Jump to content
Posted
[URL=http://img121.imageshack.us/i/16239517.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/222/16239517.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
alliance bir ara wsgde 11 horde olmasını çok dile getirmiş hack bug gm desteği falan ne varsa sıralamışlardı sizde de oluyo demiştik dinletememiştik alın buyrun ss daha tap taze :) demek ki neymiş bu serverda ara sıra olabilen bir hataymış

Featured Replies

Ya aslında böyle şeyler tarafların birbirlerine olan hırslarını arttırmakdan başka bir işe yaramadığına emin olabilirsiniz.Ama nedense insanlar sürekli bi suçlu aramak istiyolar ve genelde Kurunun yanında yaşıda yakma gayretindeyiz maalesef.
doğru.

Edited by Lofty

Yok Horde lar kalkıp bug var hack var falan demez hata der geçer sorun yok sadece dementor arkadaşımız zamanında horde lar hile kullanıyor diye açılan topiclere karşın böyle şeyler olabileceğini göstermek istemiş
[quote name='Ligafor' timestamp='1286664667' post='277212']
Yok Horde lar kalkıp bug var hack var falan demez hata der geçer sorun yok sadece dementor arkadaşımız zamanında horde lar hile kullanıyor diye açılan topiclere karşın böyle şeyler olabileceğini göstermek istemiş
[/quote]

Bende tam olarak böyle bişi demek istemişdim :mellow:
[quote name='dementor' timestamp='1286661010' post='277205']
[URL=http://img121.imageshack.us/i/16239517.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/222/16239517.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
alliance bir ara wsgde 11 horde olmasını çok dile getirmiş hack bug gm desteği falan ne varsa sıralamışlardı sizde de oluyo demiştik dinletememiştik alın buyrun ss daha tap taze :) demek ki neymiş bu serverda ara sıra olabilen bir hataymış
[/quote]

Ortak Daha KOnu Açılmaz Emin Ol :P lol
[IMG]http://img801.imageshack.us/img801/4559/wowscrnshot100910201347.jpg[/IMG][/URL]</noscript>

Bu da dün yaşandı. Eminim artık hack tarzi söylemler biter.
yoksa ally mı hack kullanıyo :P şaka bi yana arada iki tarafa da oluyor bu abartılmaması lazım.
şu işe bak yaw biz sıra bekleriz randomda girmek için ally ler 11 kişi girmişler wallahi haksızlık :P :P :P :P :D :lol:
  • 2 weeks later...
ya bu topic i şans eseri gördüm ançak şunu açıklamak istiyorum bu arada ben TiryakiHasan
-Orj gibi her oyuncu(kişi reel birey) 1 hesabı olsaydı bunlar olmazdı
-malesefki topici açan kişi bir den fazla hesabı olduğunu düşünerek
ve geçenlerde büyük tartışma yaratan ally-horde eşitsizliği maddelerinde bu olayı yazdığım için msj gönderdiğinz kişi ben olarak şunu açıklamak isterim;
o zamanlarda olan hataları, ally ler daha cok kanıtlamıştır yani hordede sürekli oluyordu
ve siz günde 1 ve ya 2 defa karşılaştığınız bir olayı dalgaya alıyorsunuz :D
diğer bir hususta şuan o resimdeki görünen 16 ally nin tek elin parmağı kadarı horde ve 2 den fazla hesabı var ne malum sırf bu ss yi almak için böyle bir şey yapmadığınız kısacası
wtürkte orj olmadığı için her ne olursa olsun hiç bir hata bug kendi kendine olmaz demekki bir olayın üstüne gidip oyunda, bu hatayı bulmak için kurçalandığında,o hata illaki cıkıyor .kısacası hem ally de hem horde'de wturk ''orj olmadığı'' için hatalarını kurçalamak ayıptır diyorum
buraya güzel bir atasözü yazardım ama tekrar söylüyorum(5-10 kere söyleyimde abuk sabuk bahaneler yazılmasın)
''bir şeyi karıştırmassanız kendiliğinden olmaz''

i

Edited by mehmeto

Ülen tiryaki, yuh sana artık yuh :) git bi çay iç temiz hava al biraz :)
haksızmıyım abicim :D ; ''bir şeyi karıştırmassanız hatasını bulamazsınız''
orj deyim ve inanırmısın alterac valley e 41 horde girdi ama oyun başlamadan sistem sonuncu adamı attı...

ben haksızlıklara gelemem o kadar!

