Jump to content
Posted
böle bi konu açmıycaktım ama artıkb ende bazı şeylerden şüphe duymaya başladım online olduğum süre içersinde girdiğim bglerden sonra 8.kez başıma geldi artık dayanamadım...

biri ally veya hordeden bilinmio veya herhangi bişey skill vs. ne zmn biz "bg kazansak" bu dc gelior ve yaklaşık sadece kendiminkini söylüyorum 25k honor ve 100 ap'me mal oldu bu konu çok ciddi olmasından dolayı açtım gmlerimiz bi ilgilenirse en azından sebebini bildirirlerse sevinirim
  • Replies 68
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Arkadaşlar random bg nin bir sorunu olabilir çünkü aynı olay bizdede yaşanıyor evet bu sorunla gm lerin bi ilgilenmesi gerekli
arkadaşlar özür diliyorum. wow oynarken aynı zamanda şarkı dinlemek için winamp açınca bug oluyor sanırım, server dc oluyor. herkese verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

not : gmler bir ilgilenirse sevinirim. şöyle başka bir media player filan eklerse çantama sorun çözülür sanırım.
[quote name='Shekoly' timestamp='1287081290' post='277619']
bana 2 defa denk geldi 10. olarak yazıldım bgye dc geldi ikisinde de.
[/quote]

hadi 3 kişi olduk sorun bu demekki :P
demin baktım, mouse'u sol elime alıp bacak bacak üstüne atınca dc geliyor. napcam ben ya :(
[quote name='etsw' timestamp='1287082298' post='277624']
demin baktım, mouse'u sol elime alıp bacak bacak üstüne atınca dc geliyor. napcam ben ya :(
[/quote]
ya bi doğru dur bak yine dc oldu :D
bazı kişiler 10.sırada yazılınca mı geliyo acaba bu dcler:D çünkü kesin onla alakalı. iki defa 10. sırada yazıldım direk dc geldi
son Dc de 10. olarak yazıldım direk Dc verdi sanırım sorunu bulduk
[quote name='etsw' timestamp='1287082298' post='277624']
[/quote]
:D sağ eline al ozaman mouse'u, yada bacak bacak üstüne atma :D
[quote name='Shekoly' timestamp='1287083007' post='277626']
bazı kişiler 10.sırada yazılınca mı geliyo acaba bu dcler:D çünkü kesin onla alakalı. iki defa 10. sırada yazıldım direk dc geldi
[/quote]
şimdi gelen bir teoriye göre randomda server hangi bgyi açıcağına karar veremeyip mavi ekran veriyor olabilir :D
yanlız şimdi öğrendim bu kitle katliamında dc yemiyenler de varmış :S
[quote name='Shekoly' timestamp='1287083007' post='277626']
[/quote]

benim başıma da geldi aynısı, hatta combo yapmıştım ben, 10-10 olmuştu sıra alınca, dc kaçınılmaz olmuştu tabi ki.
[quote name='Shekoly' timestamp='1287089116' post='277634']
komşusu dc yerken oyunda kalan bizden değildir
[/quote]
ally güçlüydü, baktım, sadece baktım. yapmam gerekeni yaptım verdim dcyi. bedava ya niye ezileyim