Jump to content
Posted
Arena sistemi bitmiş durumda ilgi 0 vendor yok. oyunda gm görüyorum whispt atıyorum 2v2 vendor koyarmısınız diye cevap yok nedir bu ? arena dagıtımı yok.

lütfen bi el atın artık herşey iyiye giderken 2v2 olmaması kötü.

2v2 ler hep açık kalırsa seviniriz. 1 haftadır yok.

ve oyunda 5-6 tane 1400 - 1500 puan war nasıl bekliyorsunuz bizden 1800 1900 personel isteyen WRATHFULL'arı almamızı?!

yeni takımlar 750 den başlarsa cok daha iyi olabilceğine inanıyoruz.

Edited by Lofty

Featured Replies

Npc Kalıcı olmasını istiyoruz.Neden kalıcı olmadıgınında farkındayız ama bi çare bulunmalı artık.
ya 2v2 kadar tırt bi arena kurumu yok ama serverda inadına 2v2 yapılıyo vendor için demiyorum bunu hazır böyle bir konu varken söylemek istedim 3v3 ve 5v5 ratingleri daha çok arena puanı getiriyor ayrıca 3v3 5v5 ratingi ile alınan itemler 2v2lere göre çok daha kaliteli ha şöyle de bir durum var daha 1800 ratingli bir takım görmedim ben hiçbir şekilde yırtınıp kassanız 1400 rating yakalasanız alcağınız da en fazla bi wrathfull eldiven tabi arena zevk meselesi o da var
[quote name='dementor' timestamp='1287063942' post='277582']
ya 2v2 kadar tırt bi arena kurumu yok ama serverda inadına 2v2 yapılıyo vendor için demiyorum bunu hazır böyle bir konu varken söylemek istedim 3v3 ve 5v5 ratingleri daha çok arena puanı getiriyor ayrıca 3v3 5v5 ratingi ile alınan itemler 2v2lere göre çok daha kaliteli ha şöyle de bir durum var daha 1800 ratingli bir takım görmedim ben hiçbir şekilde yırtınıp kassanız 1400 rating yakalasanız alcağınız da en fazla bi wrathfull eldiven tabi arena zevk meselesi o da var
[/quote]
"tırt" tuttum bu lafı :D
ayrıca evet 2vs2 düşünülmese sadece 3vs3 ya da 5vs5 takım görmedim hiç
kuruyoruz ama karşımızda adam olmuyor :(
şu raidcilerden fırsat bulsam 5vs5 hazırda team yok karşımızda
[quote name='dementor' timestamp='1287063942' post='277582']
[/quote]

valla biz bi kaç defa yaptık ap hep aynı geliyo çok az farkediyo. normalde 200 civarı geliyo sade 2v2 yapsan üstüne 3v3 falan da yaptık rating de 1k ya yakın falandı yine gelen puan aynı..
[quote name='Shekoly' timestamp='1287064693' post='277586']
valla biz bi kaç defa yaptık ap hep aynı geliyo çok az farkediyo. normalde 200 civarı geliyo sade 2v2 yapsan üstüne 3v3 falan da yaptık rating de 1k ya yakın falandı yine gelen puan aynı..
[/quote]
biz biraz 3v3 rating kasmıştık baya iyi puan getirmişti
[quote name='Shekoly' timestamp='1287064693' post='277586']
[/quote]
biz biraz 3v3 rating kasmıştık baya iyi puan getirmişti
  • Author
[quote name='Gintama' timestamp='1287066072' post='277590']
az durun o arena işinede bi plan war :D.

once bi iste gelip yusuf u koşeye sıkıştırmam lazım :D
[/quote]

bekliyoruz o halde sabırsızlıkla :)
[quote name='Alemci' timestamp='1287066602' post='277592']
Wtyi özledim yav. :(
[/quote]

wt de seni özledi serkan nerlerdesin sensiz girdiğim bglerden tat alıyorum :/
  • Author
[quote name='Shekoly' timestamp='1287066751' post='277594']
wt de seni özledi serkan nerlerdesin sensiz girdiğim bglerden tat alıyorum :/
[/quote]
ashdasuıhdaısdsahd hahahahah :D :D
Olm 2 dakika duygusal yaptırmıyorsunuz adamı. Cem olm gün olur zaman döner elbet yine aynı evde bir araya geliriz :)
[quote name='Lofty' timestamp='1287063609' post='277578']
Arena sistemi bitmiş durumda ilgi 0 vendor yok. oyunda gm görüyorum whispt atıyorum 2v2 vendor koyarmısınız diye cevap yok nedir bu ? arena dagıtımı yok.

lütfen bi el atın artık herşey iyiye giderken 2v2 olmaması kötü.

2v2 ler hep açık kalırsa seviniriz. 1 haftadır yok.

ve oyunda 5-6 tane 1400 - 1500 puan war nasıl bekliyorsunuz bizden 1800 1900 personel isteyen WRATHFULL'arı almamızı?!

yeni takımlar 750 den başlarsa cok daha iyi olabilceğine inanıyoruz.
[/quote]
şİMDİ BURDA GMLERİ SUCLAMAMAK LAZIM ADAMLARIN İYİ NİYETLERİNİ BİZ suistimal etmedik mi ANLAşMALI MAc yapan yokmuydu sürekli takım kurup puan veren adamlar.yada arkadaşı die rat,ing veren adam yok muydu gerçi adam demek ne kadar dogru orası tartışılır
ki + bazen bazı klassların çiftligi haline geliyor arenalar HALİ HAZIRDA PRİVATE SERVER bazen rogue dehşet yayıyor bazen DK bazen mage Bazen paladin o sebeble önce klass dengesi gelir öle kimse eline WRATfullun KILICINI cakısını eline alıp oyuncuyum die gezmesin... BÖLE iyi bence ...
arasıra acmaya devam .
  • Author
[quote name='persian' timestamp='1287069227' post='277601']
şİMDİ BURDA GMLERİ SUCLAMAMAK LAZIM ADAMLARIN İYİ NİYETLERİNİ BİZ suistimal etmedik mi ANLAşMALI MAc yapan yokmuydu sürekli takım kurup puan veren adamlar.yada arkadaşı die rat,ing veren adam yok muydu gerçi adam demek ne kadar dogru orası tartışılır
ki + bazen bazı klassların çiftligi haline geliyor arenalar HALİ HAZIRDA PRİVATE SERVER bazen rogue dehşet yayıyor bazen DK bazen mage Bazen paladin o sebeble önce klass dengesi gelir öle kimse eline WRATfullun KILICINI cakısını eline alıp oyuncuyum die gezmesin... BÖLE iyi bence ...
arasıra acmaya devam .
[/quote]
dostum anlaşmalı yapanlara söyleyeceksin onu gm olup arena acıp yenilince kapatanlarıda biliyoruz biz merak etme :).
3vs3 5vs5 diyonuzda zaten sayılı 2v2 adamlar var ama inşlah zamanla 5lere geçeriz :D
  • Author
[quote name='teker' timestamp='1287081683' post='277622']
3vs3 5vs5 diyonuzda zaten sayılı 2v2 adamlar var ama inşlah zamanla 5lere geçeriz :D
[/quote]
başlangıc puanı 750 olursa eğer dengeli olur ve 3v3 5v5 kurulur :)
[quote name='Alemci' timestamp='1287066602' post='277592']
Wtyi özledim yav. :(
[/quote]
serkan nerdesin yaa :( senin gibi bi dru olmadan 5vs5 yapamıyorum /cry