Jump to content
Posted
[b]Evet arkadaşlar uzun zamandır bir video çekmek istiyordum ama nasip olmadı , nasip bugunmüş :) ' Kimi arkadaşlarım severek izleyecek , kimi arkadaşlarım çocuksu diyecek , kimi arkadaşlarım ise izlemeyecek. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlarıma :)

Linklere tıklamadan önce okuyunuz.

Hazırlıklara başlamış durumdayım. Öncelikle İntro (Trailer) yapmaya başladım bilenler için ise (Immediate Müsic) tarz eşliğinde , bilmeyenler için ise ( [color="#0000FF"]www.youtube.com/watch?v=Csz-lawNKl4[/color] ) bu tarz bir eşlikte yapacağım.

Neden yapıyorum?

Bu tarz işler ile uğraşmayı seviyorum , ve arkadaşlarım için :)

Nasıl olacak?

Evet yukarıda izlediğiniz gibi güzel olacak :) sadece beklemeniz yeterli olacaktır sizden biraz sabır istiyorum :) zevkle izlemenizi istediğim için yaklaşık en fazla 2 haftamı alacak şahane olacağına inanıyorum :)

İçerikler ;

2v2 , eğer olursa 3v3 5v5 (5 rogue) , Warsong gulch , Arathi basin , Eye of Storm , Orgrimmar. (Ally'im)

Bu video'yu 3 kişi çekmeye karar verdim

Nick ; Aristo - Class Druid - Talent ; Restoration

Nick ; Kötüçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

Nick ; İyiçocuk - Class Rogue - Talent ; Subtetly

Umarım severek izlersiniz. ( ve bu video içim yardımı dokunan ' Xero ' Ender abime şimdiden çok teşekkürler. )

[color="#FFA500"]WT Ailesinden bir ricam => 2v2 Vendorlar açık olursa çok sevinirim :)

' Eğer bir fikriniz düşünceniz varsa video'yu güzelleştirmek için önerilerinizi yazın lütfen. '[/b][/color]
[color="#FFA500"]
Programlar ; Sonyvegas , Adobe After Effects cs4 , Fraps 2.9.1[/color]

[color="#FF8C00"] Bu video'da WT yi destekleyerek güzel PVP'sini cogu 'izleme' sitesine atıp R€kl@m yapacağım tıklamayı unutmassınız artık 1 views'cik :P[/color]

Edited by Lofty

• Replies 54
  • Views 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='DissAble' timestamp='1286934729' post='277459']
bişey dicem gürkan. bu yalan olur :D
[/quote]

yalan olur. hmm peki olsun bakalm %25'indeyken izin vermem daha sürem de varken. :) İntro (Trailer tamamdır)

- Sıra sizi kesmekte :)
[quote name='Lofty' timestamp='1286941805' post='277462']
yalan olur. hmm peki olsun bakalm %25'indeyken izin vermem daha sürem de varken. :) İntro (Trailer tamamdır)

- Sıra sizi kesmekte :)
[/quote]

Neyse artık sade introyu yayınlarsın :) buraya kadarmış :P
  • Author
[quote name='Shekoly' timestamp='1286958107' post='277468']
Neyse artık sade introyu yayınlarsın :) buraya kadarmış :P
[/quote]

şakacı :D Cem seviyorum sana :D
  • Author
[quote name='AssasiN' timestamp='1286938688' post='277461']
Erdi sırf senin için birşey yapacam, ağzına yüzüne heal atarım olcak adı :D
[/quote]