Jump to content
Posted
Ewt arkadaslar oscar ödülleri dün gece sahiplerini buldu.

En iyi Roq ödülü dün gece ki tek de adam alma başarısı ile Enttreri ( mehmet bu sefer duzgun :))
En iyi healler clasında Hord dan Ainssowrd. ne yatırıo ne yatıo mubarek :)
En iyi warlock clasında Cck aralıksız fearı yuzunden ferıstahımız kayıyo :)
En iyi prıst clasında 2 kısı odulu paylastı Edyy ve Sylp :)
En iyi warrior clasında dun gece şok bır gelısme oldu ve hord dan ally e gecıcegını ılan eden darkrage bu haber ıle ödüle hak kazandı :P
En iyi shaman clasında Hord ismi Blackwolf olan Ally de Lauren olarak şok bir gelisme ile ödülünü aldı :)
En iyi Dk class ında knkam olarak Ryuu ( levent) ödülü aldı. torpıl var demedı demeyın :)
En iyi druıd clas ında helbort siprinter olarak wsg de bayrak çalma işinde başarılı oldugu için ödül aldı. Ama kalbımızdeı druıd Qansy :)
En iyi paladdın dalında guıld ımden weny :D genel olarak shodowmorn u alma basarısı gösteren General...

[IMG]http://wturk.com/sign/Naturell.png[/IMG]

Edited by xtrem

Featured Replies

[quote name='WeNy' timestamp='1286530281' post='277134']
Paladin Class Olarak Bıle Gorulmuyo Artik :D
[/quote]

+
allah razı olsun doğru yazdın :D dün killing amaclı oynadım ondandır son iki bg de wins için mücadele ettim ama yeterince korkutucu olmuş hele iki dk beni görüp kaçtıgını görünce gülmekten oyun oynuyamamıştım bi ara :D
abi niye bizim ödül paylaşıldı şimdi ödülün yarısını mı aldım ben :lol:
[quote name='marvellous' timestamp='1286533712' post='277136']
allah razı olsun doğru yazdın :D dün killing amaclı oynadım ondandır son iki bg de wins için mücadele ettim ama yeterince korkutucu olmuş hele iki dk beni görüp kaçtıgını görünce gülmekten oyun oynuyamamıştım bi ara :D
[/quote]

Onlar Kimse Bıraksın Oyunu Bence :P
[quote name='Snoopboy' timestamp='1286535544' post='277139']
Onlar Kimse Bıraksın Oyunu Bence :P
[/quote]
sende bi ermişlik var ne zaman sana dalsam bi köşeden birisi çıkıyo :D
  • Author
erdi sen tek olamazsın.. aslında shadow da teksın de slyp yı es gecemem :) bullcaos harbı snde bı ermıslık durumu var tek yakalanmıyorsn hadı yakaladım yırtık bır yerdn cıkarmıs gıbı anında bırı gelıo yardıma :)

[IMG]http://wturk.com/sign/mini/Naturell.png[/IMG]

Edited by xtrem

[quote name='marvellous' timestamp='1286536537' post='277140']
sende bi ermişlik var ne zaman sana dalsam bi köşeden birisi çıkıyo :D
[/quote]

Aa Warrilerde Problem var Blade storm atarken blind sap vs gibi yiyoruz yinede iyi dayanıyoruzz Size :P

Dün Kimsecik Yoktu wsg Yarı Hp ile Kesmedin :P
[quote name='Snoopboy' timestamp='1286536711' post='277142']
Aa Warrilerde Problem var Blade storm atarken blind sap vs gibi yiyoruz yinede iyi dayanıyoruzz Size :P

Dün Kimsecik Yoktu wsg Yarı Hp ile Kesmedin :P
[/quote]
hp ve resi ağırlıklı item set ile girdim wins için kill için değil :) hem kesememek normal kötü oyuncumusun :)
[quote name='marvellous' timestamp='1286536959' post='277143']
hp ve resi ağırlıklı item set ile girdim wins için kill için değil :) hem kesememek normal kötü oyuncumusun :)
[/quote]

