkingg Weny Lhatsia Harami vb. aklıma gelmiyor hepinizi seviyorum ve onca yaşadıklarımız Hayalperest:D. Ve şu Dalaran altta yaptıgım şeylerden dolayı 1 hp kalınca öldürme vb. bunlar içinde özür diliyorum hordelardan ve kendimi ygs-lys ve fatmagülün suçunu aramaya adıyorum hepinize tşkkrler:)[/b]

Edited by Eudamoniaa

Featured Replies

yaa orda weny lhasia nicklerini görünce dewamını okumadım pardon :) amaaa geri dön bakk yoksaa duellden snra kesmenin bnm için zevki kalmiycak
bu duel sonu dalma gelenek halıne gelmıs artık sanırım (ally olma sınavı) :P
[quote name='Fluu' timestamp='1286479566' post='277120']
bu duel sonu dalma gelenek halıne gelmıs artık sanırım (ally olma sınavı) :P
[/quote]

evet öle milli ediyoruz arkadasları :rolleyes: neyse broo en iyisini yaptın ii çalış kocaman adam ol :P
[quote name='Eudamoniaa' timestamp='1286474807' post='277115']
[b]Öncelikle selamlar arkadaslar ygs-lys şu iki saçma sınav yüzünden oyuna ara veriyorum ki zaten zevkide kalmamıştı son günlerde. Her türlü saçmalıklarıma ego tatminlerime maruz kalan kişiler ; Lichkingg Weny Lhatsia Harami vb. aklıma gelmiyor hepinizi seviyorum ve onca yaşadıklarımız Hayalperest:D. Ve şu Dalaran altta yaptıgım şeylerden dolayı 1 hp kalınca öldürme vb. bunlar içinde özür diliyorum hordelardan ve kendimi ygs-lys ve fatmagülün suçunu aramaya adıyorum hepinize tşkkrler:)[/b]
[/quote]
ben ally oldum sen gittin olmadı ama :) neyse tekrar görüşmek dileğiyle. Geri gel :) başarılar.
Alp Seni Kendime Benzetebildim Biraz Sende Bıraz Umut Vardi Onuda Selman Gordu Ama Hayalperest Umutsuz Vaka :D Sınavlarını Hallet Ben Burda Olamicam Belki Ama Tekrar Geldigimde Burda Birini Bulmak Isterim