Jump to content
Posted
böle bi konu açmıycaktım ama artıkb ende bazı şeylerden şüphe duymaya başladım online olduğum süre içersinde girdiğim bglerden sonra 8.kez başıma geldi artık dayanamadım...

biri ally veya hordeden bilinmio veya herhangi bişey skill vs. ne zmn biz "bg kazansak" bu dc gelior ve yaklaşık sadece kendiminkini söylüyorum 25k honor ve 100 ap'me mal oldu bu konu çok ciddi olmasından dolayı açtım gmlerimiz bi ilgilenirse en azından sebebini bildirirlerse sevinirim
  • Replies 68
  • Views 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

eye of storm sonrası dc!

[quote name='DissAble' timestamp='1287147442' post='277652']
ally güçlüydü, baktım, sadece baktım. yapmam gerekeni yaptım verdim dcyi. bedava ya niye ezileyim
[/quote]

koptum :lol: :lol: :lol: :lol:
Dc den sonra oyuna giremez oldum, yeni ip alıyorum modeme restart çektirip sonrasında girebiliyorum. Garip bir durum, benim durumumda olan var mı?
[quote name='DissAble' timestamp='1287161460' post='277682']
pvpcilere karşı çok ayıp oldu :D
[/quote]

hadi beni bırak peki ya ally'lar ?
pvp'cilere karsi cok ayip oldu.
dıırırınnn dındın dıırırn dın
speedhack kullananlar var ve ben bu kişilerin dc'ye sebep olduğunu düşünüyorum attığım ticketlara da bakan yok. emin değilim kesinlikle o yüzden olduğundan ama bgde takip ettiğim o kişiler varken muhakkak dc yiyoruz alt charlarıyla birlikte takibe devam.onlar sebep olmasa bile sonuçta speed hack de yasak ama kullandıklarında serverda feci lag oluyor
[quote name='shaman' timestamp='1287165940' post='277697']
speedhack kullananlar var ve ben bu kişilerin dc'ye sebep olduğunu düşünüyorum attığım ticketlara da bakan yok. emin değilim kesinlikle o yüzden olduğundan ama bgde takip ettiğim o kişiler varken muhakkak dc yiyoruz alt charlarıyla birlikte takibe devam.onlar sebep olmasa bile sonuçta speed hack de yasak ama kullandıklarında serverda feci lag oluyor
[/quote]
++
son dc den snra gıremedım ben dc nın cooldown ı 10 snyemı dustu banamı ole gelıo :D
[quote name='Fluu' timestamp='1287166078' post='277699']
son dc den snra gıremedım ben dc nın cooldown ı 10 snyemı dustu banamı ole gelıo :D
[/quote]
bunun galiba global cooldowna kadar yolu var :D
[quote name='Fluu' timestamp='1287166078' post='277699']
[/quote]
stacklanıo
[quote name='Vuagnon' timestamp='1287166351' post='277701']
stacklanıo
[/quote]
:lol:
[quote name='shaman' timestamp='1287165940' post='277697']
[/quote]
speedhack kullananlar gayet belli oluyorlar aslında gercekten bu kadar lag ve dc sebebi onlarsa gm ler su işe el atsınlarda banlansınlar bi zahmet
[quote name='alkyone' timestamp='1287220688' post='277896']
speedhack kullananlar gayet belli oluyorlar aslında gercekten bu kadar lag ve dc sebebi onlarsa gm ler su işe el atsınlarda banlansınlar bi zahmet
[/quote]

lag ve dc nin sebebi onlar olmasa bile banlansınlar öyle iş mi olur :D oynuyolarsa adam gibi oynasınlar şu oyunu
[quote name='Shekoly' timestamp='1287230078' post='277930']
lag ve dc nin sebebi onlar olmasa bile banlansınlar öyle iş mi olur :D oynuyolarsa adam gibi oynasınlar şu oyunu
[/quote]
evet saçmalamışım her türlü banlasınlar :D :D