Edited by mehmeto

17 ally 15 horde var bende bide yendik:D
[quote name='Ligafor' timestamp='1287810971' post='278311']
17 ally 15 horde var bende bide yendik:D
[/quote]

hımmm iyimiş oda 10-7 wsg kazandıgımızı hatırladım bunu yazınca
[quote name='mehmeto' timestamp='1287802682' post='278306']
ya bu topic i şans eseri gördüm ançak şunu açıklamak istiyorum bu arada ben TiryakiHasan
ve geçenlerde büyük tartışma yaratan ally-horde eşitsizliği maddelerinde bu olayı yazdığım için msj gönderdiğinz kişi ben olarak şunu açıklamak isterim;
o zamanlarda olan hataları, ally ler daha cok kanıtlamıştır yani hordede sürekli oluyordu
diğer bir hususta şuan o resimdeki görünen 16 ally nin tek elin parmağı kadarı horde ve 2 den fazla hesabı var ne malum sırf bu ss yi almak için böyle bir şey yapmadığınız kısacası
wtürkte orj olmadığı için her ne olursa olsun hiç bir hata bug kendi kendine olmaz demekki bir olayın üstüne gidip oyunda, bu hatayı bulmak için kurçalandığında,o hata illaki cıkıyor .kısacası hem ally de hem horde'de wturk ''orj olmadığı'' için hatalarını kurçalamak ayıptır diyorum
buraya güzel bir atasözü yazardım ama tekrar söylüyorum(5-10 kere söyleyimde abuk sabuk bahaneler yazılmasın)

i
[/quote]

Tiryaki forever herzamanki gibi :)
  • Author
[quote name='Edyy' timestamp='1287831927' post='278323']
[/quote]
bire beş dağıttığım günleri anımsadım :P
[quote name='Edyy' timestamp='1287831927' post='278323']
[/quote]

horde ken mi :D
[quote name='Shekoly' timestamp='1287834730' post='278328']
horde ken mi :D
[/quote]

yok aliken :D
[quote name='mehmeto' timestamp='1287803222' post='278308']
haksızmıyım abicim :D ; ''bir şeyi karıştırmassanız hatasını bulamazsınız''
orj deyim ve inanırmısın alterac valley e 41 horde girdi ama oyun başlamadan sistem sonuncu adamı attı...

ben haksızlıklara gelemem o kadar!
[/quote]

Yürübe!
[quote]hımmm iyimiş oda 10-7 wsg kazandıgımızı hatırladım bunu yazınca[/quote]

Eddy iyi hoş diyon da 15 kişilik haritadan bahsediyorum misal verdim dostum :)
  • Author
[quote name='mehmeto' timestamp='1287802682' post='278306']

i
[/quote]
Yani sen şimdi diyosun ki horde bgye 1 kişi fazla girince hordeun suçu ally bgye bi kişi fazla girince yine hordeun suçu. İlginç baya ilginç.
[quote name='dementor' timestamp='1287862637' post='278344']
Yani sen şimdi diyosun ki horde bgye 1 kişi fazla girince hordeun suçu ally bgye bi kişi fazla girince yine hordeun suçu. İlginç baya ilginç.
[/quote]
hepsi sasori'nin suçu sana kuru pasta alıp beni aç bırakıyo!
[quote name='dementor' timestamp='1287862637' post='278344']
[/quote]

allah allah orda öyle bir şey yazdığını göremedim ben ?

ally veya horde kim olursda olsun bir şeyi kurcalamazsanız olmaz diyorum daha ne diyim :D
  • Author
[quote name='mehmeto' timestamp='1287865863' post='278349']
allah allah orda öyle bir şey yazdığını göremedim ben ?

ally veya horde kim olursda olsun bir şeyi kurcalamazsanız olmaz diyorum daha ne diyim :D
[/quote]
orda öyle bişi yadın oku tekrar yadığını ayrıca biz neyi nasıl kurcalıyoruz merak ettim