Posted October 10, 201014 yr Güncellemeden Sonra Sık SIk Dc Olmayaşa Başladı Sanırım Bi problem var en fazla 20 dakka online kalabiliyoruz
October 12, 201014 yr Horde yapıyor yada değil belki de ally bg kazanınca bug oluşuyor, suçlamadan ziyade bu durumdan sıkıldık yeter artık yine gitti honorlar.
October 12, 201014 yr Suçlama değil, olayın yetkililerce incelenip açıklığa kavuşturulmasını istiyoruz. Herkes için sıkıntı verici bir durum sonuçta. Ama dediğim gibi ben şansen horde bg aldıktan sonra dc geldiğini görmedim son 2 gün içinde, online olduğum süre zarfında. Eğer yanılıyorsam lütfen düzeltilsin. Edited October 12, 201014 yr by Vuagnon
October 12, 201014 yr o teoriyi ben üretmedim farkındaysan bak ama sende o sonuca ulaşmışın gördüğüm kadarıyla. bu sabah yine dc oldu dedim yok bu db ile alakalı. oyuna girdiğimde bide baktımki ally bg kazanmışta olmuş 2k honor dionda 15 kere fln oldu bu. ortalama 13 kişiden desek her bg de toplam kayıp 390k... 2 adamı non set pvp diersin bu honorla ha kasmasına kasarız tekrar ztn zor bişe deil şuan bg almak. yapabilceğimiz tek şey yetkililerden ilgilenilme istememizdir tabi.
October 12, 201014 yr biz de dc yedik bg sonrası ayrıca atladığınız bir nokta var ally bg kazanınca tek honor alan ally olmuyo yarısın kadar honoru horde da alıyo eğer ki bunu bir oyuncu yapıyorsa horde da bundan zarar görüyo ve horde içinde ise bunu yapan kişi eğer bu onun horde olmasıyla değil kişiliksiz olmasıyla alakalıdır bu yüzden kalkıp da horde yapıyor horde yapıyor demeyin bunu daha önce bgye horde fazla giriyor bug hack dediniz geçen gün bunun da öyle olmadığını sslerle kanıtladık sizebir hack varsa bu bireyseldir bug varsa db kaynaklıdır
October 12, 201014 yr su andan ıtıbaren 30 k ustu honor kaybettım dc lerden dolayı vatana mıllete hayırlı olsun
October 12, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1286889315' post='277380'] hack varsa bu bireyseldir bug varsa db kaynaklıdır [/quote] Farklı bir şey söylemiyoruz. Ama Finair'in de dediği gibi Alliance tarafının kaybı daha büyük. En azından şu an itibariyle görünen tablo bu şekilde.
October 12, 201014 yr Artık bu bug bg esnasında da oluyor galiba, tekrar dc yedim ve bu sefer oyun kitlendi, ctrl alt del ile cıkabildim anca. :S
October 12, 201014 yr toplu ticket atsak bakarlarmı acaba bu soruna? yoksa dalaranda açlık grevine başlamalımı?
October 12, 201014 yr Bir zamanlar updateler sonrası cache wtf silmemenin ve bazı addonların çakışması serverda hemen veya bir süre sonra dc ye sebebiyet veriyordu. Bence oyuna giren oyuncuları bir uyarın cache ve wtf silip addonlar kapalı iken oyuna girsinler. Relog olup kullandıkları addonları tekrar aktif etsinler. Belki sorun burdadır.
October 12, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1286879560' post='277358'] ya şu horde dc yaptırıyor gibi suşlamaları bırakın artık ya siz 2k honor kaybetseniz hordea ne getirisi olcak bunun? ki ayrıca bizim kazandığımız ve/veya kazanmakta olduğumuz bg sonlarında da gelen dcler var bi tane horde bile gelip ally dc verdiriyor demiyo şurda aşılsın artık şu olaylar [/quote] zaten bu bütün horde mal edilmiyor, sende kazandığın hemen hemen her bgden sonra dc yesen, kaybettiklerinden sonra yemesen aynı kanıya varırdın emin ol, 2k değil 2 günde enaz 25k honor ve ab daily q larım gitti. bence siz bunu yapan kişiyi bulun horde da, emin ol allydan biri bunu yapsaydı bulmak için uğraşırdım.
October 12, 201014 yr [quote name='NightMare' timestamp='1286900719' post='277428'] zaten bu bütün horde mal edilmiyor, sende kazandığın hemen hemen her bgden sonra dc yesen, kaybettiklerinden sonra yemesen aynı kanıya varırdın emin ol, 2k değil 2 günde enaz 25k honor ve ab daily q larım gitti. bence siz bunu yapan kişiyi bulun horde da, emin ol allydan biri bunu yapsaydı bulmak için uğraşırdım. [/quote] uğraşalım tabi de kimse çıkıp evet ben yaptın demez böyle bir şeyi gmler loglara vs baksın
October 12, 201014 yr arkadaslar 2 gundur sehir dısındaydım halada ole gerci ama net baglantısı buldum burdan dclerden haberdar değildim. şimdi yusufa acil not geciyorum dclere yakın zamanda ilgi gelir dc falan kalmaz horde den di ally dandı geyiğide hoş olmuş ama nostalji katmış başlığa
October 12, 201014 yr hadi bakalım horde wsg kazandı ardından dc geldi kendimize de kastımız var dimi alliance kardeşlerim
October 12, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1286920596' post='277448'] hadi bakalım horde wsg kazandı ardından dc geldi kendimize de kastımız var dimi alliance kardeşlerim [/quote] Kesin horde daki kişi ally a geçmiştir ondan verdirmiştir
October 12, 201014 yr [quote name='Shekoly' timestamp='1286920676' post='277449'] Kesin horde daki kişi ally a geçmiştir ondan verdirmiştir [/quote] aynen
October 12, 201014 yr [quote name='dementor' timestamp='1286920596' post='277448'] hadi bakalım horde wsg kazandı ardından dc geldi kendimize de kastımız var dimi alliance kardeşlerim [/quote] İnanmam.
October 13, 201014 yr [quote name='NightMare' timestamp='1286900719' post='277428'] zaten bu bütün horde mal edilmiyor, sende kazandığın hemen hemen her bgden sonra dc yesen, kaybettiklerinden sonra yemesen aynı kanıya varırdın emin ol, 2k değil 2 günde enaz 25k honor ve ab daily q larım gitti. bence siz bunu yapan kişiyi bulun horde da, emin ol allydan biri bunu yapsaydı bulmak için uğraşırdım. [/quote] siz derken orda yine horde lardan bahsediyosun farkındamısın ? peki kendimize neden böle bişe yapalım madem horde lardan biri yaptırıyor bu dc olayını neyse sonuc itibariyle iki tarafında sorunu aynı birbirimizi suclamasak artık
October 13, 201014 yr [quote name='Shekoly' timestamp='1286920676' post='277449'] Kesin horde daki kişi ally a geçmiştir ondan verdirmiştir [/quote] ++