Jump to content
Posted
[b]Evet arkadaşlar uzun zamandır bir video çekmek istiyordum ama nasip olmadı , nasip bugunmüş :) ' Kimi arkadaşlarım severek izleyecek , kimi arkadaşlarım çocuksu diyecek , kimi arkadaşlarım ise izlemeyecek. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlarıma :)

Linklere tıklamadan önce okuyunuz.

Hazırlıklara başlamış durumdayım. Öncelikle İntro (Trailer) yapmaya başladım bilenler için ise (Immediate Müsic) tarz eşliğinde , bilmeyenler için ise ( [color="#0000FF"]www.youtube.com/watch?v=Csz-lawNKl4[/color] ) bu tarz bir eşlikte yapacağım.

Neden yapıyorum?

Bu tarz işler ile uğraşmayı seviyorum , ve arkadaşlarım için :)

Nasıl olacak?

Evet yukarıda izlediğiniz gibi güzel olacak :) sadece beklemeniz yeterli olacaktır sizden biraz sabır istiyorum :) zevkle izlemenizi istediğim için yaklaşık en fazla 2 haftamı alacak şahane olacağına inanıyorum :)

İçerikler ;

2v2 , eğer olursa 3v3 5v5 (5 rogue) , Warsong gulch , Arathi basin , Eye of Storm , Orgrimmar. (Ally'im)

Bu video'yu 3 kişi çekmeye karar verdim

Nick ; Aristo - Class Druid - Talent ; Restoration

Nick ; Kötüçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

Nick ; İyiçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

Umarım severek izlersiniz. ( ve bu video içim yardımı dokunan ' Xero ' Ender abime şimdiden çok teşekkürler. )

[color="#FFA500"]WT Ailesinden bir ricam => 2v2 Vendorlar açık olursa çok sevinirim :)

' Eğer bir fikriniz düşünceniz varsa video'yu güzelleştirmek için önerilerinizi yazın lütfen. '[/b][/color]
[color="#FFA500"]
Programlar ; Sonyvegas , Adobe After Effects cs4 , Fraps 2.9.1[/color]

[color="#FF8C00"] Bu video'da WT yi destekleyerek güzel PVP'sini cogu 'izleme' sitesine atıp R€kl@m yapacağım tıklamayı unutmassınız artık 1 views'cik :P[/color]

Edited by Lofty

• Replies 54
  • Views 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='teker' timestamp='1286773379' post='277275']
ei görüces bakalım herkezi kesencocuk
[/quote]

İyiçocuk olacak o oyuna geliyorum ordan konuşalım :)
pve setle dolanırken bana bı 2 3 vurduydun kayıt almaya basladıysan dunden o videoda olucak o kesin rezil olduk iyimi :P

Edited by Fluu

• Author
[quote name='Fluu' timestamp='1286777057' post='277277']
pve setle dolanırken bana bı 2 3 vurduydun kayıt almaya basladıysan dunden o videoda olucak o kesin rezil olduk iyimi :P
[/quote]
hehehe :) yok kemalim daha trailerdayım video'ya başlamadım merak etme :)
çekimleri fraps adlı programla yapıp movie maker ile birleştirip kesebilirsin
ekran kartının iyi olması lazım frapsla anlık fps çekimi yapmak ıcın
orgrimmar kısmında elimizden geldiğince katkıda bulunuruz inşallah thralla kadar gitmeaz video bu sayede :P olm ben yokken şehir basmayın lan
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1286778802' post='277279']
çekimleri fraps adlı programla yapıp movie maker ile birleştirip kesebilirsin
[/quote]

oraya yazmıştım abi programları movie maker'e felan gerek yok Sonyvegas - Adobe after effects cs4 - fraps 2.9.1 kullanacağım.
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1286778824' post='277280']
ekran kartının iyi olması lazım frapsla anlık fps çekimi yapmak ıcın
[/quote]

1 GB 9800 GT 512 bit yeterli olur sanırım ? 4 GB ram , çift çekirdek 3.00 işlemci.

Edit ; Cafeden çekcemde :D bende ne arar o pc :P

[quote name='dementor' timestamp='1286778927' post='277281']
orgrimmar kısmında elimizden geldiğince katkıda bulunuruz inşallah thralla kadar gitmeaz video bu sayede :P olm ben yokken şehir basmayın lan
[/quote]

hahaha taylan :) sensiz videonun anlamı ne kanka :)

Edited by Lofty

olm bak yan charlarla bile sololuyorum sizin kralları geçen dk ile kestim yine ruhunuz duymadı çeker koyarım nete :D
videolarda benimle ilgili kötü şeyler olursa elimde videoların var internete düşer ona göre:D
  • Author
[quote name='Shekoly' timestamp='1286787555' post='277288']
videolarda benimle ilgili kötü şeyler olursa elimde videoların var internete düşer ona göre:D
[/quote]
mesela ? :D valla bilemicem senin gibi şampiyonu kesmek bana gurur verecektir nette daha fazla verecektir :D
keşke uğraşıcak daha gerçekçi şeyler bulsaydın kendin için :) ama yap bir video izliyelim gürkan
Hordwind olayının karşılığını denese allaince dicem ama server kaldırcak mı acaba :mellow:
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1286792901' post='277294']
Hordwind olayının karşılığını denese allaince dicem ama server kaldırcak mı acaba :mellow:
[/quote]
yok öyle kalabalık olmucak en fazla isim verdiğim kişiler olacak diğerlerinde tekim :)
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1286792355' post='277292']
keşke uğraşıcak daha gerçekçi şeyler bulsaydın kendin için :) ama yap bir video izliyelim gürkan
[/quote]
yapayım abi 2 haftacık bekliceksin ama değer :)
  • Author
[quote name='sDilawer' timestamp='1286796832' post='277298']
Rogue sevmem ama sabırsızlıkla bekliyorum =) Lock da yap bi ara :D
[/quote]

Arkadan ambushları yiyorsun sevmessin tabi :P o günlerde gelir daha lock'a var :)
onu bunu bilmem videoda tek gördüğüm spell power' ı benimkinin yarısı kadar olan lock benim lockla aynı damageyi veriyor onu bilirim ben :lol:
Video için beni kesmene de izin vericem hadi iyisin :D
[quote name='Lofty' timestamp='1286772193' post='277274']
Nick ; Aristo - Class Druid - Talent ; Restoration

Nick ; Kötüçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

Nick ; İyiçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

[/quote]
Bunu görünce aklıma [b]İyi Kötü Çirkin[/b] geldi birden :P

Edited by Exyt

Hadi bakalım çekirge güzel şeyler bekliyorum senden ;)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1286797749' post='277300']
onu bunu bilmem videoda tek gördüğüm spell power' ı benimkinin yarısı kadar olan lock benim lockla aynı damageyi veriyor onu bilirim ben :lol:
[/quote]

warlock damageleri yerlerde zaten. ben 4k pve gsyle raidde vurduğum damagei şimdi 6k pve gs ile vuramıyorum desem yeridir. :D
len max studio giricem illa yapıcam bişeyler :D
[quote name='Lofty' timestamp='1286794626' post='277295']
yok öyle kalabalık olmucak en fazla isim verdiğim kişiler olacak diğerlerinde tekim :)
[/quote]
2 sub rog 1 resto dru orgrimmar mı bascaksınız