Jump to content
Posted
Gm lerden ally horde horde ally geçişlerinde indirim istiyorum. Ally olarak bıze katılcak arkadaslar ücretin 20k olması sebebı ıle aktarım yapamıyorlar :rolleyes:

[IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG]

Edited by xtrem

Featured Replies

Eren sen pazarlığı yap fiyatta anlaş ben sonra geçiyim :D
  • Author
hersey sizin için zaten fiyat da anlaşmaya gidicek. Kamu kuruluşlarını devreye sokucez wow-sen hatta tekel bile destege hazır dalanar bank ın onunde bu gece 21 de açlık grevıne başlıoz :)
cuma gunune kadar gecişi yapmasak da cuma gunune kadar basvurmus olanlara 5k dan yapacagımızı soylemiştik zaten. ama bole geniş bizim arkadaslar tabirini ciddiye alamam. 1 ay sonra oda wardı buda wardı muhabbetine de gelemem kimse kusura bakmasın tam isim listesi warsa alıyım. yoksa 20k.
alliance-horde geçişleri tüm horde alliance geçsin şeklinde bi yanlış anlaşılma oldu galiba serverda :D
[quote name='dementor' timestamp='1286575393' post='277148']
alliance-horde geçişleri tüm horde alliance geçsin şeklinde bi yanlış anlaşılma oldu galiba serverda :D
[/quote]
((+)) kesinlikle öyle olmuş 3-5 kişi kaldık sanki horde olarak :mellow:
Hayatta indirim olmaz zaten GM lere gelişi ne kadar :D
[quote name='dementor' timestamp='1286575393' post='277148']
[/quote]
Aynen öyle taylan.Boşver bizbize yeteriz.serverda 1 tek horde kalsakta yinede FOR THE HORDE
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1286623565' post='277167']
Hayatta indirim olmaz zaten GM lere gelişi ne kadar :D

Aynen öyle taylan.Boşver bizbize yeteriz.serverda 1 tek horde kalsakta yinede FOR THE HORDE
[/quote]
+++ FOR THE HORDE
[quote name='dementor' timestamp='1286627546' post='277169']
+++ FOR THE HORDE
[/quote]

For The Horde herzaman biz sadece zevk almak icin geçtik saatlerce dalaranda kalmaktan sıkıldıl saat sabahın 5:20 si High born oyunda ve wsg + ab yapıyoruz gayet güzel bence.. :)
Server da TEk HOrde Kalsam Burda Kalcam BU Soz Bana Tanidik Geldi GUild de Tek Kalsamda Ben Burdayim Gibi Guild Olarak Bİ Ise Yaramadi Ama Faction Olarak Ise Yarar Insallah :)

Edited by WeNy

bugün bi sıkıntımız olmadı valla sabahtan beri bi bg kaybettik sadece ama dün bi felaketti :D
[quote]+++ FOR THE HORDE [/quote]

++++

Bgler akıyooorr akıyorr sıcak sıcakk yanıyooo yanıyoo .
Horde her türlü bg yapar ;)
[quote name='Ligafor' timestamp='1286651806' post='277201']
++++

Bgler akıyooorr akıyorr sıcak sıcakk yanıyooo yanıyoo .
Horde her türlü bg yapar ;)
[/quote]

BG Ler Akıyor Markları Alamıyoruz Çok ÖNemli Bi Konuu Markları Artık verilse Çok iyi OLur Yönetici arkadaşlar Eskiden Frost için düzenlenmişti onu eski haline getirseler
[quote name='Snoopboy' timestamp='1286655553' post='277202']
BG Ler Akıyor Markları Alamıyoruz Çok ÖNemli Bi Konuu Markları Artık verilse Çok iyi OLur Yönetici arkadaşlar Eskiden Frost için düzenlenmişti onu eski haline getirseler
[/quote]
bg markı mı yoksa emblem of frost mu istiyosun