Jump to content
Posted
böle bi konu açmıycaktım ama artıkb ende bazı şeylerden şüphe duymaya başladım online olduğum süre içersinde girdiğim bglerden sonra 8.kez başıma geldi artık dayanamadım...

biri ally veya hordeden bilinmio veya herhangi bişey skill vs. ne zmn biz "bg kazansak" bu dc gelior ve yaklaşık sadece kendiminkini söylüyorum 25k honor ve 100 ap'me mal oldu bu konu çok ciddi olmasından dolayı açtım gmlerimiz bi ilgilenirse en azından sebebini bildirirlerse sevinirim
  • Replies 68
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Edyy' timestamp='1286976688' post='277473']
böle bi konu açmıycaktım ama artıkb ende bazı şeylerden şüphe duymaya başladım online olduğum süre içersinde girdiğim bglerden sonra 8.kez başıma geldi artık dayanamadım...

biri ally veya hordeden bilinmio veya herhangi bişey skill vs. ne zmn biz "bg kazansak" bu dc gelior ve yaklaşık sadece kendiminkini söylüyorum 25k honor ve 100 ap'me mal oldu bu konu çok ciddi olmasından dolayı açtım gmlerimiz bi ilgilenirse en azından sebebini bildirirlerse sevinirim
[/quote]
biz bg kazansak diyosun biz kazandıktan sonra da dc geliyo bence random sistemiyle ilgili bi sorun olabilir random bg bittiğinde server dc veriyor olabilir biz kazanınca diyonuz çünkü bglerin çoğunu siz kazanıyosunuz ama biz kazandıktan sonra da dc geldiği oluyo
  • Author
[quote name='dementor' timestamp='1286977579' post='277475']
biz bg kazansak diyosun biz kazandıktan sonra da dc geliyo bence random sistemiyle ilgili bi sorun olabilir random bg bittiğinde server dc veriyor olabilir biz kazanınca diyonuz çünkü bglerin çoğunu siz kazanıyosunuz ama biz kazandıktan sonra da dc geldiği oluyo
[/quote]
ya bak dikkat ettiysen direk hordeye baglamadım ama insan şüphelenior ister istemez çünkü 1 değil 2 değil 3 değil dediğin gibi bi durumda olabilir tabii
[quote name='Edyy' timestamp='1286977712' post='277477']
ya bak dikkat ettiysen direk hordeye baglamadım ama insan şüphelenior ister istemez çünkü 1 değil 2 değil 3 değil dediğin gibi bi durumda olabilir tabii
[/quote]
erdi günde 20 random oluyosa 15ini alliance kazanıyo zaten gelen dcler rastlantısal da olsa sizi bulma şansı %75 gibi bişi
dc leri 3 gündür gözlemliyorum ve büyük ihtimalle skil yada random bg den değil npc den kaynaklı çünki her classdan karakterım var tüm skilleri buffları denedim ve dün girdiğim 3 bg den sonra dc olmadı buda şu kapıya çıkıyor çok rastlanan bir npc dc verdiriyor olabilir.
[quote name='marvellous' timestamp='1286979151' post='277481']
dc leri 3 gündür gözlemliyorum ve büyük ihtimalle skil yada random bg den değil npc den kaynaklı çünki her classdan karakterım var tüm skilleri buffları denedim ve dün girdiğim 3 bg den sonra dc olmadı buda şu kapıya çıkıyor çok rastlanan bir npc dc verdiriyor olabilir.
[/quote]
battlemasterlar olabilir mi acaba bg sonrası uğranan şahıslar kendileri veya armor quartermasterlar
Ya arkadaş neyse ney çözülsün oyunu sildiricek yoksa bu bana ! 1 saatte 5 dc'mi olurmuş :@
[quote name='dementor' timestamp='1286979707' post='277483']
battlemasterlar olabilir mi acaba bg sonrası uğranan şahıslar kendileri veya armor quartermasterlar
[/quote]

taylan muhtemelen bg den sonra uğranan npclerden belki buff alınan vendor belki inkk yemek almak ıcın kim bilebilir
yusuf db dekı kodlarını inceleyip çözebilir ama çok karışlık bir şey basit değil yanı
benimde gözlemlediğim
biz nezaman iccde chest acsak sonrasında dc geliyor

mesela 3. bosstan ve 4. bosstan sonrta

her chesti actıktan sonra loot dagıtırken dc yedik

ama sonrasında devam ettigimizde dc yemedik

bg kaynaklıda olabilir ama benim gordugum bu inşallah çozulur

artık herkes gerilmeye başladı kargaşa cıkacak :S
[quote name='Lofty' timestamp='1286979844' post='277484']
Ya arkadaş neyse ney çözülsün oyunu sildiricek yoksa bu bana ! 1 saatte 5 dc'mi olurmuş :@
[/quote]

borcunu öde sonra oyunu mu siliosun karakterimi siliyorsun ne yapıosan yap :lol:
yo drop açıkca gelmiyor dc 3 gündür 10 manlar 25 manlar hc normal yapıyoruz dc olmuyor söz ettiğin boslarda
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1286981570' post='277490']
borcunu öde sonra oyunu mu siliosun karakterimi siliyorsun ne yapıosan yap :lol:
[/quote]

yaşar sana kaç gold borcu var bilemem ama bana bir servet borçlandı nasil öder bilemem artık :D
[quote name='dementor' timestamp='1286982638' post='277494']
valla dalaranda çıplak yürücem şimdi
[/quote]
yakışır
9 horde 11 ally yazılıydı bgye 10. olarak yazıldım dc geldi :D
belliydi zaten sürekli böyle bunun saçma olduğunu falan sölüyodun bizden de gidiyo honor falan diye. şüpheleri üstünden çekmek için
şaka maka benimde dikkatimi çekti 3 kere aynı olay oldu bg den çıkıp tekrar yazıldıgımda 10. olarak çat dc oldu.Sorun bumu tesadüfmü bilmiyorum :)
mantıklı olabilir çünkü bi bg bitince genelde çıkar çıkmaz herkes abanıyor tekrar girebilmek için ondan olabilir dc. zaten bg biter bitmez gelmiyo dc biraz zaman geçiyo sanırım 2 taraf da kaıyıdı fulleyince geliyo
[quote name='dementor' timestamp='1287003669' post='277517']
9 horde 11 ally yazılıydı bgye 10. olarak yazıldım dc geldi :D
[/quote]
valla benım basımada soyle bısey geldı heal gırmıstım bı kere taylan dk sıyla silinse attı pc kıtlendi o anda reslemek zorunda kaldım nasıl bı makro yazdıysa artık datalarımla oynadı adam :D
[quote name='Fluu' timestamp='1287004906' post='277533']
valla benım basımada soyle bısey geldı heal gırmıstım bı kere taylan dk sıyla silinse attı pc kıtlendi o anda reslemek zorunda kaldım nasıl bı makro yazdıysa artık datalarımla oynadı adam :D
[/quote]
/cast Strangulate
.givetarget Fatal
:D :D