Walla 2 hafta kadar önce kendime güveniyodum ama artık dil Yine Bozuldu bizim warriler
  • Author
mehmet senın yanında kım dayanabılr bırak wıns ıcın gırdım ayagını :P

[IMG]http://wturk.com/sign/mini/Naturell.png[/IMG]

Edited by xtrem

Aybettin eren Merak etme tek yakalasanda Manzare Değişceğini sanmıyorum :D
paladin diye bişi yok artık pek gül gibi itemli paladin var bir haftadan fazla oldu bi kere girip de pvp yapmadım onu geçtim pve bile yapmıyorum artık varsa yoksa sublety roglar iş yapıyo pvpde
[quote name='dementor' timestamp='1286576666' post='277152']
paladin diye bişi yok artık pek gül gibi itemli paladin var bir haftadan fazla oldu bi kere girip de pvp yapmadım onu geçtim pve bile yapmıyorum artık varsa yoksa sublety roglar iş yapıyo pvpde
[/quote]
yarın bilgisayarım eve gelsin char açayım 1-2 haftada ağır ağır kasayım,3-4 haftada item yapayım,az paslanmışımdır toparlanma sürecimde 3 hafta sürsün. 7-9 hafta arası değişen bi süre içinde yayın hayatınıza warlockla katılıcam :D
[quote name='Rokka' timestamp='1286576892' post='277153']
yarın bilgisayarım eve gelsin char açayım 1-2 haftada ağır ağır kasayım,3-4 haftada item yapayım,az paslanmışımdır toparlanma sürecimde 3 hafta sürsün. 7-9 hafta arası değişen bi süre içinde yayın hayatınıza warlockla katılıcam :D
[/quote]
ufukta bi chaos bolt var :D
[quote name='dementor' timestamp='1286577252' post='277154']
ufukta bi chaos bolt var :D
[/quote]
aslında rogue oynucaktımda genelde başlamadan önce ezilen classı tercih ediyorum şimdilik lock desemde paladinde kasabilirim.Ezilen classı seçmem artistlikten değil,kimse oynamazda ben oynarken tüm itemlar bana geliyor ve tam ben gearı tamamlamışken cart bi buff geliyor ortaya o dönemki chaos boltlar ve benzerleri çıkıyor :D
[quote name='Edyy' timestamp='1286534106' post='277137']
abi niye bizim ödül paylaşıldı şimdi ödülün yarısını mı aldım ben :lol:
[/quote]
pardon yaaa ben senle paylaştım da sanki <_<
ödülün yarısını deil parmak ucunu weririrm belki düşünmem lazım :D :D
[quote name='alkyone' timestamp='1286615302' post='277158']
pardon yaaa ben senle paylaştım da sanki <_<
ödülün yarısını deil parmak ucunu weririrm belki düşünmem lazım :D :D
[/quote]

üstadım yanlış anladın sen varken ne haddime demek istemiştim :P
[quote name='Edyy' timestamp='1286628765' post='277172']
üstadım yanlış anladın sen varken ne haddime demek istemiştim :P
[/quote]
Heh şimdi oldu hakkımdan vazgeçiyorum ödülün hayırlı olsun :P
[quote name='dementor' timestamp='1286627608' post='277170']
ya siz priestin iki farklı yüzüsünüz ama eren abi naapsın :D
[/quote]
Herkes holy ken ben shadow dum şimdi herkes shadow ben dis im bende bi sorun var sanırım :P
EWet Son Degişimlerden Sonra Paladin Class Olarak Juri Tarafindan Tekrardan Ongoruldu :D Ama Odul Tartismalari Halen Suruyor :) Bundan Sonra ALtin Portakalda Adaylari Gorcez :P
[quote name='marvellous' timestamp='1286534616' post='277138']
oscarımı alır otururum köşeme :blink:
[/quote]
herşey doğruda rog yanlış be abi :)