[b]Evet arkadaşlar uzun zamandır bir video çekmek istiyordum ama nasip olmadı , nasip bugunmüş ' Kimi arkadaşlarım severek izleyecek , kimi arkadaşlarım çocuksu diyecek , kimi arkadaşlarım ise izlemeyecek. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlarıma
Linklere tıklamadan önce okuyunuz.
Hazırlıklara başlamış durumdayım. Öncelikle İntro (Trailer) yapmaya başladım bilenler için ise (Immediate Müsic) tarz eşliğinde , bilmeyenler için ise ( [color="#0000FF"]www.youtube.com/watch?v=Csz-lawNKl4[/color] ) bu tarz bir eşlikte yapacağım.
Neden yapıyorum?
Bu tarz işler ile uğraşmayı seviyorum , ve arkadaşlarım için
Nasıl olacak?
Evet yukarıda izlediğiniz gibi güzel olacak sadece beklemeniz yeterli olacaktır sizden biraz sabır istiyorum zevkle izlemenizi istediğim için yaklaşık en fazla 2 haftamı alacak şahane olacağına inanıyorum
İçerikler ;
2v2 , eğer olursa 3v3 5v5 (5 rogue) , Warsong gulch , Arathi basin , Eye of Storm , Orgrimmar. (Ally'im)
Bu video'yu 3 kişi çekmeye karar verdim
Nick ; Aristo - Class Druid - Talent ; Restoration
Nick ; Kötüçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly
Nick ; İyiçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly
Umarım severek izlersiniz. ( ve bu video içim yardımı dokunan ' Xero ' Ender abime şimdiden çok teşekkürler. )
[color="#FFA500"]WT Ailesinden bir ricam => 2v2 Vendorlar açık olursa çok sevinirim
' Eğer bir fikriniz düşünceniz varsa video'yu güzelleştirmek için önerilerinizi yazın lütfen. '[/b][/color]
[color="#FFA500"]
Programlar ; Sonyvegas , Adobe After Effects cs4 , Fraps 2.9.1[/color]
[color="#FF8C00"] Bu video'da WT yi destekleyerek güzel PVP'sini cogu 'izleme' sitesine atıp R€kl@m yapacağım tıklamayı unutmassınız artık 1 views'cik [/color]
Linklere tıklamadan önce okuyunuz.
Hazırlıklara başlamış durumdayım. Öncelikle İntro (Trailer) yapmaya başladım bilenler için ise (Immediate Müsic) tarz eşliğinde , bilmeyenler için ise ( [color="#0000FF"]www.youtube.com/watch?v=Csz-lawNKl4[/color] ) bu tarz bir eşlikte yapacağım.
Neden yapıyorum?
Bu tarz işler ile uğraşmayı seviyorum , ve arkadaşlarım için
Nasıl olacak?
Evet yukarıda izlediğiniz gibi güzel olacak
İçerikler ;
2v2 , eğer olursa 3v3 5v5 (5 rogue) , Warsong gulch , Arathi basin , Eye of Storm , Orgrimmar. (Ally'im)
Bu video'yu 3 kişi çekmeye karar verdim
Nick ; Aristo - Class Druid - Talent ; Restoration
Nick ; Kötüçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly
Nick ; İyiçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly
Umarım severek izlersiniz. ( ve bu video içim yardımı dokunan ' Xero ' Ender abime şimdiden çok teşekkürler. )
[color="#FFA500"]WT Ailesinden bir ricam => 2v2 Vendorlar açık olursa çok sevinirim
' Eğer bir fikriniz düşünceniz varsa video'yu güzelleştirmek için önerilerinizi yazın lütfen. '[/b][/color]
[color="#FFA500"]
Programlar ; Sonyvegas , Adobe After Effects cs4 , Fraps 2.9.1[/color]
[color="#FF8C00"] Bu video'da WT yi destekleyerek güzel PVP'sini cogu 'izleme' sitesine atıp R€kl@m yapacağım tıklamayı unutmassınız artık 1 views'cik
Edited by Lofty